מוכר לעוז לתמורה??
כן!
מוכר לעוז לתמורה??
אשמח לדעת איך עשית את זה ואיפה, כי אני גם באותו הקונפליקט- אבל אין לי אשרות לפתוח תיק כל עוד אין לי תואר.אני אין לי כלל תקן, גם לא בי אי, בכל זאת פתחתי תיק עו"ה במשרד החינוך ואני רואה שם את כל ההשתלמויות שעשיתי.
גם אלה שעשיתי לפני שפתחתי תיק עו"ה.
ניסת לפתוח באתר של משרד החינוך?אשמח לדעת איך עשית את זה ואיפה, כי אני גם באותו הקונפליקט- אבל אין לי אשרות לפתוח תיק כל עוד אין לי תואר.
איך עשית את זה??
איך עשו לך את זה?מעניין. אני עבדתי במילוי מקום של חופשות לידה במעיין החינוך התורני ופתחו לי תיק במשרד החינוך,
כשעוד לא סיימתי את לימודי הבכיר! (לפני שנה)
אז חייבים את התעודה עצמה?ושם הם דורשים תואר+ תעודת הוראה או חלופות לרפורמה ועכשיו הבנתי שאני יכלה לבקש חתימה על התעודה שלי מהמנהלת ולהגיש שם.
תעודת הוראה? בוודאי!אז חייבים את התעודה עצמה?
זה המחירים במכוני ההשתלמויות.הגיוני לשלם 3600 ל8 גמולים?
מה עם כל הגמולים שעולים 15 שקל???
אשמח למידע נחוץ בעניין.
תודה.
לא אופק חדש/עוז לתמורהמהי כוונתך עולם הישן??
תלוי בהרבה נתונים. האם עומדים להכנס בקרוב לאחת מהרפורמות? אם כן, לאיזו? האם הגמולים משפיעים על המשכורת או שהם באים על חשבון תוספת מינימום?זה טוב להספיק כמה שיותר גמולים ולשלם עליהם פי 5 או לא?
עומדת להיכנס לאופק חדש או שנכנסת כבר?אופק חדש. (יש גם האפשרות לא להיכנס).
אני ממש לא מבינה בזה לכן שואלת...
אם יש לך מידע חשוב לתת לי אשמח.
יש לך כרגע בתלוש שורה של תוספת מינימום?עומדת להיכנס.
כרגע לא עובדת במשה"ח...
התלוש אמור להיות זהה במשה"ח ובעמותות.בתלוש?
אני לא עובדת משה"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: