נכון,הלוואי והתכנון היה יכול להיות לפי הרצון.
בתכנון תמיד יש פשרות. לא תמיד יש את הרצוי, לרוב משתדלים מהמצוי להוציא את המיטב.
תלוי מה הצרכים שלך.נכון,
אבל אני רוצה לקבל המלצות לגדלים אידיאלים ואחר כך אערוך כמובן את ההתאמות הנדרשות.
לכן כל מידע בנושא יעזור לי
חדרי ילדים כמה שיותר גם אם קטניםבס"ד
אשמח לדעת מנסיונכם - גודל סלון מומלץ (כולל אורחים וכו') - מינימום ומקסימום
גודל מטבח
גודל חדר הורים
גודל חדרי ילדים.
תודה רבה לעונים!
היה לי חדר של 14 מטר.תרשמי את כמות החפצים שיהיו בחדר + כמות האנשים ולפי זה ניתן יהיה לכתוב לך שטח, לדוג' חדר שינה ל2 ילדים +שולחן כתיבה +ארון+2 מיטות נפרדות ומרחב=14 מטר זה מקסים!
חולקת עלייך. לחלוטין.חדרי ילדים כמה שיותר גם אם קטנים
מענין. יש לי חדרים ממש בגודל הזה והייתי שמחה לפצל את הגדולים לעוד אחד קטן.חולקת עלייך. לחלוטין.
אא"כ את מדברת על 3 חדרי ילדים קטנים במקום 2 גדולים... שאכן עדיף.
אבל 5 קטנים במקום 4 גדולים, זו טעות איומה!!!
אני בכל אופן עם 4 חדר"ש, אחד סביבות 19 מטר(חדר הורים) ועוד 3 חדרי ילדים, 2 מהם סביבות 12-13 מטר, ועוד אחד 14.5 מטר.. ומרוצה מכל שניה.. אוי לי אם הייתי מפצלת מכאן חדר נוסף..
יתכן שבגיל המבוגר ממש, שכבר כמעט שאין ילדים בבית, ורק מארחים זוגות, אז עדיף 17 חדרים.. אבל עיקר החיים, דהיינו 25 שנה הראשונות, שבהם המשפחה חיה ותוססת בבית, גם אם אנחנו מדברות על עשרה ילדים, 3 חדרי ילדים מרווחים, עדיפים לדעתי על 4 קטנים...מענין. יש לי חדרים ממש בגודל הזה והייתי שמחה לפצל את הגדולים לעוד אחד קטן.
לא יודעת באיזה שלב את בחיים אבל יש שלב בו המס עדיף על הגודל.
עניין של צרכים, תפיסת עולם, התנהלות ועוד ועוד עניינים אישיים מאודיתכן שבגיל המבוגר ממש, שכבר כמעט שאין ילדים בבית, ורק מארחים זוגות, אז עדיף 17 חדרים.. אבל עיקר החיים, דהיינו 25 שנה הראשונות, שבהם המשפחה חיה ותוססת בבית, גם אם אנחנו מדברות על עשרה ילדים, 3 חדר"ש מרווחים, עדיפים לדעתי על 4 קטנים...
את זה כתבתי כבר בתגובה מס' 9..עניין של צרכים, תפיסת עולם, התנהלות ועוד ועוד עניינים אישיים מאוד
משתנה מאדם לאדם, מחברה לחברה ומזמן לזמן
לדעתי, זה כל כך משתנה, עד כדי כך שאי אפשר "לדעת ולברר" משהו כללי, אבל אדרבה, אשמח שתנסחו כללי אצבע, אין ספק שהם עושים את החיים יותר קלים...את זה כתבתי כבר בתגובה מס' 9..
אנחנו מדברות כעת על מה כן אפשר לדעת ולברר, אפילו שאנחנו יודעות שזה משתנה בין אחת לאחת..
את זה תכתבי לפותחת השרשור...לדעתי, זה כל כך משתנה, עד כדי כך שאי אפשר "לדעת ולברר" משהו כללי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: