אגיד את האמת בד"כ מתי שאני מבינה שאין לי זמן גם אין לי זמן להפשיר (וגם אין לי מיקרוגל) וכרעים שוקים וכו'.. בד"כ אני מפשירה ומנקה לפני הבישול ככה שחזה עוף אני פשוט שמה בסיר כמו שהוא בלי להפשיר, וגם הבישול שלו ממש ממש קצר לעומת כרעים ושוקים ...מעניין למה דוקא חזה ולא כרעיים או שוקיים שזה יותר שומני ועסיסי ...
מרק עדשים ואיטריותאשמח לקבל מתכון ...
תודה !!
מתכון טוב? ולא חריף...יום חמישי אצלנו - דגים חרימה עסיסיים עם מלאאא רוטב + חלה רגילה של אנגל, מומלץ!!
יש לי בעיה...
יש לי זמן להכין אוכל, נגיד שעה, אבל אין לי זמן להפשיר...(לדוג עוף, טחון וכו).
ניסתי להפשיר במקרר-לא הופשר לילה שלם, ניסתי בחוץ-הופשר מידי מהר-מפחדת שיתקלקל כי אני מלא שעות לא בבית. מה עושים?
דגים אני לא מפשירה הם מפשירים לבד...אם את מוציאה להפשרה בלילה לפני השינה 11-12 ובבוקר 6-7 מכניסה למקרר אין שום בעיה.
אני תמיד מפשירה ככה.
לילה בחוץ ובבוקר למקרר עד הצהרים.
(בשר ועוף לוידעת על דגים)
מעניין למה דוקא חזה ולא כרעיים או שוקיים שזה יותר שומני ועסיסי ...
אבל זה עולה פחותסתם ככה אצלנו אוכלים ביום חול את החזה והכנפיים ובשבת את הכרעיים כי זה יותר משובח לכבוד שבת
הוי, שנה שעברה הכנתי אותו.כאן יש עוד מרק מהמם
אפשר מתכון?יום חמישי אצלנו - דגים חרימה עסיסיים עם מלאאא רוטב + חלה רגילה של אנגל, מומלץ!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: