הוא נותן אחריות על המוצרים? איך אפשר לדעת שזה ברמה ואיכות טובה?שלא תחשבו שזה פרסום עבורו
חשבתי שזה מצווה לפרסם דבר שיכול לחסוך לאנשים
מאות ואף אלפי שקלים ללא גוזמה על אותו מוצר
הנה המס' בבקשה
אליעזר
050-7434349
תבדקו בעצמכם אל תאמינו לי ....
בשביל זה יש לכם מס טלפון שלו שם ...הוא נותן אחריות על המוצרים? איך אפשר לדעת שזה ברמה ואיכות טובה?
אני לא יקנה תותים שהוא יספר לי על רמה כשמדובר במישהו פרטי ואין שום דבר מאחוריו, כך שמספר טלפון לא יעזור אולי הוא נוכל.בשביל זה יש לכם מס טלפון שלו שם ...
ממה שידוע לי מדובר ברמה שלא יורדת מהצורפים
רמת הגימור של איכבוים עם כל הכבוד לא מתקרבת בכלל לרמה של הצורפים, ובאופן כללי אני לא מכיר יצרן ברמה שלהם.בשביל זה יש לכם מס טלפון שלו שם ...
ממה שידוע לי מדובר ברמה שלא יורדת מהצורפים
אם זה מוחתם 925 וזה לא כלי כסף, זו הונאה. יצרן מכובד שיעשה דבר כזה, איבד את פרנסתו.אני לא מכיר אותו בכלל, ואין לי שמץ במה דברים אמורים.
רצוי לברר האם מדובר בכלי כסף אמיתיים ולא רק מוחתם 925 כשמדובר בפער כל כך גדול
לא בדיוק נכוןרמת הגימור של איכבוים עם כל הכבוד לא מתקרבת בכלל לרמה של הצורפים, ובאופן כללי אני לא מכיר יצרן ברמה שלהם.
האם זה שווה את המחיר? לא בטוח בכלל.
אם זה מוחתם 925 וזה לא כלי כסף, זו הונאה. יצרן מכובד שיעשה דבר כזה, איבד את פרנסתו.
ולגבי האיכות ביחס למחיר, כבר כתבתי למעלה שצריך לדעת להשוות.
בגדול, אל תאמינו לאף מילה שמספרים לכם מוכרי כלי הכסף. זה תחום שקל מאוד לשטות בו בלקוח.
להיפך. הכלים המצופים בד"כ חזקים יותר וכבדים יותר. והמצופים שאני מכיר לא מחתימים ב-925.לא בדיוק נכון
כי לפעמים מוחתם 925 וזה רק על הציפוי שהוא כסף אמיתי
ובזה אפשר ליפול היום אצל כל אחד, כי מאז שמחירי הכלי כסף ההמירו, הרבה יצרנים גילו את השיטה שמספיק רק לצפות את הכלי בכסף אמיתי
כך כלי הכסף היום קלים יותר, וכל מכה או דפיקה קטנה נראית עליהם בבירור, מה שלא היה בכלי הכסף של פעם, (והם חתומים אותו הדבר ב-925)
תשובתי אינה ניתנה כלפי בית העסק הנ"ל שאני לא מכירה אותו, אלא הכלליות
מה כתובת המייל שלו?בררתי את הנושא לעומק
וככה
מדובר בכלי כסף אמתיים לחלוטין חתום יצרן + איכות הכסף (זה התקן
אגב זיוף התקן משמעותו ישיבה בכלא )
יצרן שמוכר כבר מעל 30 שנה בארץ ובעולם
הוא היה מוכר את הסחורה לחנויות כמו ברייש היכל הכסף בירושלים
כל חניות הכלי כסף המובחרות בארץ מכירים אותו היו קונים ממנו
איכבוים יצרני כלי כסף
הסיבה לפער המחיר זה שזה ללא פערי תיווך כלל וכלל
המייל שלו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: