נשלח לבדיקה!אפשר לפתוח אשמח מאוד תודה
נשלח לבדיקה!אפשר לפתוח אשמח מאוד תודה
פותח דף לבן???תודה רבהאיך להכין ולעבוד עם ג'מבו שרימפס קריסטל - צלוי בתנור עם חמאת שום
היי כולם ^_^אז ביקרנו בקנקון בראשון לציון או איך שאני הולך לקרוא למקום מעכשיו גן עדן קולינארי חח המקום מלא במרכיבים מעניינים מכל העולם ומכל הסוגים אז ברור שא...www.youtube.com
צריך לשלוח לבדיקה..פותח דף לבן???
בגלל החסימה??
לי מופיע דף לבן?צריך לשלוח לבדיקה..
לא מופיע לי דף לבן..
זה הקישור הישיר@Liner
שלח קישור שממנו הגעת לקישור הנ"ל
@Linerתודה רבהאיך להכין ולעבוד עם ג'מבו שרימפס קריסטל - צלוי בתנור עם חמאת שום
היי כולם ^_^אז ביקרנו בקנקון בראשון לציון או איך שאני הולך לקרוא למקום מעכשיו גן עדן קולינארי חח המקום מלא במרכיבים מעניינים מכל העולם ומכל הסוגים אז ברור שא...www.youtube.com
נשלחאשמח אם מישהו יוכל לבקש פתיחה לזה
Live Stream - Digital Painting inspired by Africa!
Watch as Aaron draws live and answers your questions!*** Subscribe to My Channel for More Art & Animation Videos: ***http://www.youtube.com/subscription_cent...www.youtube.com
@Linerתודה רבהאיך להכין ולעבוד עם ג'מבו שרימפס קריסטל - צלוי בתנור עם חמאת שום
תזכו למצוות!נשלח
@חיפושית:)GEN GmbH Frankfurt am Main | Erbensuche
GEN GmbH - Niederlassung Frankfurt am Main - Erbenermittlung und Erbensuche - Experten der Genealogie und des Erbrechtswww.gen-gmbh.de
אשמח לשליחה,
תודה מראש
@חיפושית:)GEN GmbH Frankfurt am Main | Erbensuche
GEN GmbH - Niederlassung Frankfurt am Main - Erbenermittlung und Erbensuche - Experten der Genealogie und des Erbrechtswww.gen-gmbh.de
אשמח לשליחה,
תודה מראש
@מצב רוחאם מישהו יכול לשלוח"DI NATURE" by Yoeli Falkowitz and A Berko Productions
Watch a heartwarming performance, performed by the esteemed Yoeli Falkowitz with accompanying band by Avrumi Berko Productions.This inspirational song "DI NA...www.youtube.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: