בוצי היקר שלחתי.בבוץ ובשלג - טיול חורף בשערי יצחק!
בבוץ ובשלג - שערי יצחק בטיול חורף קררררר במיוחד!
לאחר חודש שלם של סוגיא ארוכה ועמוקה במיוחד, זה בדיוק הזמן לקפיצה צפונה לקראת המשך חורף סוער אף יותר.youtu.be
נפתחבבוץ ובשלג - טיול חורף בשערי יצחק!
בבוץ ובשלג - שערי יצחק בטיול חורף קררררר במיוחד!
לאחר חודש שלם של סוגיא ארוכה ועמוקה במיוחד, זה בדיוק הזמן לקפיצה צפונה לקראת המשך חורף סוער אף יותר.youtu.be
יש סרטונים ממש יפים של מנטור עסקי
אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לבדיקה:
רוצים כסף מהיר וקל? הסרטון הזה בשבילכם
תכתבו לי בתגובות אם הבנתם מה מוסר ההשכל כאן ואיזה סרטונים נוספים תרצו שאעלה לכםwww.youtube.comזה לא נוח להיות בן אדם מצליח - אלכס דניאל
לעוד מוטיבציה והשראה יומיתאם אתם רוצים להיות מעודכנים ראשונים בכל סרטון שעולה לערוץ לחצו "הירשם כמנוי" (subscribe)לעוד תוכן מוטיבציה וחשיבה חיוביתalex daniel...www.youtube.comאתה חי עם עצמך כל יום, אז כדאי שתאהב את עצמך
יש לי 2 ספרים ויומן מטורף שיהפכו אתכם לאנשים שמשיגים כל דבר בחיים, וחיים עם יותר שפע, יותר הגשמה עצמית, יותר בריאות, יותר אהבה, יותר כסף וחופש כלכלילהזמנת הס...www.youtube.com
נפתח
מומלץ להודיע כששולחים לבדיקה למנוע שליחה כפולה...נפתח
נשלח לבדיקה.
נפתח.
?????
נשלח לבדיקהנשמח, תודהביקורת מסעדות - טריילר - בקרוב בערוץ של ניב גלבוע
גם אתם מבולבלים?לא לדאוג גם אנחנו ! אבל תצטרכו לחכות ל 30.01.2022 בשעה 17:00 בערוץ של ניב גלבוע כדי לגלות מה קרה הלאה !קישור לערוץ של ניב !https://www.yout...www.youtube.com
נשלח לבדיקהיעזור לי מאודМрамор — NEW-OTDELKA
new-otdelka.com
תזכו למצוות!
הכוונה היתה לסרטון שהופיע כאן
לשלוח??הכוונה היתה לסרטון שהופיע כאן
אם אפשר.לשלוח??
רלוונטי עדיין?
האתר נפתחיעזור לי מאודМрамор — NEW-OTDELKA
new-otdelka.com
תזכו למצוות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: