כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

חלבי גבינת חלומי

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
למה היא מתאימה?
אשמח למתכונים שאפשר לשלב אותה.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מעתיקה לך מה שכתבתי באשכול חומרי הגלם לפני מספר חודשים.
אם תרצי מתכון ספציפי מדויק - בשמחה.

גבינת חלומי:
גבינה חצי קשה שמוצאה מקפריסין. מכילה 30% שומן.
המאפיין העיקרי של החלומי, שמבדיל אותו משאר הגבינות הוא העובדה שהגבינה נשארת קשה ושומרת על צורתה המוצקה גם בחום.
הדרך לאכול גבינת חלומי היא רק כאשר היא חמה, בצורתה הגולמית לגבינה מרקם סולייתי.
החלומי מוכר בעיקר כמנת המסעדות הפופולרית 'סלט חלומי'. הסלט שלי מכיל בד"כ חסה+עלי ביייבי, עגבניות שרי, בצל סגול, פטריות מוקפצות ורוטב ויניגרט-פסטו. כמובן שאפשר להוסיף או להוריד לפי הטעם.
את קוביות החלומי אני מצפה בביצה מעורבת בצילי ובפירורי לחם.
ניתן גם לוותר על הציפוי, להשרות בצילי ולטגן כמו שזה.
להגיש, כאמור, מיד לאחר הטיגון.
מתכון נוסף שאפשר להכין הוא שיפודי חלומי. מנה ראשונה יוקרתית לאירועים.
משרים קוביות חלומי בשמן ותבלינים (פפריקה, גבישי שום ואבקת מרק פטריות). משחילים על מיני שיפודים ואופים בגריל.
הרבה פעמים אני מפזרת על פיצה/פוקצה קוביות חלומי בצילי ואופה. מאוד מוצלח!
טעמתי פעם בורגר חלומי שבו את מקום הקציצה תפס נתח חלומי.

בתיאבון.
 

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
מעתיקה לך מה שכתבתי באשכול חומרי הגלם לפני מספר חודשים.
אם תרצי מתכון ספציפי מדויק - בשמחה.

גבינת חלומי:
גבינה חצי קשה שמוצאה מקפריסין. מכילה 30% שומן.
המאפיין העיקרי של החלומי, שמבדיל אותו משאר הגבינות הוא העובדה שהגבינה נשארת קשה ושומרת על צורתה המוצקה גם בחום.
הדרך לאכול גבינת חלומי היא רק כאשר היא חמה, בצורתה הגולמית לגבינה מרקם סולייתי.
החלומי מוכר בעיקר כמנת המסעדות הפופולרית 'סלט חלומי'. הסלט שלי מכיל בד"כ חסה+עלי ביייבי, עגבניות שרי, בצל סגול, פטריות מוקפצות ורוטב ויניגרט-פסטו. כמובן שאפשר להוסיף או להוריד לפי הטעם.
את קוביות החלומי אני מצפה בביצה מעורבת בצילי ובפירורי לחם.
ניתן גם לוותר על הציפוי, להשרות בצילי ולטגן כמו שזה.
להגיש, כאמור, מיד לאחר הטיגון.
מתכון נוסף שאפשר להכין הוא שיפודי חלומי. מנה ראשונה יוקרתית לאירועים.
משרים קוביות חלומי בשמן ותבלינים (פפריקה, גבישי שום ואבקת מרק פטריות). משחילים על מיני שיפודים ואופים בגריל.
הרבה פעמים אני מפזרת על פיצה/פוקצה קוביות חלומי בצילי ואופה. מאוד מוצלח!
טעמתי פעם בורגר חלומי שבו את מקום הקציצה תפס נתח חלומי.

בתיאבון.
אשמח מאוד למתכון מדוייק.
תודה.
 

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
אני מטגנת קוביות ועושה שיפודים עם ירקות,
וגם בסלט
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
גבינת חלומי-קצת טריקית
אם בא לך לפני הקידוש החלבי לעמוד ולטגן-סבבה
אם לא, תשמרי לזמנים שבא לך לפנק.

ניסיתי פעם (עקב מלאי מיותר) להניח על הפיצה, זו היתה החלטה גרועה, כי היא לא נמסה, ויחד עם זה כשגיעה לטמפרטורת חדר, זה כמו לאכול סיליקון במליחות מעודנת...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אשמח מאוד למתכון מדוייק.
תודה.
של מה? של סלט חסה?
סלט חסה עם חלומי וציפס בטטה ברוטב ויניגרט פסטו
החומרים לסלט:
ראש חסה
בצל סגול קטן
חצי סלסלת פטריות
בטטה גדולה
לגבינה:
גבינת חלומי
ביצה
תבלינים לפי הטעם: (פפריקה/א. מרק פטריות/פלפל שחור)
פירורי לחם
לרוטב ויניגרט פסטו:
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מיץ לימון
כפית חרדל
1/4 כפית מלח
כף ממרח פסטו

הוראות הכנה:
  1. שוטפים את החסה על פי ההוראות וקוצצים.
  2. מקלפים את הבטטה לפרוסות דקיקות ומטגנים בשמן עמוק עד שנהיה קריספי.
  3. פורסים את הפטריות ומקפיצים במחבת. פורסים את הבצל לחצאי טבעות.
  4. מכינים את הגבינה: חותכים את החלומי לקוביות בגודל 2*2 ס"מ. מערבבים את פירורים הלחם בתבלינים. טובלים את הגבינה בביצה ובפירורי הלחם ומטגנים בשמן חצי עמוק להזהבה.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל החומרים מלבד הפסטו לתמיסה חלקה. מוסיפים את הפסטו ומערבבים שוב (במידה ואין ממרח פסטו, ניתן להכין: טוחנים היטב כוס צנוברים/שקדים מולבנים/קשיו, חבילת בזיליקום, 3 שיני שום, מלח וחצי כוס שמן זית)
  6. מרכיבים את הסלט: מערבבים את החסה עם הפטריות והבצל. מפזרים מעל ציפס בטטה וגבינה. מוזגים רוטב בנדיבות או מצרפים בכלי נפרד.
* להכנה לחג יש לטגן את הגבינה בחג עצמו. לא ניסיתי להכין מראש ולשמור אותה על פלטה חמה, יתכן ואפשר
* ניתן להמיר את החלומי בגבינה צהובה. במקרה כזה יש לצפות בביצה ופירורי לחם לסירוגין 3 פעמים כדי למנוע דליפה של הגבינה הנמסה.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
ניסיתי פעם (עקב מלאי מיותר) להניח על הפיצה, זו היתה החלטה גרועה, כי היא לא נמסה, ויחד עם זה כשגיעה לטמפרטורת חדר, זה כמו לאכול סיליקון במליחות מעודנת...
אני מכינה הרבה פעמים על פוקצה.
מטגנת חלקית כהכנה ראשונית ומפזרת על פוקצה כמעט אפויה.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
וכשהיא מתקררת?
את יכולה לאכול את השאריות שהכנסת אח"כ למקפיא? או שאת מכינה כמויות מדויקות?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
וכשהיא מתקררת?
את יכולה לאכול את השאריות שהכנסת אח"כ למקפיא? או שאת מכינה כמויות מדויקות?
נקודה כואבת:p
בחיים לא קרה שנשארה לי גבינת חלומי מארוחה.
בעלי טוען שחלומי וכרובית טריה מטוגנת אלו דברים שכמה שתכיני יגמר:rolleyes:
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כשהחלומי מטוגנת לבדה, לא על פוקאצ'ה, ברור, זה משהו אחר, פעם הכנתי והילדים שלי קראו לזה "קרוטונים חלביים" :)

וואו, איך אני מפנטזת להכין כרובית מטוגנת, אף פעם לא הכנתי, מאכל נוסטלגי של בעלי, כל פעם כשאני מכינה פשטידת ירקות עם כרובית (דיאטטית, אלא מה) הוא מתחיל לרמוז שגם הוא אוהב כרובית, אבל מטוגנת...

תוכלי לתת לי מתכון
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כשהחלומי מטוגנת לבדה, לא על פוקאצ'ה, ברור, זה משהו אחר, פעם הכנתי והילדים שלי קראו לזה "קרוטונים חלביים" :)

וואו, איך אני מפנטזת להכין כרובית מטוגנת, אף פעם לא הכנתי, מאכל נוסטלגי של בעלי, כל פעם כשאני מכינה פשטידת ירקות עם כרובית (דיאטטית, אלא מה) הוא מתחיל לרמוז שגם הוא אוהב כרובית, אבל מטוגנת...

תוכלי לתת לי מתכון
חבל שעכשיו נגמרה עונת הכרובית הטריה.
אמנם גם בקפוא זה נחמד, אבל בטרי אי אפשר לעמוד.
תשמרי את המתכון לסתיו ותתעלפי מהתוצאה.
המתכון פשוט מאוד.
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים יחסית.
מתבלים ביצה בצילי וחרדל (לפי הטעם)
ופירורי לחם בתבלינים מלוחים (כנ"ל, אני אוהבת א. מרק פטריות)
טובלים בביצה ואז בפירורי לחם.
מטגנים היטב בשמן חצי עמוק.
את הגזע אני פורסת לפרוסות בינוניות מטגנת כנ"ל.
 

חני פ.

משתמש פעיל
D I G I T A L
אני חותכת לקוביות ומצפה בקמח מכל הכיוונים ומטגנת
(אפשר כמובן להשקיע יותר ולצפות בביצה ופירורי לחם ואז לטגן)
עד שאני רואה שהם שמשחימים וקצת מתנפחים.
ושמה על סלט ירקות.
 

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אגב, טיגון חלומי בחמאה משדרג אותו מאד.
מפליא שכולם כאן כתבו לטגן בשמן, גם הניוקי מטוגן אצלנו כך.
בכלל אצלנו כל מתכון חלבי עם בצל מטוגן עם חמאה, למעט בצל ושום של רוטב אדום לפסטה מטגנים בשמן זית.
 

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כל העניין בחלומי הוא לטגן בשמן עמוק כיון שכך היא סופגת פחות שמן.
זה לא אפשרי לביצוע בחמאה.
העניין הזה מניין?
מאות ואולי אלפי קוביות חלומי עברו תחת ידי בטיגון רדוד בחמאה, והתגובות מחמיאות תרתי משמע.
דווקא חלומי הוא מוצר שמטבעו לא סופח הרבה שומן, או כי הוא מספיק שמן בעצמו, או בגלל המרקם שלו.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה