לאסוף אותו
לא יודעת אם זה באמת נכון
אבל הייתה לי שכנה שעמדה על זה בתוקף
שאם השיער אסוף בגומיה הוא גודל מהר יותר
הבת שלי עד גיל שנתיים היתה עם שיער מדולדל מאד.
אספתי לה בקוקו את השתי שערות שהיו לה, ופשוט ראיתי איך הוא צומח ממש מהר.
בגיל שלוש היתה כבר עם שיער יפה.
שואלת שוב,מי הדסים.
מבשלים הדסים, את המים שופכים לבקבוק תרסיס .
מרססים פעמיים ביום.
לא מידי קרוב לעיניים.
בדוק מנסיון!
אצלינו זה היה בת , בת שלוש נראתה כמו בת שנה, עם מעט שיער,
וזה ממש עזר היום היא כבר עם קוקו עבה וארוך
שואלת שוב,
האם המי הדסים לא משנה את המראה של השיער?
מה קורה אם המי הדסים נוגע במקומות נוספים בגוף? האם גורם גם שם לצמיחה?
נראה לך דבש יעזור למישהי שבמיקדימה של הראש יש לה קרחת קטנהדבש!
מעבה שיער בצורה מופלאה!
2 הבנות שלי היו עם שיער דליל מאוד, (הראש שלהם היה נראה כמו רשת כשהייתי אוספת להן)
הייתי מורחת להן דבש 10 דק' לפני מקלחת ואז שוטפת, והוא התעבה להן משו לא רגיל [אציין ואומר שבפעמיים-3 הראשונות עשיתי את זה בצורה כזו שלחתי דבש ביד ומרחתי, או יותר נכון ניסיתי למרוח, על הראש, אבל מרוב שהוא דביק זה היה מתרכז במקום אחד... בפעמים הבאות עירבבתי את הדבש עם ממש מעט מים חמים שיימס ואז הייתי שופכת להן על הראש ומעסה אותו]
ראיתי תוצאות ממש מהר! (בערך חודש, כשהתדירות זה פעמיים בשבוע]
וכמובן כל מה שהציעו כאן, לגדולה שבבנות אצלי עדיין יש 'רשת' כלשהיא בראש ואני ממשיכה לה עם שמן קיק, ודבש, ומי הדסים וכו'...
היא צריכה רק צמיחה האם מספיק כמו שהראשונה כתבה שם שלערבב דבש ומיםיש מרקחת ביתית שממש עוזרת
2 כפות דבש
2 כפות שמן קוקוס
2 כפות שמן זית
1 חלמון של ביצה
לכל דבר יש משהו שעוזר לשיר צמיחה, עובי, ברק, חוזק
לערבב הכל בצלחת חד פעמית ולעסות את זה שיהיה מרוח על כל השיער ובקרקפת להניח על הראש עד שעה משהו כמו 2 פעמיים בשבוע (למומלץ לפני הארוחת ערב למרוח ככה שבזמן שאוכלים יעבור הזמן)
זה לא ריח הכי נעים אבל שמפו מוריד הכל ואפשר גם פעמים לשטוף
מצמיח בצורה מדהימה
מה שאני עשיתי זה פשוט שמתי לא קוקייה והתחיל לגדול במהירות מוגזמתמה אפשר לתת לילד בן שנתיים וחצי כדי שיגדל לו השיער?
אשמח לשמוע דברים עם נסיון מוכח
תודה
?המי הדסים מזרז גדילה גם למבוגרים?
אתה?מה שאני עשיתי זה פשוט שמתי לא קוקייה והתחיל לגדול במהירות מוגזמת
זה סוג של דביקי הגדולה שלי שיש לה יותר שיער פחות זרמה וזה הציק לה והקטנה שיש לה קצת שיער זה לא הפריעהיא צריכה רק צמיחה האם מספיק כמו שהראשונה כתבה שם שלערבב דבש ומים
האם הדבש לבד מספיק כמה ?
וכמו ששאלתי האם זה דביקי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: