מילים אלו אצלי מדליקות נורת אזהרה אדומה !!!לא יודעת מה לעשות? מה לומר לה?
האם לאסור עליה להיות איתה בקשר או שרק יגרום לה להישאר בקשר מאחורי הגב? (מה שככל הנראה קורה כרגע..)
רק במידה והיא לא במעמד מודל לחיקוי , או כזאת שהיא רוצה בפועל להיות בקשר איתה אבל לפי פותחת האשכול יש כאן משמעות לאיזה חשש שהילדה כן חברה טובה שלה ו-/ רוצה להמשיך בקשר הזה מה שנראה מצריך ייעוץ מקצועי עם אנשי חינוךבתור אחת ששתי החברות הטובות שלה חילוניות כיום
אין לך מה לאסור עליה להיות איתה בקשר זה רק יעצבן אותה
הקשר יתנתק מעצמו כבר...
צייני בבקשה מס' טלפון לתועלת הציבור....כדאי מאוד להתייעץ עם הרב יחיאל פליסקין
הוא מומחה מאוד בתחום הזה
או: שהוא יתחזק ויתחזק עד ש.... (ואני לא אומר שלנתק יעזור , אני רק אומר שלהתנהג כמו בת יענה ולחשוב שהקשר יתנתק מעצמו זה לא פתרון)בתור אחת ששתי החברות הטובות שלה חילוניות כיום
אין לך מה לאסור עליה להיות איתה בקשר זה רק יעצבן אותה
הקשר יתנתק מעצמו כבר...
וואו !!!זאת חברה שלה, והיא מספיק גדולה.
להיפך, היא יכולה לראות כמה היא מסכנה, ואם היא חברה טובה שלה אז היא ראתה את כל התהליך ומי כמוה יודעת כמה החברה הזאת סובלת. לצערינו היום זה מאוד נפוץ חברות שאבדו כיוון. זה לא חייב להשפיע דווקא לרעה.
לאסור עליה- בעיניי זו לא אופציה. היא לא בת 7, היא כבר בוגרת ויכולה לעשות מה שהיא רוצה בלי שתדעו.
היא צריכה להרגיש שאתם לא נבהלים כי אתם מספיק יציבים. אתם לא מפחדים ממה שיש לחברה להציע- כי לכם יש הרבה יותר. אפשר להשמיע שוב ושוב שהיא מסכנה, ושהחברות איתה זה מרחמים כי היא אבדה עכשיו את הדבר הכי חשוב שיש בחיים.
יש לך קשר קרוב ופתוח איתה?מה שהכי מטריד זה שהילדה בחרה שלא לשתף
הייתי יכולה לא לדעת מזה..
ואני לא יודעת איפה היא נמצאת בתוך הסיפור.. נגררת? מקנאה? מתאבלת?...
ועדיין לא אמרתי לה בכלל שאני יודעת, ממש מתלבטת איך נכון לפעול ופוחדת להזיק יותר מאשר להועיל
אני גם עדיין קצת בסערת רגשות.. לא רוצה שהתגובה שלי תבוא מהמקום הזה
ומה לומר שם?יש לך קשר קרוב ופתוח איתה?
אם כן, אני הייתי ממליצה לצאת יחד למסעדה או סתאם פארק ולדבר פתוח ובגובה העיניים
אוקיי !!!מה שהכי מטריד זה שהילדה בחרה שלא לשתף
הייתי יכולה לא לדעת מזה..
ואני לא יודעת איפה היא נמצאת בתוך הסיפור.. נגררת? מקנאה? מתאבלת?...
ועדיין לא אמרתי לה בכלל שאני יודעת, ממש מתלבטת איך נכון לפעול ופוחדת להזיק יותר מאשר להועיל
אני גם עדיין קצת בסערת רגשות.. לא רוצה שהתגובה שלי תבוא מהמקום הזה
לגמרי!יש לך קשר קרוב ופתוח איתה?
אם כן, אני הייתי ממליצה לצאת יחד למסעדה או סתאם פארק ולדבר פתוח ובגובה העיניים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: