מתאים בדיוק לימי שישי הקצרים
ילדים משוגעים עליה (וגם המבוגרים)
רכיבים:
חבילת מרשמלו לבן-ורוד
2 קצפת צמחית
כוס סוכר
ממיסים בסיר על אש נמוכה את המרשמלו הלבן עם מעט מהקצפת וחצי כוס סוכר (אפשר להוסיף מעט מים)
מערבבים ודואגים שלא יתחממם ממש (המרשמלו נמס בקלות)
בנתיים מקציפים את הקצפת במקסר ומוסיפים בעדינות את המרשמלו (לבדוק עם האצבע שהוא לא חם מידי, אם כן לקרר)
משטחים בתבנית A4
ממיסים באותו סיר (לא צריך לשטוף) את המרשמלו הורוד כנ"ל
בנתיים מקציפים את הקצפת במקסר ומוסיפים בעדינות את המרשמלו הורוד כנ"ל
מניחים מעל הלבן בזהירות
אפשר גם להקפיא ב2 קופסאות נפרדות
בהצלחה ובתאבון
ילדים משוגעים עליה (וגם המבוגרים)
רכיבים:
חבילת מרשמלו לבן-ורוד
2 קצפת צמחית
כוס סוכר
ממיסים בסיר על אש נמוכה את המרשמלו הלבן עם מעט מהקצפת וחצי כוס סוכר (אפשר להוסיף מעט מים)
מערבבים ודואגים שלא יתחממם ממש (המרשמלו נמס בקלות)
בנתיים מקציפים את הקצפת במקסר ומוסיפים בעדינות את המרשמלו (לבדוק עם האצבע שהוא לא חם מידי, אם כן לקרר)
משטחים בתבנית A4
ממיסים באותו סיר (לא צריך לשטוף) את המרשמלו הורוד כנ"ל
בנתיים מקציפים את הקצפת במקסר ומוסיפים בעדינות את המרשמלו הורוד כנ"ל
מניחים מעל הלבן בזהירות
אפשר גם להקפיא ב2 קופסאות נפרדות
בהצלחה ובתאבון