"'חת, 'חת שתיים,---אחחח. זה טוב. זה טוב. טוב, אתם כבר יודעים על איזה מהם אני הכי ממליצה...
אני רוצה בזאת, למסור תודה, לכל צוות המנהלות בפרוג, שמשמשות כK300 עבור נשים עם לב חלש, ומסננות את כל השרצים האלו.
ישלם ה' שכרכן."
בעעעע....
"'חת, 'חת שתיים,---אחחח. זה טוב. זה טוב. טוב, אתם כבר יודעים על איזה מהם אני הכי ממליצה...
"'חת, 'חת שתיים,---
אני רוצה בזאת, למסור תודה, לכל צוות המנהלות בפרוג, שמשמשות כK300 עבור נשים עם לב חלש, ומסננות את כל השרצים האלו.
ישלם ה' שכרכן."
בעעעע....
לוגו צריך לסמל משהו. הוא אמור לייצג אותך, או לפחות לתת הצצה למעשה ידך....
אני לא ממש מבינה: לשים שרץ כסמל שלך? זה המיתוג שלך? כך את רוצה שאנשים יזכרו את הניק שלך ויקראו לך במחילה, המקק וכיוצ"ב....?
שרץ מסמל יצור מבחיל...
וסליחה מפותח האשכול אזני הייצור מזכירים לי את החיה הטמאה. רק לי???
זה סוג אוזניים אופיני של טרולים או אלפים- מן גמדים כאלה מהספרות הארופאיתאזני הייצור מזכירים לי
לוגו שלי הוא זכותי ובחירתי. זכותך לא לאהוב את הזבוב שלי, וזכותי לחשוב שזה יצור יפהפה ומשוכלל של הקדוש ברוך הוא ולמצוא בו מאפיינים שמייצגים אותי. בשום אתר אחר לא סיננו לוגואים שלי על סמך סיבות של טעם אישי.לוגו צריך לסמל משהו. הוא אמור לייצג אותך, או לפחות לתת הצצה למעשה ידך....
אני לא ממש מבינה: לשים שרץ כסמל שלך? זה המיתוג שלך? כך את רוצה שאנשים יזכרו את הניק שלך ויקראו לך במחילה, המקק וכיוצ"ב....?
שרץ מסמל יצור מבחיל...
וסליחה מפותח האשכול אזני הייצור מזכירים לי את החיה הטמאה. רק לי???
זה נפסל,
אמרו שזה מפחיד...
אני מקווה שזה לא ירדוף אתכם... הפחד מזה
למה את מדברת מהפה שלי... עכשיו לכולם יהיה עוד יותר ברור שאנחנו אחראיות לקנוניה ההיא.לוגו שלי הוא זכותי ובחירתי. זכותך לא לאהוב את הזבוב שלי, וזכותי לחשוב שזה יצור יפהפה ומשוכלל של הקדוש ברוך הוא ולמצוא בו מאפיינים שמייצגים אותי. בשום אתר אחר לא סיננו לוגואים שלי על סמך סיבות של טעם אישי.
ונידחו לי גם ציורים של ילדות עם פטריה,
וסמל גרפי שהוא באמת הלוגו שלי.
אתם יודעים מה? רוצים לסנן על סמך טעם? תפאדל. זה האתר שלכם. אבל תכתבו כללים ברורים.
1. תוכן גרפי יידחה (דם וכו')
2. תוכן לא צנוע יידחה
3. זבובים יידחו
אני לא מתביישת בך.למה את מדברת מהפה שלי... עכשיו לכולם יהיה עוד יותר ברור שאנחנו אחראיות לקנוניה ההיא.
מה יהיה?
רק מחמירה את המצב... *אימוג'י מיואש*אני לא מתביישת בך.
אל תדאגי בכלל. את בידיים טובות.רק מחמירה את המצב... *אימוג'י מיואש*
מובן.לוגו מקצועי שלך או של הסטודיו שלך
לגמרייי.ואם הילדה ה'מפחידה' הזאת זה מה שאני רוצה שיהיה הלוגו שלי
צודקת. באמת אני צריכה לעשות משהו יותר מקצועי.בדף של הצטרפות לקהילה מקצועית כתוב מפורשות שיש צורך בלוגו מקצועי:
קהילת המאיירים
הצטרפו לקהילת המאיירים והמאיירות מהחברה הדתית והחרדית! חברי הקהילה נהנים ממפגשים מוזלים, ימי עיון מקצועיים, פרסום באתר, ועוד. חברי הקהילה יכולים לפרסם תיקיות עבודות ולכונן שיתופי פעולה עסקיים. שים לב! כדי שנוכל לצרף אותך לקהילה, תמונת הפרופיל שלך חייבת להיות לוגו מקצועי שלך או של הסטודיו שלך בתחום האיור. בהצלחה!
הקהילה מנוהלת על ידי: pr, אבימי, דבורה קוטובסקי, מוטי הלר
לא היה לך סמל שצירת, או שאני טועה?צודקת. באמת אני צריכה לעשות משהו יותר מקצועי.
אבל בכל זאת היה נחמד אם היו כללים ברורים.
נכון. גם אותו פסלו.לא היה לך סמל שצירת, או שאני טועה?
זכור לי משהו שמורכב מקוים אלכסונים מעוטרים מעשה ידך, הוא היה נהדר, גם אותו פסלו, או שאני מתבלבלת בינך לבין מישהי אחרת?
אני חושבת שאנחנו חייבים לאתר הרבה הכרת הטוב. כל החשיפה שלי היא דרך האתר. והממשק נוח. בדרך כלל יש מי שמקשיב לפניות. בכלל, אין על המנהל הנוכחי.לעניות דעתי כל הסיפור הזוי....
וסתם ד"א גם ההגדרה של אתר "דתי-חרדי" צריך יותר פירוט.
יש רב של האתר או שכל אחד והרב שלו?
זה נראה כאילו יש קצת חוסר עקביות בעיקר כשמשווים את קהילת המאיירים לעומת הצלמים..
just saying....
מסכימה עם כל מילה.לעניות דעתי כל הסיפור הזוי....
וסתם ד"א גם ההגדרה של אתר "דתי-חרדי" צריך יותר פירוט.
יש רב של האתר או שכל אחד והרב שלו?
זה נראה כאילו יש קצת חוסר עקביות בעיקר כשמשווים את קהילת המאיירים לעומת הצלמים..
just saying....
צודקת.אני חושבת שאנחנו חייבים לאתר הרבה הכרת הטוב. כל החשיפה שלי היא דרך האתר. והממשק נוח. בדרך כלל יש מי שמקשיב לפניות. בכלל, אין על המנהל הנוכחי.
לגבי הרמה הרוחנית של האתר, יש מקום לתת מרווח לכל מיני קהלים. זה לא כאילו הקהילה הליטאית תפסה מונופול על הרמה של האתר. לדעתי כל מבקר צריך לקחת את זה בחשבון כשהוא מסייר כאן ולהגן על עצמו לפי הרמה האישית שלו...
מה שבכל זאת יפה באכסניה הזאת הוא שהוא בשום אופן לא פרוץ. וזה ממש יפה. ונדיר.
רק אולי אפשר להיות יותר שקיפים בניהול? בעניין תמונת הפרופיל? אולי? רוצה הוראות ברורים. טנק יו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: