אני נכנס לחשבון גימייל שלי והוא אומר לי (נטפרי) אופסס... הרובוט שלנו מצא פה דברים לא טובים, (אימייל רגיל ללא שום פרסומות וכו')
מה זה יכול להיות??
מה זה יכול להיות??
ניסיתי עדיין אופסס של נטפרינסה רגע מגלישה בסתר.
אין לי שם איזור אישידיברתי כעת עם נטפרי בטלפון,
האם אומרים שלפעמים אנשים מדווחים על כתובות אימייל שלילים ולפעמים גם נחסם כתובות אימייל של אנשים פרטיים, ולכן יש לשלוח פניה מסודרת לנטפרי שיפתחו את זה,
האם יש כאן מישהו שיש לו דרך לשלוח פניה לנטפרי??
נכון, אבל זה כבר מאתמול ועשיתי רענון וזה לא הלךיש להם קצת שיבושים עם ההודעות האלו,
גם חיפוש שטותי בגוגל העלה את ההודעה הזו,
רעננתי וחזר כרגיל.
זה לא נותן להיכנס לכתובת המסוימת? או כבר לחלון של פתיחת אימייל?נכון, אבל זה כבר מאתמול ועשיתי רענון וזה לא הלך
מה זאת אומרת? אתה לא בנטפרי?אין לי שם איזור אישי
אני משתמש מחדר מחשבים ליד הבית שהם בנטפרימה זאת אומרת? אתה לא בנטפרי?
ואין מישהו מההנהלה של החדר מחשבים שיכול לעזור לך?אני משתמש מחדר מחשבים ליד הבית שהם בנטפרי
מה זה קשור להנהלה של החדר מחשבים?ואין מישהו מההנהלה של החדר מחשבים שיכול לעזור לך?
כי אני מאמינה שיש להם איזה ערוץ עם נטפרימה זה קשור להנהלה של החדר מחשבים?
@יוסי ויצמן תכתוב את הכתובת אני אשלח לנטפרי
תמחק אחרי שאני יעשה לך לייק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: