עזרה גם ב'משנת יוסף'. אל תקנו קורנפלקס תלמה !!!

היימישער

משתמש צעיר
שמעתי משמועה דרך מישהו שיש לו קשר עם תלמה בעניני כשרות ויצוא סחורה לארה''ב, שהם אומרים שתמיד הם לא עמדו בביקוש של המוצר ביצוא, כי הם היו חייבים קודם לרשתות כאן בארץ, אבל כרגע בגלל החרם הן יכולים לשלוח לחו''ל. (מדובר על קורנפלקס בכשרות בד''ץ)
הם לא מפסידים מזה אולי בטווח הקצר לרר ידווח כל הזמן כמה הפסדים יש להם, אבל בטווח הארוך הם לא יפסידו כלום.

אני לא בעד העלאת מחירים, אבל זה דרכה של הכלכלה, הם עובדים לפי אחוז רווח אם יש העלאה בשוק הם גם מעלים, גם הם משלמים דלק מיסים על חיטה ותירס וכו'

אני אשמח אם הם יקפאו את ההעלאה, אבל צריך להיות תמים לחשוב שזה יחזיק לאורך זמן.

227

משתמש מקצוען
שמעתי משמועה דרך מישהו שיש לו קשר עם תלמה בעניני כשרות ויצוא סחורה לארה''ב, שהם אומרים שתמיד הם לא עמדו בביקוש של המוצר ביצוא, כי הם היו חייבים קודם לרשתות כאן בארץ, אבל כרגע בגלל החרם הן יכולים לשלוח לחו''ל. (מדובר על קורנפלקס בכשרות בד''ץ)
הם לא מפסידים מזה אולי בטווח הקצר לרר ידווח כל הזמן כמה הפסדים יש להם, אבל בטווח הארוך הם לא יפסידו כלום.

אני לא בעד העלאת מחירים, אבל זה דרכה של הכלכלה, הם עובדים לפי אחוז רווח אם יש העלאה בשוק הם גם מעלים, גם הם משלמים דלק מיסים על חיטה ותירס וכו'

אני אשמח אם הם יקפאו את ההעלאה, אבל צריך להיות תמים לחשוב שזה יחזיק לאורך זמן.
זה לא נכון !!!!
והראיה הגדולה היא שיוניליוור יצאו במסע פרסום אגרסיבי ברחובות הערים החרדיות - דבר שכבר הרבה זמן לא נעשה וזה בהחלט מראה שהם בלחץ !!
אפשר לשמוע מבעלי החנויות הקטנות שפתאום הם מחוזרים על ידי החברה שמעולם לא נתנה להם מבצעים על הקורנפלקס.
בקיצור, כל רואי השחורות בהודעות הקודמות פשוט לא מבינים את המציאות, וחבל שהם סתם מייאשים ופוגעים במאבק החשוב הזה

יעקב ארץ-צבי

משתמש מקצוען
תירוצים תירוצים,
הם מוכרים את המוצר דבר ראשון למי שישלם להם יותר, איך כתב מישהו?
זה דרכה של הכלכלה
ולכן כל ניסיון להציג את זה כאילו הם לא מפסידים הוא לא פחות ממגוחך.
עיין ערך הקוטג' שהמחיר שלו לא עלה, וערך יוניליוור כשהחרם על בן & ג'ריס התחיל לגעת להם בכיס.

היימישער

משתמש צעיר
ולכן כל ניסיון להציג את זה כאילו הם לא מפסידים הוא לא פחות ממגוחך.
כתבתי במפורש שכרגע הם מפסידים, אבל לטווח הארוך הם לא יפסידו לא משנה באיזה דרך.
עיין ערך הקוטג' שהמחיר שלו לא עלה
אז לשיטתך אין כרגע יוקר מחיה, כי הקוטג לא עלה, הרי ברור שהרבה מוצרי חלב אחרים כן עלו, אז מה הועלת בחרם ?
את הכסף תוציא מהכיס בסופו של דבר אם אתה רוצה או לא.

זו דעתי העניה, אין לי שום בעיה שתעשו חרם או לא, אצלי בבית לא קונים קורנפלקס רק כריות נוגט.. ככה שאני לא פוגע בחרם.

יעקב ארץ-צבי

משתמש מקצוען
אז לשיטתך אין כרגע יוקר מחיה
יש!
אבל,
החברות מפחדות לריב עם הצרכנים ולכן הם מנסים כמה שפחות להעלות את חמתם. תנובה מנסה להעלות מחירים, אבל היא יודעת שהיא תחטוף קשה קשה אם הקוטג יעלה ולכן היא לא מעלה את המחיר שלו.
הרווח שלנו הוא השנים שבהם המחירים לא עלו והלחץ שתנובה קיבלה לפני שהיא החליטה להעלות מחירים שכנראה בלי החרם הקודם היו עולים יותר ויותר מוקדם במהלך השנה האחרונה.
זו דעתי העניה, אין לי שום בעיה שתעשו חרם או לא, אצלי בבית לא קונים קורנפלקס רק כריות נוגט.. ככה שאני לא פוגע בחרם.
אין עניין להיתמם

פ.נ

משתמש מקצוען
יש!
אבל,
החברות מפחדות לריב עם הצרכנים ולכן הם מנסים כמה שפחות להעלות את חמתם. תנובה מנסה להעלות מחירים, אבל היא יודעת שהיא תחטוף קשה קשה אם הקוטג יעלה ולכן היא לא מעלה את המחיר שלו.
הרווח שלנו הוא השנים שבהם המחירים לא עלו והלחץ שתנובה קיבלה לפני שהיא החליטה להעלות מחירים שכנראה בלי החרם הקודם היו עולים יותר ויותר מוקדם במהלך השנה האחרונה.

אין עניין להיתמם
בהקשר לתנובה יש עכשיו מחאת החלב....
יידע הציבור ויזהר לא לקנות!!!
(הציבור החרדי כבר הוכיח את כוחו במחאות)

A052

משתמש סופר מקצוען
חלב אין בעיה לקנות גם למחמירים.

מה שעלה עכשיו זה מוצרים שלא בפיקוח.

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
הרשתות העלו אחרי שהממשלה העלתה מיסים במטרה להעלות את מחירי החד פעמי!
אם הרשתות לא היו מעלים מחירים המס לכאורה היה יותר גבוה, כי מטרת המס (לפי מה שאמרו) לא היה להכניס כסף לממשלה אלא לייקר לקונה את המוצר.
כך שהעלאת המחיר נחשב כחלק מהמס.

227

משתמש מקצוען
גיא לרר: נתוני אמת טריים על המכירות של יוניליוור מאז שהחל מרד הקורנפלקס וסירוב הרשתות: היכחדות עסקית. אין מילים. שליש ממחזור נמחק. כריות נחתכת בחצי. שמפו פינוק יורד 46%. הפסד מוערך 44 מש״ח בחודש. שילוב של חמדנות ואגו עלול להיות נפיץ בעסקים. מחר יתחיל מהלך מעניין בהקשר של תנובה.

ב"ה המחאה עושה את שלה
זה הזמן ללחוץ על הגז ולקרוא לכולם "לא קונים קורנפלקס תלמה"

גימפעל

משתמש מקצוען
גיא לרר: נתוני אמת טריים על המכירות של יוניליוור מאז שהחל מרד הקורנפלקס וסירוב הרשתות: היכחדות עסקית. אין מילים. שליש ממחזור נמחק. כריות נחתכת בחצי. שמפו פינוק יורד 46%. הפסד מוערך 44 מש״ח בחודש. שילוב של חמדנות ואגו עלול להיות נפיץ בעסקים. מחר יתחיל מהלך מעניין בהקשר של תנובה.

ב"ה המחאה עושה את שלה
זה הזמן ללחוץ על הגז ולקרוא לכולם "לא קונים קורנפלקס תלמה"
נראה ספין עיתונאי לא מוצלח,
לפי מה הוא מביא נתונים אלו.

227

משתמש מקצוען
נראה ספין עיתונאי לא מוצלח,
לפי מה הוא מביא נתונים אלו.
לידיעתך, הוא אחד העיתונאים היותר נחשבים פה במדינה, לא אחד שימציא נתונים ויסכן את כל הקריירה העיתונאית שלו. (אולי המושגים שלך בעיתונאים זה מהיכרות עם ילדי נזלת שמכונים משום מה ''עיתונאים חרדים'').
חוץ מזה שהוא מתבסס על נתונים מהרשתות וניונילוור עצמה.

גימפעל

משתמש מקצוען
לידיעתך, הוא אחד העיתונאים היותר נחשבים פה במדינה, לא אחד שימציא נתונים ויסכן את כל הקריירה העיתונאית שלו. (אולי המושגים שלך בעיתונאים זה מהיכרות עם ילדי נזלת שמכונים משום מה ''עיתונאים חרדים'').
חוץ מזה שהוא מתבסס על נתונים מהרשתות וניונילוור עצמה.
אני מודה להשם שאני לא בקי בביב שופכין שנקרא עיתונות ותקשורת, ולכן השפה שלי לא מעודכנת מהם ילדי נזלת.

שלג בבני ברק

משתמש פעיל
יש עכשיו להשיג בחנויות, קורנפלקס בהשגחת העדה החרדית מחברת רויאמיל (אריזות ירושלים) במחיר מוזל (12.9 ש"ח שערי רווחה) עם טעם ממש מעולה.

דומה בטעם לקורנפלקס "קלוגס" - העולמית. דהיינו: פריך יותר עם טעם פחות מודגש של סוכר.
שלטעמי זה טעים עשרת מונים מקורנפלקס תלמה.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
10,000 ש"ח למי שישבור את החרם - היום בעיתונות החרדית
1670377030384.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה