יפיפה!קשה להרחיב במילים על האתר ומה שהוא צובר בתוכו,
על המספרים האדירים של לומדי התורה - לא משהו שניתן לתאר.
מוזמנים לחוויה היסטורית מרגשת!
ישיבת מיר מרכז התורה הגדול בתבל
ישיבת מיר, הלב של עולם הישיבות, הוקמה לפני יותר מ-200 שנה, עברה טלטלות רבות, עד אשר הכתה שורש בליבו הפועם של העם היהודי, בעיר הקודש ירושלים.themir.org.il
על UX UI התכנון והעיצוב המוקפד מי אם לא נעמי גלבך @נעמי.
עבודות הווידאו סטודיו סוויצ׳
ואנחנו על הפיתוח.
צפה בקובץ המצורף 1150190
תודה לכולם על הפידבק, ממש טוב לקרוא את התגובות כאן (:
כמעצבת שנצרכת שהעבודה שלה תצא לאור דרך מפתחים, זאת החוויה הכי טובה שהיתה לי אי פעם.
סיון לקחה את העיצוב, לא התלוננה על הקושי שבפיתוח (זה לא אתר קל לפתח כמו שאתם רואים)
ולא רק שהכי דייקה בעולם, אלא גם הביאה מעצמה תוספות ברמת האנימציה וההתנהגות, כמו הספר בטעינה של האתר, ועוד מלא כאלה נחמדים שעושים לנו שמח בלב
מעבר לזה להוציא אתר כזה יש המון עבודת ניהול מול כותבי תוכן, עורכים, מתכנתים, ואת כל הניהול המאתגר הזה סיון עשתה במקצועיות יוצאת דופן!
אז שתדעו ש @סיון היא לא רק מנהלת את הפורום הזה ועושה תחרויות מגניבות, כן?
את באיחור עם השאלה הזו...רוצה להצטרף?
וגם לתקן את העמודים של רבני הישיבה,(כדאי לתקן את העמוד הזה: https://themir.org.il/בנייני-הישיבה/#place-1767 הכותרת מכילה עמוד עם תוכן של 'מיר ברכפלד' בכלל. מן הסתם טעות בהעתקת התוכן.)
אתר מדהים ומלא השראה. עבודה יפיפיה!הערה קטנה, מומלץ לבדוק שבקידום שיכתבו ישיבת מיר.
תודה!אתר מדהים ומלא השראה. עבודה יפיפיה!
חוסר משמעותי בקידום, חבל עליו....
גם את האתר עצמו בתור תוצאה
וגם לתת במפות גוגל, בויקיפדיה וכו' - קישור לאתר
וגם במכלול.@סיון הוא כבר עודכן בוויקיפדיה אם זה לא רצוי ניתן למחוק
תודה רבה!האמת, לא זוכר פעם אחרונה שנכנסתי לאתר חדש וכשיצאתי ממנו אני שם לב שעברה לי חצי שעה שבה הייתי מרותק כל כולי.
כישרון מיוחד של כל העוסקים במלאכה!
מוזמנת להעלות מאמר מורחב - יותר מנשמח לתת את הבמה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: