גבית הוראות קבע

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עוד פעם קשר ונדרים פלוס רבים ביניהם. שניהם אותו דבר בדיוק, אותם תנאים, כל מה שנדרים פלוס נותן, קשר יתן מיד גם, וכן להיפך.
ההבדל היחיד הוא שלקשר יש וותק של 15 שנה, ונדרים פלוס 4 שנים...
מי דיבר על קשר?
ישנן מליון ואחת חברות שעושות את זה.

רק הגבתי לנדרים על מה שהוא כתב.

נדרים פלוס

משתמש פעיל
עוד פעם קשר ונדרים פלוס רבים ביניהם. שניהם אותו דבר בדיוק, אותם תנאים, כל מה שנדרים פלוס נותן, קשר יתן מיד גם, וכן להיפך.
ההבדל היחיד הוא שלקשר יש וותק של 15 שנה, ונדרים פלוס 4 שנים...
ברשותך, אציין אי אלו אי דיוקים.
א. תחרות אינה 'מריבה'.
ב. לא יודע כמה זמן קשר בשוק, אנחנו קצת יותר משנתיים. ואני חושב שכולם צריכים ללמוד מה אפשר לעשות בשנתיים לשוק שהיה קפוא וסטטי 15 שנה. אם עד שנדרים פלוס נכנסו לשוק כל מוסד שילם סכומי עתק על ניהול ההו"ק שלו (לדוגמה: על כל הוראת קבע באשראי בין חצי דולר לדולר - חוץ מהעמלה של חברת האשראי, על כל שינוי בהו"ק - כנ"ל), צורת הטיפול בהו"ק היתה על ידי יצירת קשר טלפוני או בפקס עם רשימת הוראות לשינויים ועוד, באה נדרים פלוס והכניסה סטנדרטים חדשים. ראשית - אין עמלה פר הו"ק. בדיוק כך. על הוראת קבע בודדת תשלם אותו מחיר כמו 1000 הו"ק. כלומר, בית כנסת גדול, שקיים מגבית ענקית והחתים כ-700 הוראות קבע, הפסיק לשלם כל חודש בסביבות 500 דולר. ככה, ברגע אחד.
כמובן שלשמחתנו, בעקבותינו חתכו גם בקשר את המחירים ב-90%.
שנית, כל הטיפול בהו"ק, סירובים, פג תוקף, שינויי סכום, תאריכים וכל המעקב אחרי ההוראות מתבצע באמצעות העמדות הממוחשבות או דרך כל מחשב המחובר לרשת (עם סינון, כמובן...). כל המערכת היא רובוטית לחלוטין.
לסיכום אני חייב לומר שהתחרות הזו עשתה טוב בראש ובראשונה ללקוחות, שלראשונה התחילו לשלם מחירים שפויים ולקבל שירות ברמה גבוהה עשרת מונים, וכמובן גם לנו, ששוקדים כל העת על פיתוחים חדשים, שחלקם נמצאים בלעדית בנדרים פלוס, כמי שמובילה בכל פיתוח חדש עד להעתקתו.

ישראל123

משתמש פעיל
א. אני מצטט: "כמובן שלשמחתנו, בעקבותינו חתכו גם בקשר את המחירים ב-90%", "שחלקם נמצאים בלעדית בנדרים פלוס, כמי שמובילה בכל פיתוח חדש עד להעתקתו". אם זה לא מריבה אז מה כן. ואם כבר ציינת, אני חושב שאתם זה שכל הזמן רודפים אחרי קשר ומנסים להוכיח לכל העולם שאתם יותר טובים מהם, והם דפוקים.
ב. לקשר יש אתר כבר יותר משנתיים שאפשר לבצע בו שינויים, וגם דרך מייל.

נ.ב. אין לי מניות בקשר, אני רק צופה מהצד כבר המון זמן איך אתם כל הזמן מזנבים אחריהם, וזה מרגיז אותי.....

הסכת ושמע

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
א. אני מצטט: "כמובן שלשמחתנו, בעקבותינו חתכו גם בקשר את המחירים ב-90%", "שחלקם נמצאים בלעדית בנדרים פלוס, כמי שמובילה בכל פיתוח חדש עד להעתקתו". אם זה לא מריבה אז מה כן. ואם כבר ציינת, אני חושב שאתם זה שכל הזמן רודפים אחרי קשר ומנסים להוכיח לכל העולם שאתם יותר טובים מהם, והם דפוקים.
ב. לקשר יש אתר כבר יותר משנתיים שאפשר לבצע בו שינויים, וגם דרך מייל.

נ.ב. אין לי מניות בקשר, אני רק צופה מהצד כבר המון זמן איך אתם כל הזמן מזנבים אחריהם, וזה מרגיז אותי.....

סליחה שאני מתערב באמצע המריבה בין @נדרים פלוס לבין @ישראל123 ובין @המקצוען
קמה לה חברה בשם "נדרים פלוס" וכחודשיים לאחמ"כ חברה בשם "קהילות" (הסדר ע"פ מה שידוע לי יתכן ואני טועה בסדר)
ויש תחרות עזה ביניהם מי יוביל בפיתוח של המערכות שלו

חברת "קשר" כלל לא שייכת לתחרות הזו
אלא מאי שחברת "נדרים פלוס" שמו לה למטרה לחסוך לבתי כנסת כמה שיותר עלויות וכמה שיותר אחוז מהתרומה ילך ישר לצדקה ולא לדברים אחרים
ביניהם היא נלחמה עקפה את "קשר" "APT" "עסקים" ועוד...
להגיד שנדרים פלוס וקשר בתחרות ממש לא
זה בערך כמו להגיד שאושר עד בתחרות עם נתיב החסד
נדרים פלוס פונה לגבאים ומציעה להם את רוב השירותים שהיו מקבלים עד היום מכ"מ חברות במחירים מצחיקים ומכאן מגיע כאילו יש תחרות בין נדרים פלוס לשאר החברות
ולגבי הציטוט הזה
"שחלקם נמצאים בלעדית בנדרים פלוס, כמי שמובילה בכל פיתוח חדש עד להעתקתו".
כנראה שהכוונה ל"קהילות"
בכ"א אני משתמש ב"נדרים פלוס ונהנה עד הגג, מהשירות ,יחס, מחיר ומההפתעות חדשים לבקרים

אין לי אחוזים ב"נדרים פלוס"

עורך תורני

משתמש צעיר
שטויות. זה ישן נושן.
בשביל להקים הו"ק לא צריך שום טופס, אפשר דרך מליון ואחת חברות שמספקות שירות כזה, הקמת הו"ק דרך האינטרנט, וזה קיים עוד לפני שנדרים פלוס נולד.

איפה עוד ניתן להקין הו"ק בנקאית בלי טפסים? אני מחפש מאד חברה כזו ופעם ראשונה ששמעתי על נדרים עכשיו.

ניתן לעשות זאת דרך הבנק, אבל בשביל זה צריך שלמחוייב תהיה גישה לאינטרנט ושהוא יידע את קוד המוסד. אם בנדרים ניתן באמצעות הלחיצה על המוסד ליצור הו"ק בנקאית, זה חידוש עצום בעיני, או שאני פשוט לא בענינים...

אגב, מבירור שלי לפני תקופה לא ארוכה עם קשר לגבי החתמה ממוחשבת של הו"ק וקבלת אישורים, סירובים וכו' במחשב, אמרו לי שזה רק בתשלום חודשי גבוה ושווה רק למי שמקים מאות הו"קים בחודש.

גילוי נאות: אני לקוח גם של נדרים וגם של קשר.

אני הוא

משתמש פעיל
יש למישהו מידע היכן ניתן להקים מערכת להו"ק לוועדי בתים בעלויות הכי זולות שניתן
בנדרים לוקחים אחוזי +כארבעים ש"ח על החשבון
כך אמרו לי בעבר

שטייגען

משתמש פעיל
כך אמרו לי בעבר
תבדקו אצלה:
סנונית <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
08-8562670
יש הרבה ועדי בית שעושים אצלה, שירות מיוחד ומחירים ממש זולים!

הדס'וש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כך אמרו לי בעבר
תבדקו אצלה:
סנונית <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
08-8562670
יש הרבה ועדי בית שעושים אצלה, שירות מיוחד ומחירים ממש זולים!
גם אצלו:
הרב ש. גולדברג - מנהל חיובית
052-7671687
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לקוחה מרוצה שלו.

אולי מעניין אותך גם...