רואי הניג@CHAYA A נטפרי שואלים למי שייך הסרטון
רואי הניג@CHAYA A נטפרי שואלים למי שייך הסרטון
זה מספיק? כי על הסרטון השני הם הגיבו לי שאינם מצליחים להיכנס לקישוררואי הניג
מוזר אולי כי זה מתוך קורס דיגיטלי אז זה משהו שלא פתוח לכולםזה מספיק? כי על הסרטון השני הם הגיבו לי שאינם מצליחים להיכנס לקישור
שלחתיאם אפשר לשלוח לבדיקה אתר מדעי בתודה מראש
הקרן הלאומית למדע – קול המדע
kolhamada.isf.org.il
נפתחאם אפשר לשלוח לבדיקה אתר מדעי בתודה מראש
הקרן הלאומית למדע – קול המדע
kolhamada.isf.org.il
שלחתי את שתיהם.משהו יכול לשלוח לבדיקה? זה 2 סירטונים על טרימר/ראוטר (כלי עבודה לנגרות) של מקיטה שאני מתעניין בו איך הוא עובד
SHOULD I buy the new MAKITA ROUTER TRIMMER | NEW VS OLD compare & review | MUST HAVE CUTTERS | EP#12
Welcome to EP#12 - SHOULD I BUY THE NEW MAKITA ROUTER TRIMMER?HI, Are you looking for a new Router Trimmer?Do you want to hear an honest review of the new co...www.youtube.comMakita RT0700CX4/2 710W Router Trimmer 240V
Makita RT0700CX4/2 710W Router Trimmer 240V overveiwMusic from https://www.youtube.com/user/NoCopyrightSoundsMusic used https://www.youtube.com/watch?v=v4Za0...www.youtube.com
תודה רבה!שלחתי את שתיהם.
משהו יכול לשלוח לבדיקה? זה 2 סירטונים על טרימר/ראוטר (כלי עבודה לנגרות) של מקיטה שאני מתעניין בו איך הוא עובד
SHOULD I buy the new MAKITA ROUTER TRIMMER | NEW VS OLD compare & review | MUST HAVE CUTTERS | EP#12
Welcome to EP#12 - SHOULD I BUY THE NEW MAKITA ROUTER TRIMMER?HI, Are you looking for a new Router Trimmer?Do you want to hear an honest review of the new co...www.youtube.comMakita RT0700CX4/2 710W Router Trimmer 240V
Makita RT0700CX4/2 710W Router Trimmer 240V overveiwMusic from https://www.youtube.com/user/NoCopyrightSoundsMusic used https://www.youtube.com/watch?v=v4Za0...www.youtube.com
נפתח.שלחתי את שתיהם.
צרף כאן קישור לכל סרטון ואשלח בעז"האני צריך לפתוח את כל הסרטונים בערוץ הזה
אז את ארבע מתוכם פתחו לי בנטפרי אחרי ששלחתי בקשה וכמובן נקודות לכל אחד.Working with ACCESS in Windows Forms Application
- Adding ACCESS DB File to Windows Forms Application- Working with GridView- Working with Binding Navigatorwww.youtube.com
ואת כל היתר אני צריך מאוד אבל אין לי נקודות לזה.
הסרטונים כולם אמורים להיפתח (זה מדריכי תיכנות בלי תמונות בעייתיות וכדומה)
אם מישהו מוכן לשלוח אני ממש יודה לו.
(או לחילופין מישהו שיכול להוריד את כל הערוץ באיכות גבוהה ולשלוח בגמבו מייל וכדומה)
תודה ענקית לכם! ותזכו להרבות במצוות!
שלחתי הכל, מקוה שלא פספסתי קישורLaboratory 3 - Summary (Hebrew)
סרטון זה מסכם את התרגילים במעבדה 3 הכוללים את הנושאים של טיפול בשגיאות (try-catch)פקד radiobuttonושימוש בפונקציה MessageBox.Showwww.youtube.comLaboratory 4 - Summary (Hebrew)
סרטון זה מסכם את מעבדה 4.בסרטון מוסבר השימוש ב ListBoxwww.youtube.comLaboratory 4 - Summary (Hebrew)
סרטון זה מסכם את מעבדה 4.בסרטון מוסבר השימוש ב ListBoxwww.youtube.comLaboratory 5 - Summary (Hebrew)
שימוש בפקד MenuStrip, שימוש במשתנים גלובליים,פתיחת טופס חדש (הוספה והגדרה בטופס), העברת מידע בין טפסים ע"י שימוש במשתנים סטטים גלובליים.www.youtube.comLaboratory 6 - Summary (Hebrew)
Working with arrays, global variables, reading values from ComboBoxwww.youtube.comLaboratory 6 - Summary - Part2 (Hebrew)
Arrays - continue, Working with new form, transferring data between forms.www.youtube.comFinal Exam Solution 2012 - Part 1 (Hebrew)
בסרטון זה אפתור את בחינת מועד א' של שנת 2012.בסרטון מוסבר כיצד כדאי לגשת לפתרון הבחינה וכן הסבר על שימוש במערכים, פתיחת טופס חדש והעברת פרמטרים.www.youtube.comFinal Exam Solution 2012 - Part 2 (Hebrew)
בסרטון זה אמשיך לפתור את בחינת מועד א' של שנת 2012.בסרטון מוסבר כיצד כדאי לגשת לפתרון הבחינה וכן הסבר על שימוש במערכים, פתיחת טופס חדש והעברת פרמטרים.www.youtube.comAnother Exam Solution (Moed B) 2012 (Hebrew)
בסרטון זה אפתור בחינה נוספת (יס והוט) מועד ב' של שנת 2012.בהצלחה בבחינה!!www.youtube.comWorking with ACCESS in Windows Forms Application
- Adding ACCESS DB File to Windows Forms Application- Working with GridView- Working with Binding Navigatorwww.youtube.comWorking With Access (Part 2) - Add Row, Filter DataGridView C#, WinForms Application
- How to add new row to access DB- How to filter data using DataViewwww.youtube.comFinal Exam - Tips
בסרטון זה אתן מס' דגשים כיצד להתכונן לבחינה המסכמת.בנוסף אתן דגשים כיצד לחלק את הזמן בבחינה ומספר טיפים נוספים.בהצלחה לכולם!www.youtube.comתכנות ווזיואלי - וובינר לקראת מועד ב'
www.youtube.comGetting started with Microsoft Visual Studio 2013 (Hebrew)
בסרטון זה אסביר כיצד לפתוח פרוייקט Windows Forms בסביבת Visual Studio 2013 בשפת C#.בסרטון תקבלו הסבר מהם החלוניות החשובות בסביבת העבודה, כיצד להריץ את הפרויק...www.youtube.comWindows Forms Application - Form Control (Hebrew)
בסרטון זה אסביר על פקד ה Form הטופס הראשי בפרויקט Windows Forms Application. מהו אותו Form, ואילו מאפיינים חשובים יש לשים לב בוwww.youtube.comWindows Forms Application - Label Control (Hebrew)
בסרטון זה אסביר את השימוש בפקד Label בפרוייקט Windows Forms Application.אסביר על המאפיינים העיקריים של ה Label וכן על שימוש בקוד C# לשם ביצוע פעולות על פקד ה...www.youtube.comWindows Forms Application - TextBox Control (Hebrew)
בסרטון זה אסביר על פקד ה TextBox בפרויקט Windows Formsנלמד על המאפיינים העיקריים של ה TextBox וכיצד משתמשים בקוד ה C# על מנת לעבוד עם ה TextBoxwww.youtube.comWindows Forms Application - TextBox Control (Hebrew)
בסרטון זה אסביר על פקד ה TextBox בפרויקט Windows Formsנלמד על המאפיינים העיקריים של ה TextBox וכיצד משתמשים בקוד ה C# על מנת לעבוד עם ה TextBoxwww.youtube.comWindows Forms Application - Button Control (Hebrew)
בסרטון זה אסביר על פקד ה Button בפרויקט Windows Formsנלמד על המאפיינים העיקריים של ה Button וכיצד משתמשים בקוד ה C# על מנת לעבוד עם ה Button.כמו כן אסביר על ...www.youtube.comWindows Forms Application - RadioButton Control (Hebrew)
בסרטון זה אסביר על פקד ה RadioButtonהמאפיינים החשובים שלו וכן כיצד להשתמש בו בקוד C#www.youtube.com--Windows Forms Application - ComboBox Control (Hebrew)
בסרטון זה אסביר על פקד ה ComboBoxהמאפיינים החשובים שלו וכן כיצד להשתמש בו בקוד C#www.youtube.com
מקווה שיהיה לך מספיק נקודות.
בכל מקרה כל סרטון יקדם אותי המון.
--
ישנם העוסקים על מנת להרוויח
וישנם העוסקים על מנת להנציח,
ישנם העוסקים את השיעמום להפיג
וישנם הרוצים את הכבוד להשיג,
אך ישנם גם כאלה שֶׁאֶת ליבם נותנים
שלא על מנת לקבל פרס ותמורה
פשוט מתוך דאגה,
והכל במסירות ובכנות
עם מידה רבה של נדיבות
לא נותר אלא להגיד מילה אחת קטנה
שאומרת תודה גדולה
הקדוש ברוך הוא ישלם שכרם של כל העוסקים בצרכי ציבור באמונה.
מלך!שלחתי הכל, מקוה שלא פספסתי קישור
נפתח הכלמלך!
אני לא יודע באיזה מילים אפשר להשתמש כדי להגיד תודה...
עזרת לי המון המון!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: