חלבי גבינת חלומי

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שירה בירה
לימון כבוש, מה טעמו?
אם אינני מחבבת לימון כלל, לימון כבוש-יערב לי?

כי כ"כ הרבה מתכונים טוניסאיים, פרסיים שאני כ"כ רוצה לנסות כוללים לימון בצורה זו או אחרת, לימון כבוש, לימון מיובש.

ואני לא יודעת מה רמת החמיצות
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לימון כבוש שייך למטבחי צפון אפריקה- מרוקו, טוניס ואלג'יר. כובשים פרוסות במלח שמן ולעיתים גם פפריקה.
טעמו חמוץ מריר ודומיננטי. משמש בדגים, סלטים, פריקסה ועוד.
במטבח הפרסי משתמשים בלימון פרסי שחור או לבן (לימו אמאני בפרסית) שזה לימון שיובש על העץ ומשתמשים בו בצורתו השלמה או טחון- מפיק תבלין עם חמיצות עזה.
זה וגם זה הם טעמים חזקים שדורשים הסתגלות ולא כולם יאהבו.
 

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
איך באמת אתם מכינות אותו לחג?
על הפלטה שמות מחבת ומטגנות?יקח שעות לא?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אי אפשר לטגן על פלטה. חד משמעית.
מותר בחג לבשל על גז ולהעביר אש כמובן. החג הרי יוצא ביום חול.
 

שםמשתמש

משתמש פעיל
משום מה הפירורי לחם לא "נדבקים" לי לגבינה.
יוצאת גבינה חצי קרחת.
יש סיבה לזה?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
משום מה הפירורי לחם לא "נדבקים" לי לגבינה.
יוצאת גבינה חצי קרחת.
יש סיבה לזה?
תטבלי היטב בביצה,
ואם יש צורך ניתן לחזור על הטבילה בביצה+פירורים לסירוגין פעמיים ושלוש.
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עוטפת בביצה ופירורי פנקו מטגנת בשמן נמוך מ-2 הצדדים ומיד שמה מעל סלט ירקות עשיר
זה ממש טעים !!
 

Bestimedia

לשעבר- צבעי פסטל :)
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
קצת התבלבלתי...
מה ממליצות?
שמן עמוק או רדוד?
יש לי שני חבילות חלומי ורציתי להכין לארוחת ערב...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
קצת התבלבלתי...
מה ממליצות?
שמן עמוק או רדוד?
יש לי שני חבילות חלומי ורציתי להכין לארוחת ערב...
הנה מתכון
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
חבל שעכשיו נגמרה עונת הכרובית הטריה.
אמנם גם בקפוא זה נחמד, אבל בטרי אי אפשר לעמוד.
תשמרי את המתכון לסתיו ותתעלפי מהתוצאה.
המתכון פשוט מאוד.
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים יחסית.
מתבלים ביצה בצילי וחרדל (לפי הטעם)
ופירורי לחם בתבלינים מלוחים (כנ"ל, אני אוהבת א. מרק פטריות)
טובלים בביצה ואז בפירורי לחם.
מטגנים היטב בשמן חצי עמוק.
את הגזע אני פורסת לפרוסות בינוניות מטגנת כנ"ל.
תודה רבה נשמע מעולה
הצ'ילי זה רוטב צ'ילי מתוק פשוט קנוי? או תבלין צ'ילי גרוס?
אין מיונז בביצה? ובפירורים מה יש חוץ מא.מרק? מלח פלפל שחור?
תודה!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מתי ואיפה יש אפשרות למצוא ברוקולי וכרובית טריים של הרב אפרתי?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מתי ואיפה יש אפשרות למצוא ברוקולי וכרובית טריים של הרב אפרתי?
ממש בקרוב מתחילה העונה.
בעבר (7+ שנים) היינו קונים בעיקר במכירות רחוב או בשוק, אבל כיום בכל סופר יש את זה בד״כ (בירושלים לפחות)
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
תודה רבה יצא נחמד
מאמינה שעם כרובית טריה זה יצא יותר קריספי ויותר טעים
כמה שניגבתי אותה הכרובית בפנים היתה רכה ומימית כזאת
בכל מקרה המתכון טוב אז שוב תודה :)
 

ML052717

משתמש פעיל
היה ל קפה קפה מתכון של קורוסון טעים ברמות.
אני פשוט מכינה בלחמניה טריה: ממרח פסטו ביתי, חתיכת חלומי מכובדת מטוגנת
ופלפלים קלויים...
מעדן!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה