יש לי ניסיון גרוע עם המיון של שניידר ועם שחרור ללא אבחון רציני שגרם לנזק של ממש.שלום,
לפני יומיים שמתי לב שיש לבן שלי גוש די גדול ונוקשה בצוואר, הרופא נלחץ ושלח אותנו למיון בשניידר, הם עשו צילום חזה ובדיקות דם ושחררו אותנו, אבל אני לא רגועה.
אציין שהם תולים את הגוש בלוטת לימפה שהתנפחה על רקע ויראלי או דלקתי, אבל הוא לא היה חולה בכלל בזמן האחרון.
יש למישהו כאן ניסיון בדבר כזה?
כל תגובה תעזור...
נשמע שהילד לא ראה שום רופא כירורג. במיון עובדים רופאי ילדים רגילים בדרך כלל.אין צורך להלחיץ !!
רופא כירורג מומחה
יכול בקלות ע"י מישוש להרגיש
האם יש צורך בביופסיה ו MRI וכדו
או שלא.
התנפחות כזו היא שכיחה מאוד
ולרוב לא בעייתית
אני מאמינה שאם היה צל של חשד
היו מפנים לבירור נוסף.
הנ"ל נכתב מניסיון של
כמה מבני המשפחה...
כל כך נכוןבאיזה גודל הגוש?
האם יש בו שינוי?
תנדנדו לרופא משפחה שאתם לא רגועים שישלח לבירור נוסף
בסוף זה רק החיים שלכם. לא של הרופא.
אותנו שלחו הביתה מתל השומר עם אבחנה על גוש שהוא 'כרוני', והמלצה לאמ אר אי לא דחוף בקהילה.מכירה סיפורים מבתי חולים מהשורה הראשונה שלא אבחנו נכון..כל הרופאים הם בני אדם שטועים לא פעם.
אותנו שלחו הביתה מתל השומר עם אבחנה על גוש שהוא 'כרוני', והמלצה לאמ אר אי לא דחוף בקהילה.
(זה לא הפריע לנו אח"כ כשהתבררו העובדות לטפל שם.)
לענין האשכול - בבלוטות לימפה אפשר להתרשם ממאפייני הגוש באולטרסאונד צוואר. אם יש חשד מפנים לביופסיה.
אוף שונאת את המשפט המחליש הזהכמה בלוטות נראות לא טוב ואיפה היינו עד היום
זה הגישה של העולם החדש ברפואת חירום - אם אין סכנה מהותית ומיידית לילד - הביתה.במיון שניידר בדקה אותו רופאה שמתמחה ברפואת ילדים, אפילו לא רופא מוסמך. התפלאתי שגם לא ביקשו מרופא אא"ג לבדוק אותו.
עשינו אתמול us, הטכנאי אמר שכמה בלוטות נראות לא טוב ואיפה היינו עד היום. הבעיה לא קבלנו עדיין פענוח, ואנחנו נוא בלחץ. בכל מקרה קבעתי תור לרופא אאג והמטולוג.
לא תמיד, לצערי מניסיון-הדסה אגב הם בית החולים היחיד בארץ שמתעקש על הגישה הישנה. שערי צדק גם קצת.
לצערי היה לי מקרה רפואי חמור, ודווקא בהדסה (גם הצופים וגם עין כרם) שלחו הביתה כמה פעמים!! וזלזלו בבוטות בפרטי המקרה.הדסה אגב הם בית החולים היחיד בארץ שמתעקש על הגישה הישנה. שערי צדק גם קצת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: