גם אתם קיבלתם חשבון חשמל נפוח???

עמי חכמי

משתמש צעיר
לוקח דקה
בכל מקרה זה לא חייב להיות ע"ח משהו שעושה כסף
אולי ע"ח עוד הודעה בפרוג ;);) זה לוקח בערך אותו זמן

למעשייה

משתמש פעיל
מישהו דיבר עם חברת החשמל?
כי גם אנחנו קיבלנו עכשיו חשבונית עם סכום פי 3 (!) מהרגיל.

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
מישהו דיבר עם חברת החשמל?
כי גם אנחנו קיבלנו עכשיו חשבונית עם סכום פי 3 (!) מהרגיל.
חיכיתי על הקו המון זמן ואמרו שיחזרו אלי תוך 3 שעות, חזרו בול אחרי 3 שעות ושמו אותי על הקו שומע את המנגינות שלהם לא פחות מ - 16 דקות. אז ניתקתי, וזהו!

תמר ברנשטיין

מאסטרית בעיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
"הראש היהודי": כך תוזילו את חשבון החשמל בכ-150 ש"חעליית המחירים מורגשת כמעט בכל בית בישראל ומרבית האנשים מחפשים היכן ניתן לחסוך, אברך מבני ברק מצא דרך לנצל הטבה שמעניקה חברת חשמל למשלמים בהוראת קבע ומקבלים חשבונית במייל ולחסוך יותר מ-150 שקל מחשבון החשמל בכל חודש
חזקי ניימן | כלכלי25.8.2022 | 13:17
אין כמעט משפחה בישראל, בוודאי במגזר החרדי, שלא מרגישה בכיסה את עליית המחירים ויוקר המחיה, מחירי הלחם והחלב בפיקוח התייקרו, מחירי המים, החשמל, אפילו מחירי הטיטולים התייקרו בחצי שנה האחרונה, מאחר והתורה חסה על ממונם של ישראל, אברך מבני ברק שיתף ברשת איך הצליח לגרום למחיר החשמל החודשי שלו לרדת ביותר ממאה וחמישים שקלים.
כפי שפרסמנו לגבי ניצול המערכת אחרי רפורמת דרך שווה, גם כאן מדובר בניצול הטבה שמעניקה חברת חשמל. רוב הציבור בישראל, מקבל חשבון דו חודשי לבית והוא משלם רק לאחר מכן בדרכים המקובלות.
ההנחה הניתנת למשלים בהו"ק ובחשבונית למייל - צילום מתוך החשבונית שפורסמה
בחברת חשמל הכריזו על הנחה של 3.84 ש"ח + מע"מ לכל תשלום למי שייתן הרשאה בבנק להוריד את החוב שלו דרך הוראת קבע. הנחה נוספת בשווי 0.91 ש"ח + מע"מ ניתנת למי שיצטרף לשירות של קבלה במייל וחוסך לחברת החשמל להדפיס ולשלוח מכתבים בדואר. סך הכל מדובר בהנחה של 5.55 ש"ח אחרי שהוספנו את המע"מ.
דווחו על קריאת המונה ותחסכו
איך הסכום מגיע למאה וחמישי שקלים? ובכן, לחברת חשמל יש שירות מיוחד דרכו ניתן להוזיל את העלויות והוא נקרא "דיווח קריאת מונה", ניתן לדווח ולעדכן בחברת החשמל את המספר המופיע אצלכם במונה ובחברת חשמל ישלחו לכם חשבונית עם חיוב על הפער מהפעם הקודמת בה דיווחתם, את הדיווח ניתן לעשות פעם אחת ביממה.
צילום מסך מאתר חברת החשמל
אם תצטרפו לתשלום בהו"ק ולקבלת חשבונית במייל ותתמידו לעדכן בכל יום את קריאת המונה תוכלו לחסוך בכל יום 5.5 ש"ח ובהכפלה חודשית כ-166 ש"ח בכל חודש, אין ספק שמדובר בהוזלה משמעותית לחשבון החשמל שלכם
===
מנסיון,
זה עובד.

מייצג

משתמש רשום
אני גם קיבלתי חשבון פי 3 מהרגיל
התקשרתי ואמרו לי שישלחו טכנאי שיבדוק את המונה
עדיין אני מחכה .....
איך הסכימו לשלוח טכנאי, היה משהו לא הגיוני בקריאה או שרק בגלל הפער הגדול?
כי לי יש פער של פי 4, והם מתעקשים שאין תקלה וזה הגיוני וכמובן לא שלחו טכנאי?!

M&C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
איך הסכימו לשלוח טכנאי, היה משהו לא הגיוני בקריאה או שרק בגלל הפער הגדול?
כי לי יש פער של פי 4, והם מתעקשים שאין תקלה וזה הגיוני וכמובן לא שלחו טכנאי?!
עדיין לא שלחו
אצלי זה היה פי 3
מוזר שאצלך לא מוכנים .

משתמש מקצוען
חיכיתי על הקו המון זמן ואמרו שיחזרו אלי תוך 3 שעות, חזרו בול אחרי 3 שעות ושמו אותי על הקו שומע את המנגינות שלהם לא פחות מ - 16 דקות. אז ניתקתי, וזהו!
עד עכשיו לא חזרו, והתייאשתי. כמובן שילמתי כמו *טאטאל'ה / תתל'ה

* איך כותבים את המילה הזו??

מתכנתת!!

משתמש פעיל
התייקרות נוספת: רשות החשמל הודיעה על כוונתה לעלות את תעריפי החשמל החל מינואר הקרוב בעוד 8.2%.

משתמש מקצוען
התייקרות נוספת: רשות החשמל הודיעה על כוונתה לעלות את תעריפי החשמל החל מינואר הקרוב בעוד 8.2%.
סה"כ עשרות שקלים בחודש.. עצוב מאוד:cry:
בתקוה שהממשלה הבאה תוריד את עליית המחירים המטורפת שהיתה והינה במשך השנה האחרונה..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה