ציפור כחולה
משתמש מקצוען
גם אני חושבת שלב שומע מתעסקים עם זה!לב שומע
גם אני חושבת שלב שומע מתעסקים עם זה!לב שומע
שמת לב שהנושא הוא לפני מס' חודשים?אליעזר קושיצקי הוא אחד הגדולים היום בתחום וכן מוכר לציבור החרדי והוא עו"ס עם תעודה ומרצע ידוע לדעתי שווה בדיקה פל
בכל מקרה, הייתי ממליץ לך למחוק את הטלפון, כדי שלא תקבל אזהרה מהפורום.כן אבל הסמים עדיין בתוכנו והלוואי שכולם יהיו נקיים
לכל עירייה יש מחלקה דיסקרטית להתמכרויותבקשה נואשת שהגיע אלי ואין לי שמץ היכן למצוא לה כיוון של תשובה.
בחור כבן 15 המכור לסמים ומעוניין בסיעתא דשמיא להכנס לתהליך של גמילה.
אבל!!
הוא לא מעוניין במקום סגור דוגמת רטורנו אלא ע"י תמיכה חיצונית של איש מקצוע או מדריך מלווה. (בדגש על חרדי)
מיותר לשאול אותי שאלות בענין כי אין לי יותר מידע.
השאלה היא למי ואיפה אפשר לקבל מידע בענין.
תזכו למצוות.
לפני שהצעת עזרתך לא ביררת מה הסמים המדוברים כאן...צר לי אם לא הובנו כראוי, טיפול אוריקולותרפי לא בא להחליף את המומחים בבריאות הנפש, אלא בנוסף !
טיפול באוריקולותרפיה עוזר באופן מופלא למצבי התמודדות, אני באופן אישי טיפלתי במקרים של התמכרות לקנביס והתמכרות לאלכוהול בסייעתא דשמיא בהצלחה רבה !
אז אני חוזר למי שלא מספיק הבין: בנוסף לפניה למומחים בבריאות הנפש והרווחה, ניתן להיעזר בדיקור אוזן אוריקולותרפיה בהחלט .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: