עוד ירושלמי
משתמש פעיל
מי יודע כמה כסף הפסדת בגלל העצה הזאת...סבתא שלי לימדה אותי שהיא לא מספיק עשירה לקנות בזול...
מי יודע כמה כסף הפסדת בגלל העצה הזאת...סבתא שלי לימדה אותי שהיא לא מספיק עשירה לקנות בזול...
בחו"ל גם תגלו גבינות תנובה מיובאות מהארץ עם תוקף של כמה חודשים.תסעו לכל קהילה חרדית בחו"ל ותגלו דבר מעניין גבינות צהובות יותר זולות מהארץ בכשרות מהודרת, למהפה יותר יקר? או מנופול, או חוסר תחרות. ובמיוחד ששם כח הקניה קטן יותר והיה אמור להיות הרבה יותר קטן. לגבי טעם, זה דבר נרכש ואי אפשר להתווכח על טעם שרכשת לעצמך.
אני לא מבין בכשרויות אני עוקב בפורום לתורה ומה שחובה לדעת זהתודה !!
איפה אפשר למצוא עוד דו"חות כאלו ?
בפעם הבאה תביא ליאצלינו זה נזרק לפח
אוהבים רק עמק המחיר עולה כל חודשיים
לגבי ירקות עלים של העדה החרדית,אני לא מבין בכשרויות אני עוקב בפורום לתורה ומה שחובה לדעת זה
א. שכדאי מאד לסמוך רק על השלוש או ארבע כשרויות הידועות כטובות ביותר
ב. בירקות עלים [שזה באיסור לאו] יש פער אדיר בין ההכשרים אפי' הטובים ברמת הנגיעות בעלים וכדאי לשלם עוד 2 שקל ולקנות העדה החרדית
ג. מי שאוכל הכשר חוג חת'ס שיעיין שם בהקדם
מענין אצלי הם בפער יותר טובים מאחריםלגבי ירקות עלים של העדה החרדית,
דווקא אצלם מצאתי ריכוז חרקים גבוה כמה פעמים, בשונה מאחרים
איזה הכשרים בעייתיים בעיניך?מענין אצלי הם בפער יותר טובים מאחרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: