פנחס אברהמי
אברהמי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
D I G I T A L
היי פרוגיסטים ופרוגיסטיות אלופים ואלפות!
לאחר שנים של תהיות, התלבטויות, מחשבות ורעיונות שלא נגמרים - אמנה את חלקם: מה הבידול שלי? האם ליצור תדמית של מעצב יחיד או חברה? עברית או אנגלית? בקיצור זה רק קצה הקרחון
אני מאד שמח ונרגש סופסוף לשתף אתכם במיתוג והאתר החדש שלי
לינק לאתר:
נגיעה מההאווירה והשפה המותגית:
חתימה למייל:
אשמח מאד מאד לשמוע מכל אחד ואחת מכם ביקורות, הערות או הארות
האתר עדיין לא מותאם לטאבלט וכן חסר בו בלוג שיעלה בעתיד.
___
ובהזדמנות זו אני רוצה לפנות אליכם מעומק ליבי, כל מעצב/ת שאין לו/ה מיתוג ואתר, אני מתחנן אליכם אל תתמהמהו, עזבו הכל ופשוט תעשו לעצמכם, אני יודע כמה זה קשה, אני עברתי סרטים עם זה במשך שנים ארוכות, אבל חייבים להתחיל עם ידיעה שהכל יכול להשתנות בהמשך, כל אחד יכול
העיקר להתחיל!
בנתיים כנסו ותפליגו ל.....
תודה מראש לכולכם/ן
לאחר שנים של תהיות, התלבטויות, מחשבות ורעיונות שלא נגמרים - אמנה את חלקם: מה הבידול שלי? האם ליצור תדמית של מעצב יחיד או חברה? עברית או אנגלית? בקיצור זה רק קצה הקרחון
אני מאד שמח ונרגש סופסוף לשתף אתכם במיתוג והאתר החדש שלי
לינק לאתר:
מיתוג עסקי ובניית אתרים בלתי רגילים | Avrahamy - להיות מותג בלתי רגיל!
מיתוג עסקי ובניית אתרים בלתי רגילים | נעים מאוד, אני פנחס אברהמי והמטרה שלי היא לייצר לכם מיתוג עסקי ואתרים שאי אפשר להתעלם מהם.
avrahamy.me
נגיעה מההאווירה והשפה המותגית:
חתימה למייל:
אשמח מאד מאד לשמוע מכל אחד ואחת מכם ביקורות, הערות או הארות
האתר עדיין לא מותאם לטאבלט וכן חסר בו בלוג שיעלה בעתיד.
___
ובהזדמנות זו אני רוצה לפנות אליכם מעומק ליבי, כל מעצב/ת שאין לו/ה מיתוג ואתר, אני מתחנן אליכם אל תתמהמהו, עזבו הכל ופשוט תעשו לעצמכם, אני יודע כמה זה קשה, אני עברתי סרטים עם זה במשך שנים ארוכות, אבל חייבים להתחיל עם ידיעה שהכל יכול להשתנות בהמשך, כל אחד יכול
העיקר להתחיל!
בנתיים כנסו ותפליגו ל.....
מיתוג עסקי ובניית אתרים בלתי רגילים | Avrahamy - להיות מותג בלתי רגיל!
מיתוג עסקי ובניית אתרים בלתי רגילים | נעים מאוד, אני פנחס אברהמי והמטרה שלי היא לייצר לכם מיתוג עסקי ואתרים שאי אפשר להתעלם מהם.
avrahamy.me
תודה מראש לכולכם/ן
נערך לאחרונה ב: