אשמח מאד לקבל באישילמי שמעונינת, יש לי תוכנית חדר בריחה שעשיתי והיה ב"ה מדהים, נהנו כל הגילאים,
מוכנה לתת למי שמעונינת
5022815 שטרודל גימייל
אשמח מאד לקבל באישילמי שמעונינת, יש לי תוכנית חדר בריחה שעשיתי והיה ב"ה מדהים, נהנו כל הגילאים,
מוכנה לתת למי שמעונינת
לא קיבלתי עדייןביקשת ממני?
יש מצב שהכתובת לא מדויקת?
אם מעוניינת אני מכירה אולפן זול באופן משמעותי בתל ציון (20 דקות מירושלים) אוכל לתת פרטים למעוניינת
כתבתי שזה קצת ארוך לכן מעדיפה לפרט בע"פ בטלפון ואם יענין אותך מסמכים וכו' אשלח במייללא קיבלתי עדיין
הכתובת כפי שכתבתי
אשמח אם תשלחי לי שוב
תודה רבה
אשמח לקבל למייל את התוכניתיש לי תכנית נחמדה שהעברתי כאן לכמה
אם את רוצה תרשמי מייל אני אשלח לך
בכייף
אשמח לקבל את המגת בשבוע הבא בת מצווה grand780cg שטרודל גימייל.....
תודה זה כבר לא רלוונטיאם מעוניינת אני מכירה אולפן זול באופן משמעותי בתל ציון (20 דקות מירושלים) אוכל לתת פרטים למעוניינת
יש לי תכנית נחמדה שהעברתי כאן לכמה
בכייף
אשמח לקבל גם ל dargot10 בגימייללמי שמעונינת, יש לי תוכנית חדר בריחה שעשיתי והיה ב"ה מדהים, נהנו כל הגילאים,
מוכנה לתת למי שמעונינת
אשמח לקבל גם ל dargot10 בגימייל
אשמח לקבל גם ל dargot10 בגימייל
תודה רבה!
כתבתי שזה קצת ארוך לכן מעדיפה לפרט בע"פ בטלפון ואם יענין אותך מסמכים וכו' אשלח במייל
05276
29584
אשמח מאוד אם תוכלי בבקשה לשלוח למייל: sefe2 ezhkיש לי תכנית נחמדה שהעברתי כאן לכמה
בכייף
תוכלי לשלוח למייל? sefe2 ezhk בגימייל.למי שמעונינת, יש לי תוכנית חדר בריחה שעשיתי והיה ב"ה מדהים, נהנו כל הגילאים,
מוכנה לתת למי שמעונינת
מעדיפה להסביר קודם בטלפון.תוכלי לשלוח למייל? sefe2 ezhk בגימייל.
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: