מידע שימושי גמחים לכלות בבני ברק והמרכז

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
מי שמכיר יודע עבור כלה מבוגרת שחיכתה הרבה ליום הגדול ומתחתנת תוך 3 שבועות בערב שבועות. כל מי שמכיר כל גמח שניתן להעזר בו (היו לי רשימות ונתתי אותן...)
כל דבר יתקבל בברכה גם באישי.
תזכו למצוות

imb

משתמש מקצוען
גמ"ח כתרים ברחוב סוקולוב 31 בני ברק, אני רק לא זוכרת את שם המשפחה. מישהו יכול להזכיר? כתרים מדהימים, ממש לא רק לכלות נזקקות, ובחינם.

האמת שבמגזין לקראת כלה מאוד יתכן שיהיו כתובות של גמ"חים
ואולי תפני לגינגית מארגון "השלם הבנין", אולי יש לה גם משהו להציע...

ושיהיה הרבה מזל טוב!

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
עוד מישהו מכיר?

Designer

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שמלת כלה כבר יש לה? כי אם לא אז שמעתי שיש גמ"ח לשמלות כלה בבית וגן בירושלים שהתשלום הוא עבור נקוי יבש בלבד. והשרות נעשה מכל הלב כאילו משלמים על זה מחיר מלא פלוס!

chayasl

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י נעמי ברקאי;569454:
מי שמכיר יודע עבור כלה מבוגרת שחיכתה הרבה ליום הגדול ומתחתנת תוך 3 שבועות בערב שבועות. כל מי שמכיר כל גמח שניתן להעזר בו (היו לי רשימות ונתתי אותן...)
כל דבר יתקבל בברכה גם באישי.
תזכו למצוות

יש את ג'ינג'ית כאן בפורום, שציינה כמה פעמים שיש לה ארגון שמסייע לכלות.
נסי אותה :)

ngraphic

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש את ארגון "כלולות" - נדוניה בבני-ברק 03-6787980 או 03-5795533
צריך להשאיר תא קולי והם חוזרים אליך.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
יהודית שוויפל מרח' אבני נזר, הגב' פלושניק מרח' נעם אלימלך. עוזרות בנדוניה, חלוקים והלבשה אישית. כל אחת מהן בנפרד.

ngraphic

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני נזכרת (מלפני שנתיים), יש אחת בירושלים שנותנת בחינם 2 כריות ו-2 פוכים למשפחות ברוכות ילדים או נזקקות.
(נראה לי שהיא גרה באיזור של פנים מאירות)

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
תודה. אשמח לרשימות מסודרות. כשהייתי כלה היו לי 2 רשימות כאלה אבל העברתי אותן אחרי החתונה לכלה אחרת. זכור לי שקיבלתי דווקא דברים מאד נחמדים אבל אין לי כתובות ואני לא זוכרת.
שמלה ומאפרת יש כבר ב"ה. (העיקר שיש חתן..)
עכשיו מגייסים נדוניה.
אגב לגבי שמיכות וכריות קיבלתי מגמ"ח אחד שמיכות פוך סוג לא מוכר ואח"כ ידעו אותי על גמ"ח שנותן שמיכות פריד וכריות פריד אבל בגלל שהיה כבר שמיכות לא נתנו לי ועד היום זה מעצבן כי ס"ה שמיכות פוך זה דבר יקר אני לא אקנה שוב, וכעת אני "תקועה" עם שמיכות פוך דקיקות יחסית... לתשומת לב הגמ"חים...

אפרת נ.

משתמש רשום
למקרים מיוחדים:
אפשר להיעזר בנדוניה וכספים וכל הליווי הדרוש
במחוברים- מעטפת ליווי לשמחת נישואי יתומים ונזקקים
0533109996
mecubarim0533109996#

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה