מגזר?וברמה ב
זה רק חסידי או גם ליטאי?ובקריה ליטאי יש שערי תורה והיכל אברהם (יותר ירושלמי קצת) שטיבלאך יש תולדות אב"י והר' מבריסק (לא זוכר איך זה נקרא (אולי קהל עדת ירושלים??) אבל זה בסוף הר' מבריסק בכיוון רש"י) ספרדי ממזרח שמש
חפציבה יש בעיקר שתי מרכזים (בא"ח ואב"ש) באב"ש יותר חסידים (כולל שטיבלאך א' סרהדלי ויש שם ברסלב, גור, ספרדי, שטיבלאך, תוא"י, רחמסטריבקא, קהל עדת ירושלים, קהל חסידי י"ם, קרלין סטולין, סלונים, פרושים ונראה לי עוד שתיים שאני לא זוכר) ובבא"ח נראה לי פחות חסידי
חסידי - ירושלמי (אין שם ליטאים)מגזר?
תודה רבה!קרליבך יש בנחל דולב 76
מה זה "זה"זה רק חסידי או גם ליטאי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: