גזימת עץ בבני ברק

חיילי פייג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
ענפים שפוסלים לנו את הסוכה.
הבעיה היא שהם בוגה של קומה שלישית. ואנחנו בראשונה.
ניסנו לפנות לעיריית בני ברק. בנתיים אין מענה.

מה אפשר לעשות?

אשר כותבת

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אפשר לבקש את עזרת הוועד , אם העץ שייך לבניין מסוים.
אולי שאר הדיירים יסכימו להשתתף בהוצאה ולהביא גנן שיגזום, לטובת כולם.

(אצלנו לפני כמה שבועות התלוננו שאחד העצים גורם ליתושים, והזמנו גנן בשיתוף הבניין הצמוד, שכיסח פה כמה עצים גובהים במיוחד מלאי יתושים ועטלפים).

חיילי פייג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י אשר כותבת;2263013:
אפשר לבקש את עזרת הוועד , אם העץ שייך לבניין מסוים.
אולי שאר הדיירים יסכימו להשתתף בהוצאה ולהביא גנן שיגזום, לטובת כולם.

(אצלנו לפני כמה שבועות התלוננו שאחד העצים גורם ליתושים, והזמנו גנן בשיתוף הבניין הצמוד, שכיסח פה כמה עצים גובהים במיוחד מלאי יתושים ועטלפים).

העץ שייך לרחוב.

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אם יש לכם פתרון גם אנחנו נשמח לדעת.
יש לנו עץ ענק לפני הבניין (ברחוב). אנחנו גרים בקומה שלישית והעץ מביא לנו דבּורים.
מלבד זאת הוא חוסם את כל הנוף, גם מחלון המטבח וגם מחלונות הסלון כמעט לא רואים כלום. (זה מעצבן לגור בקומה שלישית, עם 4 חלונות בחזית ובקושי אפשר לראות 15 מטר מהמדרכה!)
הפניות לעירייה לא הועילו.

סיגל א

משתמש מקצוען
גם אצלנו היה כזה דבר, גם בבני ברק, ענפים בקומה שלישית וסוכה בקומה ראשונה.

מה שעשינו אז, בעלי עלה לגג של הבניין עם חבל ארוך מאוד, [הוא קשר כמה חבלי קפיצה של הילדות] בקצה אחד הוא שם ברזל קצת כבד וכך השליך אותו בצורה שיעקוף את הענפים הסוררים, את הקצה השני שנשאר לו ביד הוא גם שמט לכיוון מטה, ואז פשוט ירד לחצר, תפס את שני קצוות החבל, נתלה עליהם ולאחר מאמץ של דקה וחצי השמיע העץ קולות גניחה ואז הדהד קולו של הקנאק האחרון של הענף. לא מסובך, רק צריך שהענף לא יהיה רחוק מידי מגג הבניין.

כי אם אין אני לי - מי לי? לדבר עם הערייה זה לדבר עם הקיר, עדיף לדבר אל העץ.

ישראל123

משתמש פעיל
מכתב לעיריה מעו"ד שהוא קרוב משפחה/שכן/ידיד/מכר ויסכים להוציא מכתב חינם.

cha

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
היה לנו גם כך אני גרה בקומה ראשונה והעץ מסתיר בקומה שלישית רביעית ואם נחכה לעירייה לא תהיה לנו סוכה , הבאנו גנן שחתך את הענפים המסתירים ( הוא חתך מחלון השכנים בקומות מעל) .

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה