דרוש מידע ג'וס פלאס

ענינית

משתמש פעיל
כן מאד עוזר לחיזוק. וגם לדעתי המגרנה פסקה בתקופה שלקחתי את הכדורים.

רפ

משתמש סופר מקצוען

כינורה

משתמש רשום
אני מבינה שלקחת בסוף את המוצר ואת מרוצה ממנו?
אחרי כמה זמן ראית שינוי?

ענינית

משתמש פעיל
אכן השתמשתי בהם וכעת צריכה לרכוש ערכה נוספת. שינוי ראיתי בין שבועיים לחודש מאחר וגם נטילת הכדורים נעשית בהדרגה.

ענינית

משתמש פעיל
רכשתי גם כדורים וגם אבקה. הכדורים בגלל המחיר היקר יש עול להקפיד לקחת וזה שווה. האבקה לא מספיק הסתדרנו איתה. לדעתי כן מאד עוזר. אבל אני חושבת שיש עוד חברות שמוכרות אבקת חלבון במחיר שפוי. לא ממש יודעת .

מתנה טובה

משתמש פעיל
פרופסור מוטי רביד מנהל מעייני הישועה התראיין לתוכנית טלווויזיה בשם "הכל כלול" שם אומר בפירוש שזו הונאה חמורה שאגב, אסורה על פי חוק ואין בה שום תועלת בריאותית.

בונבון קטן

משתמש רשום
סיפור:
הערב הלכתי לאכול אם אשתי במסעדה ליד הבית, כשלפתע פונה אלי יהודי שמציג את עצמו כזכיין של ה'חברה' הנ"ל ועשה לי המון לבה בלה בלה במוח שכדאי לי להצטרף ולשווק וכו', כמובן שזה הריח מסריח, ואני מתעניין לשמוע דעת ציבור בעניין, מי יודע מה ולמה?????
יצויין שכשאמרתי לו שאני "יעשה" גוגל הוא ממש נלחץ משום מה,
מה כן שאני לא מבין כי רוב התגובות כאן זה דוקא שיווק מטורף של המוצרים, ואני???????

אלי @@@

משתמש מקצוען
סיפור:
הערב הלכתי לאכול אם אשתי במסעדה ליד הבית, כשלפתע פונה אלי יהודי שמציג את עצמו כזכיין של ה'חברה' הנ"ל ועשה לי המון לבה בלה בלה במוח שכדאי לי להצטרף ולשווק וכו', כמובן שזה הריח מסריח, ואני מתעניין לשמוע דעת ציבור בעניין, מי יודע מה ולמה?????
יצויין שכשאמרתי לו שאני "יעשה" גוגל הוא ממש נלחץ משום מה,
מה כן שאני לא מבין כי רוב התגובות כאן זה דוקא שיווק מטורף של המוצרים, ואני???????
ממה שאני בדקתי בגוגל וגם באשכולות נוספים כאן דווקא התגובות לא היו טובות בלשון המעטה ואם תחפור במאמרים בגוגל גם בשפות אחרות תגלה שהחברה נקנסה כמעט בכל העולם על הטעיית צרכנים בנוגע למוצר לתכונותיו השפעותיו וכ”ו וכן כל המחקרים נעשו בעטייה וכ”ו
תשים לב שרוב מי שמדבר טוב על החברה או שהוא משווק או שבני משפחתו משווקים או היו משווקים וכ”ו
הצורה של ההשקעה זה בדרך די קשה ובתיחזוק מתמיד והוצאות כספיות
שמע לי ברח מזה מהר.
כאן
כאן
אני בטוח שיקומו עליי כל המשווקים ויצעקו עליי שאני לא יודע כמה זה עוזר ואלפי אנשים ”נושעו” בזכות זה אבל זאת דעתי ודעת גוגל

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה