אשמח מאוד למתכון מדוייק.מעתיקה לך מה שכתבתי באשכול חומרי הגלם לפני מספר חודשים.
אם תרצי מתכון ספציפי מדויק - בשמחה.
גבינת חלומי:
גבינה חצי קשה שמוצאה מקפריסין. מכילה 30% שומן.
המאפיין העיקרי של החלומי, שמבדיל אותו משאר הגבינות הוא העובדה שהגבינה נשארת קשה ושומרת על צורתה המוצקה גם בחום.
הדרך לאכול גבינת חלומי היא רק כאשר היא חמה, בצורתה הגולמית לגבינה מרקם סולייתי.
החלומי מוכר בעיקר כמנת המסעדות הפופולרית 'סלט חלומי'. הסלט שלי מכיל בד"כ חסה+עלי ביייבי, עגבניות שרי, בצל סגול, פטריות מוקפצות ורוטב ויניגרט-פסטו. כמובן שאפשר להוסיף או להוריד לפי הטעם.
את קוביות החלומי אני מצפה בביצה מעורבת בצילי ובפירורי לחם.
ניתן גם לוותר על הציפוי, להשרות בצילי ולטגן כמו שזה.
להגיש, כאמור, מיד לאחר הטיגון.
מתכון נוסף שאפשר להכין הוא שיפודי חלומי. מנה ראשונה יוקרתית לאירועים.
משרים קוביות חלומי בשמן ותבלינים (פפריקה, גבישי שום ואבקת מרק פטריות). משחילים על מיני שיפודים ואופים בגריל.
הרבה פעמים אני מפזרת על פיצה/פוקצה קוביות חלומי בצילי ואופה. מאוד מוצלח!
טעמתי פעם בורגר חלומי שבו את מקום הקציצה תפס נתח חלומי.
בתיאבון.
של מה? של סלט חסה?אשמח מאוד למתכון מדוייק.
תודה.
אני מכינה הרבה פעמים על פוקצה.ניסיתי פעם (עקב מלאי מיותר) להניח על הפיצה, זו היתה החלטה גרועה, כי היא לא נמסה, ויחד עם זה כשגיעה לטמפרטורת חדר, זה כמו לאכול סיליקון במליחות מעודנת...
נקודה כואבתוכשהיא מתקררת?
את יכולה לאכול את השאריות שהכנסת אח"כ למקפיא? או שאת מכינה כמויות מדויקות?
חבל שעכשיו נגמרה עונת הכרובית הטריה.כשהחלומי מטוגנת לבדה, לא על פוקאצ'ה, ברור, זה משהו אחר, פעם הכנתי והילדים שלי קראו לזה "קרוטונים חלביים"
וואו, איך אני מפנטזת להכין כרובית מטוגנת, אף פעם לא הכנתי, מאכל נוסטלגי של בעלי, כל פעם כשאני מכינה פשטידת ירקות עם כרובית (דיאטטית, אלא מה) הוא מתחיל לרמוז שגם הוא אוהב כרובית, אבל מטוגנת...
תוכלי לתת לי מתכון
העניין הזה מניין?כל העניין בחלומי הוא לטגן בשמן עמוק כיון שכך היא סופגת פחות שמן.
זה לא אפשרי לביצוע בחמאה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: