נכוןהולכים לנסות להספיק משהו ואז מגלים שתוך דקה כבר הגיע הבוקר ומנסים להספיק לישון......
עוד מעט אני אלך לישון
נכוןהולכים לנסות להספיק משהו ואז מגלים שתוך דקה כבר הגיע הבוקר ומנסים להספיק לישון......
גם אצלנו יש כאלה 'משותקים'..אני בעצמי לא יודעת
אולי הכל ביחד
זהו. עברתי דברים. ואני עוברת אותם מחדש עם כל סיפור שאני שומעת. כל אמא שאיבדה את הילד שלה, אני איתה. ומרגישה את הכאב שלה ואת הכאב שלי ולא עומדת בזה. ויש מאות כאלה.(זה קורה לסוג מסוים של נפשות, בפרט לאלו שעברו לאחרונה דבר או שנים שטלטלו אותן כהוגן..)
ליבי איתך, חיבוק מרחוק.זהו. עברתי דברים. ואני עוברת אותם מחדש עם כל סיפור שאני שומעת. כל אמא שאיבדה את הילד שלה, אני איתה. ומרגישה את הכאב שלה ואת הכאב שלי ולא עומדת בזה. ויש מאות כאלה.
ועכשיו אני בוכה. סוף סוף מצליחה להרגיש משהו. תודה.
בלת"ק, תיאור מדויק שלי, חוץ מהעדשות והתיק לתינוק.הולכת לישון כל לילה עם חלוק חצאית וחולצה - אם יהיה אזעקה ונצא החוצה
לא מורידה עדשות בלילה-אם יהיה אזעקה ועד שאמצא את המשקפים
מלבישה גרביים ללילה - אם תהיה אזעקה ונצטרך לצאת ( והערב כבר הרגשתי את זה על הרגלים שאני צריכה אורור בלילה.
מטעינה כל הזמן את הפלאפון והמחשב - אם יהיו אזעקות ברצף ונרצה להתעדכן.
שמה ליד הדלת בתיק טיטול מגבונים ושמיכה לתינוקת - עם תהיה אעקה לזמן ממושך ונצטרך.
מרגישה שמורכב לי מדי הלחצים האלו.
נכון שיש לאנשים אחרים בעיות גדולות יותר.
אבל חשבתי אולי מחשבת רבים חצי נחמה??
כך הרבה ממליצים.אותי מאוד מרגיע לא לשמוע חדשות. מתעדכנת מידי פעם ממישהי, אבל לא בודקת בעצמי מה קורה.
מסכימה עם כל מילה!כך הרבה ממליצים.
ומעניין שיש כאלו שדוקא העדכונים השוטפים 'מרגיעים' אותם.
כנראה הם מרגישים יותר 'בשליטה'.
ולדעתי אלו שמרגישים כך, צריכים באמת להיות מעודכנים, ולא לחסום את עצמם ולהיכנס לעצבנות יתר (רק לא לראות דברים מזוויעים שאחר כך יקח שנים למחוק אותם מהנפש).
יש קווים להרגעה איזה?ליבי איתך, חיבוק מרחוק.
באמת מציף, קשה מאד!
חושבת אם לומר או לא,0אז לא מכוונת דווקא אליך יקרה,
יש קווים שיכולים לעזור להירגע, אני גם מאד לחוצה ובסביבתי אנשים בחרדה.
תדעו שיש קווים להרגעה והחרדה לא חייבת להימשך
יש לעזר מציוןיש קווים להרגעה איזה?
אההה התכוונת לתמיכה נפשית פסיכולוגית בטלפון?יש לעזר מציון
לגמרי! כמה צריך להודות שכולנו בריאים ושלמים. ורחוקים ממה שהולך שמה.כל הרגשות האלו נורמליים במצב הלא נורמלי הזה.
ולכן אני ממליצה לעצמי ולכולכן- תעשנה כל אחת מה שטוב לה ולמשפחה שלה, זה בסדר גמור שאין חשק לכלום .
רק אל תשכחנה לחבק את הילדים שלכן ולהודות על כך שאנחנו לא בתוך התופת ...
וואי וואי איך את לא עייפה?גם אני בערך כך אך לא הולכת לישון כלל.
משלימה ביום שעה שעתיים.
כך תמיד בזמן מלחמה
בטח ובטח במצב הנוכחי.
עייפה מותשתוואי וואי איך את לא עייפה?
שולחת חיזוקים מרחוק!! בתפילה שיהיה לך הרבה כח בכל מצב. ולכולנו
ושנשמע בשורות טובות בקרוב! אמן.
את ממש צודקת. בצפון לא יהיה שייך לצאת מהמקלט (לכאורה....)@H. Clin אני גם כן מהצפון ולנו אין ממד וגם לא מקלט בבנין וחדר המדרגות שלנו פתוח מאוד
והיום עלה בדעתי רעיון מיד עם הטיל הראשון לעבור לגור במקלט של הרחוב לכן ארזתי לעצמי תיק עם דברים בסיסים ורשימה של דברים שאי אפשר לארוז מראש
זה הדבר היחיד שהניח את דעתי
לילדים עדיין לא התחלתי לארוז כי בעלי מנסה להוריד אותי מהרעיון
הוא טוען שלכל טיל יש כתובת ושה' רוצה שנישאר בבית שלנו בשביל הילדים
ואני גם לא ישנה בלילות מרוב פחד מ1 בלילה אני מרגישה חרדה ודרוכה
למה לא יהיה שייך?את ממש צודקת. בצפון לא יהיה שייך לצאת מהמקלט (לכאורה....)
0723323320 מחזק מאד!יש קווים להרגעה איזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: