הכל פתוח תלוי על כמה טרסים את מותרת ככל שמותרים על פחות טרסים זה מתקצר פחותלהרמת טרסים יש גבול של מינימום / מקסימום בס"מ או שהכל פתוח?
הכל פתוח תלוי על כמה טרסים את מותרת ככל שמותרים על פחות טרסים זה מתקצר פחותלהרמת טרסים יש גבול של מינימום / מקסימום בס"מ או שהכל פתוח?
מעניין ממתי הפאה , כי הפאות בשנים האחרונות אין בעיה לקצר ב2 סנטימטר, אלא אם כן זה תלתל טבעי שמגיע רק בסוף השערה ,אם קיצרת יותר מ3 זה לא בעיה כי המינימום לקצר מהטרסים הוא 3
הבעיה שלי שאני רוצה 1.5-2 ס"מ
יש למישהי רעיון מה אפשר לעשות?
הפאה מספיק יקרה בשביל שאהרוס אותה מלמטה...
הפאה בת שבועיים...מעניין ממתי הפאה , כי הפאות בשנים האחרונות אין בעיה לקצר ב2 סנטימטר, אלא אם כן זה תלתל טבעי שמגיע רק בסוף השערה ,
זה הלך יותר לפני 5-6 שנים , וקצת פחות תדיר היום
אלא אם היצרנית בעצמה ברור לה שהתלתל בסוף השערה אז וודאי אל תקחי סיכון
כי אין דרך לתקן פאה כזאת (תלתל טבעי שנגזר מלמטה )
ואולי תשאלי עוד פאנית
תודה!
זה בדיוק מה שהפאנית כתבה לי אתמול שתעשה
להרמת טרסים יש גבול של מינימום / מקסימום בס"מ או שהכל פתוח?
נכון.הכל פתוח תלוי על כמה טרסים את מותרת ככל שמותרים על פחות טרסים זה מתקצר פחות
יכולות להיות מגוון סיבות לקיצור גם לחלקן זה נותן מראה צעיר יותר וגם עניין של פאה יותר פרקטית ונוחה לעבודה
ולגבי מה שכתבת על ההתחזקות, קודם כל אם שמת לב כתבתי שאם זה בקטע של חיזוק אז אני לא אמרתי כלום,
אבל היה חשוב לי להגיב כך מניסיון כאוב שלי מהעבר שהיה לי חברה הכי טובה שלא התארסה כמה שנים והיא ביקשה ממני בקשה אישית שאני אקצר את הפאה ב6-7 סנטימטר לזיווג הגון בקרוב,
ואני כמובן לא היססתי וכבר באותו היום רצתי לפאנית וקיצרתי
ורק זוכרת שזאת הייתה הפעם האחרונה שלבשתי את הפאה הזאת כי פתאום נחרדתי מהמראה וזה לא התאים לי
בקיצור שנתיים מהחתונה וכבר הייתי צריכה להתעסק עם קניית פאה שלישית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: