בדיוק מה שרציתי לומר.וואו זה היה תהליך עבודה אמיתי, רואים בחוש שלא התחברת לעיצוב הראשוני,
ואז חזרת בגדול עם הטאצ' שלך-
מאלף...
בדיוק מה שרציתי לומר.
ואני לא אשכח שפעם דיברת על לקוחות שהופכים את הדמיון שלך לג'ינג'י
אז אלו לא הלקוחות כנראה, זאת את בעצמך.
מודעה מהממת!
גם לא קישור???יש איזשהו כלל חדש שאין להעלות לפה דברים אפילו חינמים, משהו כזה, ולא בא לי שימחקו לי ת'שיתוף.
גם לא קישור???
העלאת קבצים לשימוש חברי הפורום:
הפורום מתייחד בעזרה ובשיתופי פעולה נהדרים. אך יש לשים לב לכללים הבאים:
- אין להעלות קבצים לשימוש חברי הפורום מתוך אתרים אפי' חינמיים. יש להעלות קישורים להורדת התמונה/אלמנט מתוך האתר. אלא אם כן הקובץ יוצר על ידיכם. וכן במקרה של ניק שמציין שאין לו גישה לאתרים אלו.
- כמובן שאין להעלות בשום אופן תמונה המוגנת בזכויות יוצרים, אפילו אם נקנתה על ידכם.
את כותבת מדהים.(כרגע אין לבלוג אתר נפרד. אני שולחת רק במייל לקוראות)
ככה גם תגדילי את התפוצהאני שולחת רק במייל לקוראות
את כותבת מדהים.
אם תעלי את פוסטייך לאתר שלך [או נפרד] את יכולה להרוויח מזה הרבההה כסף. לא חבל?
כבר יש לך אתר. להוסיף בלוג זה בקטנה.
ככה גם תגדילי את התפוצה
נהנית מהיצירות שלך
קידום אורגני בגוגל זה דבר ששווה הרבה כסף. כלומר, לקוחות פוטנציאליים שבעז"ה יתורגמו לכסףו - הממ, ידוע לי שאני בורה, אבל איזה כסף בדיוק?
למה לא גם וגם?ודוקא אני חושבת שיש יתרון עצום בזה שהפוסטים מגיעים למייל. לכולם היום יש סינון כזה או אחר
אם האתר שלך כבר מאושר, תוכלי להוסיף אליו...נראה לך שיש לי כוח לעבור שוב את כל דרך הייסורים של ההתנהלות מול כל חברות הסינון שיאשרו לי את האתר?
גם קידום אורגני כמו ש @חישוקים כתבה.ו - הממ, ידוע לי שאני בורה, אבל איזה כסף בדיוק?
למה לא גם וגם?
אם האתר שלך כבר מאושר, תוכלי להוסיף אליו...
גם קידום אורגני כמו ש @חישוקים כתבה.
ושיווק של מוצרים שלך דרך הבלוג, או שיווק שותפים.
יש הרבה דרכים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: