Second Floor
משתמש חדש
מישהי יודעת אם התקנים החדשים הם כבר לפי החשכל החדש?
בשמחהיש לי שאלה בנושא,
אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי?
מספר השעות בחודש משתנה לפי היקף המשרה,את הסכום שמופיע צריך לעשות כפול 0.55 עד 0.58 (שזה מה שהעובד מקבל: 55%-58% מהתעריף)
ואז כפול 168 (שעות בחודש).
בהנחה שמדובר בתקן חדש לפי התעריפים של 23,תכלס , מה יצא?
מה התעריף לרמה ג', 8.5 שעות? נכון ל-2023
ל-8.5 שעות?בהנחה שמדובר בתקן חדש לפי התעריפים של 23,
בין 22-23.5
אבל תלוי בהמון פרמטרים
כןל-8.5 שעות?
נמוך ממששש
היימישהיא חכולה לכתוב לי מה השכר לרמה ג וד
?
או איך בודקים ואיפה?
אני ידעתי שלרמה ג זה 22 ולרמה ד זה 27
אמרו לי שזה גבוה יותר איך יודעים
?
מישהיא יודעת להגיד לי סכומים?
יעזור לי ממש ממש
רמה ג זה תעריף 229 לשעההיי
רמה ג' זה לא 22??
יש כאן מישהו שיכול לעזור?ערב טוב!
אשתי עובדת 5 שנים בחברת הייטק במרכז ועכשיו היא מחפשת עבודה פעם ראשונה באזור ירושלים ואנו נחשפים לכל ענין המכרזים והחשכל אשמח אם מישהו יוכל לתת לנו מידע בסיסי ולעשות לנו סדר באיך זה עובד כגון איך יודעים דרך מי שווה לגשת למכרז ,על מה להתמקח ,איך אפשר למקסם תנאים, והאם יש איזה דרך להתמודד במכרזים ללא תיווך של חברת כח אדם, כמו כן הבנתי שיש מכרזים שהכל מכור והם לפרוטוקול האם יש דרך לזהות את זה יש המון עוגמת נפש בלהגיע לראיון ולגלות שהתמודדו עוד 50 בנות על אותה משרה ומלכתחילה הזמינו אותך רק כדי למלא את הפרוטוקול.
תודה מראש על כל מידע זה יכול ממש לעזור!
אין דרך לעבוד ללא חברת כח אדםיש כאן מישהו שיכול לעזור?
הציעו לי משרה במשרד ממשלתי, אבל אני לא מוצא את המשרה באתר שלהם.אין דרך לעבוד ללא חברת כח אדם
אפשר לעבוד פרילנס דרך חברת כח אדם המשמעות היא להיות עצמאי-לנהל את כל התשלומים כעצמאי אולם להיות כביכול שכיר כלומר עובדים כמו דאר העובדים והשכר מגיע דרך חברת כח אדם שמקבלת על ההעברה הסו אחוזי רווח בין 2(נדיר מאווווד) ל5 אחוז (הסטנדרט הוא 4-5 אחוז) תמיד אפשר להתמקח [אם החברה רוצה יותר מ5 לדעתי חובה!!! לחפש חברה אחרת]
על רגל אחת תהליך בחירת חברה:
תאספו רשימה של חברות כח אדם, תשלחו קורות חיים
ותשמעו אלו הצעות יש להם
ברגע שקיבלתם הצעה אתם יכולים ללכת לכל חברה אחרת ולבדוק איתה אם היא רוצה להגיש אתכם למשרה הספציפית הזו, תשמעו ממנה אלו תנאים יש לה וכו' (יכולים לחזור לחברה הראשונה ולנסות לקבל תנאים טובים יותר)
במשך הזמן מבינים כבר מראש אלו תנאים חברות אחרות יתנו
זה תהליך המשא ומתן עם החברות לפני הגשת המכרז
וכן בהחלט יש חברות מומלצות וכאלו שכדאי להתרחק מהן בגלל התנאים, בגלל הקומבינות שהם עושים על גב העובדים (רמז חברות קטנות עדיין לא למדו את כל הטריקים איך להרוויח עליכם ואולי גם יתאמצו יותר כדי להכנס לשוק)
לא נראה לי שיש אפשרות לדעת על מכרזים מעורים מראש. רק אם יש לכם איש קשר מבפנים שמכיר את המשרה
בהצלחה
אם אני מבינה נכון - זה בלי תנאים ספיציפייםרמה ג זה תעריף 229 לשעה
נראה לי יוצא 24-25
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: