גבית הוראות קבע

דיני א

משתמש רשום
אני רוצה להתחיל לגבות הוראות קבע עבור מוסד, לצורך כך פתחתי קוד במסב.
איך ממשיכים כדי שאוכל לגבות הוראות קבע?

aser

משתמש מקצוען
רכשת תוכנה לגביה? לניהול הלקוחות?
הלקוחות פתחו הרשאה בחשבונות הבנק שלהם?

א"כ עליך לדבר עם החברה של התוכנה והם יתנו לך את ההדרכה לגביה בפועל.

מקווה שעזרתי לך.

נדרים פלוס

משתמש פעיל
או לרכוש תוכנת מסב 03-511-1555 http://www.masav.co.il/
או לפנות לאחת מחברות הגביה שיבצעו עבורכם את השידור.
ניתן לפנות אלינו ב-037630543 שלוחה 1.
שירות יחודי לנדרים פלוס - חסל סדר שליחת הוראות לבנק בפקס או בדואר והמתנה ארוכה של שבועיים לקבלת האישור בדואר. מהיום הכל ממוחשב! השליחה לבנק וקבלת האישור באמצעות האינטרנט בצורה פשוטה וקלה. זמן אישור ממוצע להו"ק - כיומיים.

יוניט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אחרי שאת יוצרת קשר עם מס"ב ומקבלת מהם תוכנת שידור
את צריכה תוכנה להזנת הנתונים ולהכנת קובץ לשידור.
אני הזמנתי תוכנה לגביה אצל מתכנת,
שהכין לי תוכנה עם כל הנתונים שהייתי צריכה.
יש לו שירות מצוין! והתוכנה ידידותית ופשוטה לתפעול.

הר' מתתיהו שידלובסקי: 052-7625091

שלס

משתמש מקצוען
אני עובד כבר כמה שנים עם "קשר" לצורך גביית הו"ק, ומאוד מרוצה.
המחיר שלהם סביר, שולח להם שינויים במייל, מקבל דוחות במייל ובאתר שלהם, ועוד.
זה האתר שלהם http://www.kesherhk.co.il/

רחשי הלב

משתמש מקצוען
ככל הידוע לי, בנדרים פלוס ניתן לבצע את השינויים עצמאית דרך מחשב עם חיבור לרשת, או מכל עמדה שלהם בבתי הכנסת.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
אחרי שאת יוצרת קשר עם מס"ב ומקבלת מהם תוכנת שידור
את צריכה תוכנה להזנת הנתונים ולהכנת קובץ לשידור.
אני הזמנתי תוכנה לגביה אצל מתכנת,
שהכין לי תוכנה עם כל הנתונים שהייתי צריכה.
יש לו שירות מצוין! והתוכנה ידידותית ופשוטה לתפעול.

הר' מתתיהו שידלובסקי: 052-7625091
בנדרים פלוס התוכנה הזו ניתנת חינם.

הרב יוני

משתמש צעיר
היום הכי זול אצל נדרים פלוס
הם שברו את השוק
אני זוכר החברה הכי זולה בשוק לפני נדרים פלוס לקחה2 שקל לחודש עבור כל הוראת קבע גם אשראי וגם בנקאית ובנוסף תשלום חודשי של 50 ש''ח ועמלת הקמה של כל הוראת קבע ועמלת ביטול לא כולל מע"מ

היום דרך נדרים פלוס החל מ30 ש''ח לחודש
וללא תשלום כלל על הוראות קבע באשראי

נערך לאחרונה ב:

נדרים פלוס

משתמש פעיל
היום הכי זול אצל נדרים פלוס
הם שברו את השוק
אני זוכר החברה הכי זולה בשוק לפני נדרים פלוס לקחה2שקל לחודש עבור כל הוראת קבע ובנוסף תשלום חודשי של 50 ש''ח ועמלת הקמה של כל הוראת קבע ועמלת ביטול לא כולל מע"מ

היום דרך נדרים פלוס החל מ30 ש''ח לחודש
ורק חצי ש''ח להו''ק
היינו שמחים לתת תעריפים כאלו, יש בלבול בנתונים בין הו"ק בנקאיות להו"ק באשראי. על הו"ק באשראי אין עלות פר הו"ק.

דיני א

משתמש רשום
תודה על העזרה
מה העלות בנדרים פלוס?
וכמה עולה תוכנה אצל מתכנת?

נערך לאחרונה ב:

מ.לוינגר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
או לרכוש תוכנת מסב 03-511-1555 http://www.masav.co.il/
או לפנות לאחת מחברות הגביה שיבצעו עבורכם את השידור.
ניתן לפנות אלינו ב-037630543 שלוחה 1.
שירות יחודי לנדרים פלוס - חסל סדר שליחת הוראות לבנק בפקס או בדואר והמתנה ארוכה של שבועיים לקבלת האישור בדואר. מהיום הכל ממוחשב! השליחה לבנק וקבלת האישור באמצעות האינטרנט בצורה פשוטה וקלה. זמן אישור ממוצע להו"ק - כיומיים.

יש לכם הסכם עם הבנקים או שכל מוסד היום יכול לעשות את זה דרך האינטרנט??

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
תנסו אצל קשר. הניק @מיכל123
יש להם המון שנים נסיון, וכל מה שצריך, עם המחירים הכי זולים בשוק! מנסיון.

יוניט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גם אנחנו עבדנו עם 'קשר' השירות שלהם מצוין
אבל עברנו לגביה עצמאית, ללא תשלום חודשי כלל!
בנדרים פלוס יש תשלום חודשי, לא?

נדרים פלוס

משתמש פעיל
יש לכם הסכם עם הבנקים או שכל מוסד היום יכול לעשות את זה דרך האינטרנט??
הפיתוח הזה יחודי לנדרים פלוס בשיתוף מס"ב. פיתוח ייחודי נוסף הוא האפשרות להקים הוראת קבע בנקאית ישירות מהעמדות שלנו בבית הכנסת. במקום לשלוח טופס לתורם פוטנציאלי או להורה שאמור לשלם שכ"ל, מפנים אותו לאחת מהעמדות, הוא ממלא את הפרטים בעמדה, חותם על המסך חתימה דיגיטלית באמצעות האצבע, וההוראה נשלחת משם ישירות לבנק.

נדרים פלוס

משתמש פעיל
גם אנחנו עבדנו עם 'קשר' השירות שלהם מצוין
אבל עברנו לגביה עצמאית, ללא תשלום חודשי כלל!
בנדרים פלוס יש תשלום חודשי, לא?
בנדרים פלוס יש תשלום חודשי עבור השידור למס"ב. כפי שכתבתי לעיל, ניתן לפנות ישירות למס"ב לרכישת התוכנה ולעבוד מולם ישירות ללא תשלום חודשי.

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פיתוח ייחודי נוסף הוא האפשרות להקים הוראת קבע בנקאית ישירות מהעמדות שלנו בבית הכנסת. במקום לשלוח טופס לתורם פוטנציאלי או להורה שאמור לשלם שכ"ל, מפנים אותו לאחת מהעמדות, הוא ממלא את הפרטים בעמדה, חותם על המסך חתימה דיגיטלית באמצעות האצבע, וההוראה נשלחת משם ישירות לבנק.
שטויות. זה ישן נושן.
בשביל להקים הו"ק לא צריך שום טופס, אפשר דרך מליון ואחת חברות שמספקות שירות כזה, הקמת הו"ק דרך האינטרנט, וזה קיים עוד לפני שנדרים פלוס נולד.

נדרים פלוס

משתמש פעיל
שטויות. זה ישן נושן.
בשביל להקים הו"ק לא צריך שום טופס, אפשר דרך מליון ואחת חברות שמספקות שירות כזה, הקמת הו"ק דרך האינטרנט, וזה קיים עוד לפני שנדרים פלוס נולד.
הבה ונראה מה כתבתי ומה אתה ענית:

כתבתי כך: פיתוח ייחודי נוסף הוא האפשרות להקים הוראת קבע בנקאית ישירות מהעמדות שלנו בבית הכנסת. במקום לשלוח טופס לתורם פוטנציאלי או להורה שאמור לשלם שכ"ל, מפנים אותו לאחת מהעמדות, הוא ממלא את הפרטים בעמדה, חותם על המסך חתימה דיגיטלית באמצעות האצבע, וההוראה נשלחת משם ישירות לבנק.

כלומר, כל אלו שאין להם גישה לאינטרנט, במילים אחרות - רוב רובו של הציבור החרדי, היו צריכים להמתין עד היום לקבלת טופס מהמוסד המתרים, בדואר או בדרך אחרת, ולאחר מכן לשלוח שוב את הטופס החתום למוסד.
במקום זה, פיתחנו שירות, לראשונה בעולם, שמאפשר לכל תורם לגשת לעמדה, למלאות את פרטיו, לחתום באצבע חתימה דיגיטלית והטופס מגיע מוכן וחתום למייל של המוסד.

ומה ענית?
שטויות. זה ישן נושן.

איזה חלק ממה שכתבתי הוא שטויות, ואיזה ישן נושן?
ואלו מליון ואחת חברות מספקות שירות הקמת הו"ק דרך האינטרנט? למיטב ידיעתי לא צריך שום חברה בשביל זה, פשוט נכנסים לאתר הבנק ומקימים הו"ק....

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
כל אלו שאין להם גישה לאינטרנט, במילים אחרות - רוב רובו של הציבור החרדי, היו צריכים להמתין עד היום לקבלת טופס מהמוסד המתרים, בדואר או בדרך אחרת, ולאחר מכן לשלוח שוב את הטופס החתום למוסד.
במקום זה, פיתחנו שירות, לראשונה בעולם, שמאפשר לכל תורם לגשת לעמדה, למלאות את פרטיו, לחתום באצבע חתימה דיגיטלית והטופס מגיע מוכן וחתום למייל של המוסד.
מצויין. שמח לקרוא את תגובה שלך.
אבל מה שאני בא לומר זה, שקיבלת בית ספר איך כותבים פוסט...

מה אני מתכווין?
מי שקורא את ההודעה שלך על הפיתוח הייחודי ההוא, מבין רק שהחיסכון הוא שלא צריך לשלוח פיזית טפסים, ובמקום לשלוח טפסים ולבזבז זמן, ישנן את העמדות שלכם. ולבעיית הטירחה הזו מצאת פיתרון ע"י העמדות...

ועל זה כתבתי, שבשביל להקים הו"ק לא צריך בכלל לשלוח טפסים פיזיים, אלא דרך מליון ואחת חברות דרך האינטרנט. כך שלא חסכתם כלום.

ועל זה הגבת, שלא היתה כוונתך לחסוך את טירחת שליחת הטפסים הפיזיים, כי את זה באמת אפשר דרך האינטרנט. אלא באתם לתת מענה וגישה לאלו שאין להם אינטרנט בבית.

מצויין.

ישראל123

משתמש פעיל
עוד פעם קשר ונדרים פלוס רבים ביניהם. שניהם אותו דבר בדיוק, אותם תנאים, כל מה שנדרים פלוס נותן, קשר יתן מיד גם, וכן להיפך.
ההבדל היחיד הוא שלקשר יש וותק של 15 שנה, ונדרים פלוס 4 שנים...

אולי מעניין אותך גם...