תנסה למחוק COOKIESכל כמה שניות צץ לי חלונית של ג'ימייל המבקש ממני למלא כתובת מייל וסיסמא, ולשווא. הכל חוזר כל הזמן. הדבר תוקע לי כניסת מייל ושימוש נורמלי במחשב.
פניתי לאתרוג והם אמרו שהבעיה עם הג'ימייל, שעלי לאפס אותו. והם לא יכולים לעזור לי בזה.
אודה מאד למי שיכול לעזור לי.
בתודה מראש.
תודה, אך איך מחוקים קוקיס?תנסה למחוק COOKIES
לוחצים על המודגש נפתח חלונית נוספת בוחרים את הקבצים עושים "הסרה" ו"בוצע"תודה, אך איך מחוקים קוקיס?
תודה, עשיתי זאת ושום דבר לא השתנה, רק זה שלא הצלחתי להשיב כאן תשובה ולכן הייתי צריכה להתיר שום קוקיס לפרוג.לוחצים על המודגש נפתח חלונית נוספת בוחרים את הקבצים עושים "הסרה" ו"בוצע"
זה מוציא מהאתרים וצריך להיכנס מחדש
צפה בקובץ המצורף 708301
בגלישה בסתר יש בעיות?תודה, עשיתי זאת ושום דבר לא השתנה, רק זה שלא הצלחתי להשיב כאן תשובה ולכן הייתי צריכה להתיר שום קוקיס לפרוג.
יש עצה עבורי?
אני בכלל לא מצליחה לגלוש בסתר.בגלישה בסתר יש בעיות?
להסיר ולהתקין מחדש את כרוםאני בכלל לא מצליחה לגלוש בסתר.
ולא אפסיד את כל הסימניות שאגרתי במשך שנים? וגם, איך עושים את זה בדיוק?אולי תנסו
להסיר ולהתקין מחדש את כרום
זה מחובר לג'ימייל בעיקרוןולא אפסיד את כל הסימניות שאגרתי במשך שנים? וגם, איך עושים את זה בדיוק?
תודה
כן. זה נמצא באוטלוק ליד הכתובת האחרת שיש לי באתרוג.
צילום מסך יכול לעזור.צץ לי חלונית של ג'ימייל
מה זה אומר "לא מצליחה" החלון לא נפתח? שגיאה בדף?אני בכלל לא מצליחה לגלוש בסתר.
את עלולה. צריך לדאוג לסנכרן או/ו לגבות למחשב.ולא אפסיד את כל הסימניות שאגרתי במשך שנים? וגם, איך עושים את זה בדיוק?
לא חייב להיות. וגם כאשר הסנכרון מופעל, לא מחייב שהוא כולל את הסימניות או התוספים. צריך להיכנס להגדרות הסנכרון ולבדוק. (לחיצה על השורה הזו ובחירה ב"ניהול הסנכרון")זה מחובר לג'ימייל בעיקרון
לא ממש מומלץ להפעיל גישה כזו. כמדומני שהאאוטלוק יכול ואמור להסתדר גם בלי להפחית את רמת האבטחה.תבדקו כאן אם זה מופעל, אם לא, להפעיל אותו.
באמת לא קשור. זה לא רעיון שלי. עניתי לדברים ענייניים שנאמרו בנושא.מה קשר איפוס דפדפן לאימות גי'מייל באאוטלוק?
זה לא תמיד עם קשר ישיר לחוזק הסיסמה. אלא לקלות שבה אפשר להיכנס לחשבון למי שהצליח להגיע לסיסמה, אם ע"י פריצה למסד הנתונים של אותה אפליקציה לא בטוחה שנעשה בה שימוש או בדרך אחרת. הסיסמה היא המחסום היחיד וזה לא מספיק טוב בימינו.אפשר לשים סיסמה יותר חזקה, ולפתוח את האפשרות הזאת, זה לא כזה סיכון, יותר קל מאימות דו שלבי.
זה לא תמיד עם קשר ישיר לחוזק הסיסמה. אלא לקלות שבה אפשר להיכנס לחשבון למי שהצליח להגיע לסיסמה, אם ע"י פריצה למסד הנתונים של אותה אפליקציה לא בטוחה שנעשה בה שימוש או בדרך אחרת. הסיסמה היא המחסום היחיד וזה לא מספיק טוב בימינו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: