בוודאות קרה גם לי, מוצרים שהוספתי והיו בסיכום, ומשום מה ירדו מהסל. (חלקם יכולתי להוסיף שוב וחלקם כבר "אזל" והפסדתי...)קרה לי שהוספתי מוצרים בוודאות ואף ראיתי אותם בסיכום ההזמנה, אך בפועל ברשימה שקיבלתי במכירה לא היו שם המוצרים ההם
שנוספים מוצרים לרשימה שלא הזמנתם?
?את משתמשת באתר הישן או החדש?
או במערכת הטלפונית?
את משתמשת באתר הישן או החדש?
או במערכת הטלפונית?
מתחילה לחשוב שיתכן והבאג שהיה לאחותי בשבוע שעבר בכמות השוקלד קשור.
כן
פעמים נוסף מאוורר תקרה
שהזמנו נייר חתוך לשבת
קרה לי שהוספתי מוצרים בוודאות ואף ראיתי אותם בסיכום ההזמנה, אך בפועל ברשימה שקיבלתי במכירה לא היו שם המוצרים ההם, ואף היו מוצרים אחרים שהסרתי בוודאות מההזמנה......
בוודאות קרה גם לי, מוצרים שהוספתי והיו בסיכום, ומשום מה ירדו מהסל. (חלקם יכולתי להוסיף שוב וחלקם כבר "אזל" והפסדתי...)
שבוע אחד הם גם התריאו על כך בטלפון,
קרה לי כמה וכמה פעמים,
ובתגובה לפניה ששלחתי -
שלום רב
תודה שפניתם אלינו
לא ידוע לנו על תקלה זו, יתכן ויש לכם בעיות בתקשורת ולכן המוצרים לא נקלטים
תנסו לרענן את הדף אחרי שאתם מזמינים/ מכניסים לסל
כנראה שעכשיו תורם לרענן את הדף.
משתמשת באתר הישן.
אצלנו האתר החדש הרבה פעמים לא עולה.ולמה שלא תעברו לאתר החדש?
הוא לא נפתח לחינם...
אני משתמש רק בחדש וזה לעולם לא קרה
גם לנו!קרה לי שהוספתי מוצרים בוודאות ואף ראיתי אותם בסיכום ההזמנה, אך בפועל ברשימה שקיבלתי במכירה לא היו שם המוצרים ההם, ואף היו מוצרים אחרים שהסרתי בוודאות מההזמנה......
אני משתמשת בישן, כי הוא יותר נח.משתמשת באתר הישן.
כל האלו שציטטתי, במה אתם משתמשים?
@icepop גם לי זה מה שהם ענו.
כשזה היה מוצר של 10 שקלים, בלעתי.
אבל לאחרונה זה קרה לנו על מוצר שעולה קרוב ל200, מקטגוריה שאנחנו בחיים לא קונים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: