תודה
25.87US $ 45% OFF|Baby Stroller Sun Shade Awning Canopy For Bugaboo Bee6 Bee5 Bee3 Uv Proof Pram Cover Baby Stroller Accessories - Stroller Accessories - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comבתוך הקישור יש את הקשתות של הגגון ועוד מגוון צבעים10.2US $ 49% OFF|Baby Stroller Visor Handrail Footmuff Handle For Bugaboo Bee6 Bee5 Bee3 Pram Baby Stroller Accessories - Stroller Accessories - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אין על זה סמל, וראיתי כבר כמה עם זה, תכלס זה די בולט שזה לא מקורי.מישהי שהזמינה יודעת להגיד לי אם יש על זה סמל של בוגבו?!
בטח שלא....
מצאתי תמונה מקישור אחר העלה בס''ד בהמשך שהזמינו קיבלו וצילמו זה נראה כךמישהי שהזמינה יודעת להגיד לי אם יש על זה סמל של בוגבו?!
בטח שלא....
כמה מוצלחיםאני מחפשת לקנות גגון אדון ניאון לבוגבו בי ואין למצוא בחנויות (אפילו באמריקה הגדולה...)
אולי יש מישהי שמוכנה לתת לי או למכור יד שניה-אשמח
בחברה עצמהאיפה אפשר לקנות כאן בארץ גגון לעגלת בוגבו בי 6?
אני מוכרת גגון צהוב חדש של בי 6, לא נעשה בו שום שימושגם בי 5 יהיה טוב.
יש למישהו מושג אם אפשר לקנות גגן בצבעים מעניינים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: