שמעון גוטליב
משתמש מקצוען
נורא יפה
איפה ? בסליק ?הראשון- מעורר השראה. פשוט וואו
משום מה אני מרגישה שכבר ראיתי אותו...
אני ישים פי די אףוואו! כובש! אהבתי ממש!
תודהנורא יפה
תודה! אני באמת אשמח לראות את השאר..אני ישים פי די אף
תגידי לי אם זה כל מה שחסום כי לפעמים הם חוסמים לי גם בנים בגלל הפאות ( משום מה זה נראה להם שיער של בנות )תודה! אני באמת אשמח לראות את השאר..
סגנון מיוחד!
התמונות החסומות זה באמת ציורים של בנות... שומו שמייםתגידי לי אם זה כל מה שחסום כי לפעמים הם חוסמים לי גם בנים בגלל הפאות ( משום מה זה נראה להם שיער של בנות )
כןלמישהו יש את השיר חופשי ומאושר של אלייצור??
את קשורה אולי אולי לרב אליקים לבנון??(למרות שאני בכלל לא בטוחה)וואאיי הציורים של הנערי גבעות מהממים!!! אין עליהם!!! גם אני נערת גבעות!!
כן, אני קשורה אליו, הוא דוד של אבא שלי... (הרבנית אסתר היא אחות של סבא שלי)את קשורה אולי אולי לרב אליקים לבנון??(למרות שאני בכלל לא בטוחה)
כן, הוא דוד של אבא שלי.. (הרבנית אסתר היא אחות של סבא שלי)את קשורה אולי אולי לרב אליקים לבנון??(למרות שאני בכלל לא בטוחה)
אז אנחנו בנות דודות שניות...כן, אני קשורה אליו, הוא דוד של אבא שלי... (הרבנית אסתר היא אחות של סבא שלי)
מגניב, איך?אז אנחנו בנות דודות שניות...
את יודעת מי זה טובה???דוד.. היא סבתא שלי...מגניב, איך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: