דרוש מידע בתי כנסת באיזור בית שמש

יוסי יצחקוב

משתמש רשום
ובקריה ליטאי יש שערי תורה והיכל אברהם (יותר ירושלמי קצת) שטיבלאך יש תולדות אב"י והר' מבריסק (לא זוכר איך זה נקרא (אולי קהל עדת ירושלים??) אבל זה בסוף הר' מבריסק בכיוון רש"י) ספרדי ממזרח שמש
חפציבה יש בעיקר שתי מרכזים (בא"ח ואב"ש) באב"ש יותר חסידים (כולל שטיבלאך א' סרהדלי ויש שם ברסלב, גור, ספרדי, שטיבלאך, תוא"י, רחמסטריבקא, קהל עדת ירושלים, קהל חסידי י"ם, קרלין סטולין, סלונים, פרושים ונראה לי עוד שתיים שאני לא זוכר) ובבא"ח נראה לי פחות חסידי

ahrubin

משתמש רשום
ובקריה ליטאי יש שערי תורה והיכל אברהם (יותר ירושלמי קצת) שטיבלאך יש תולדות אב"י והר' מבריסק (לא זוכר איך זה נקרא (אולי קהל עדת ירושלים??) אבל זה בסוף הר' מבריסק בכיוון רש"י) ספרדי ממזרח שמש
חפציבה יש בעיקר שתי מרכזים (בא"ח ואב"ש) באב"ש יותר חסידים (כולל שטיבלאך א' סרהדלי ויש שם ברסלב, גור, ספרדי, שטיבלאך, תוא"י, רחמסטריבקא, קהל עדת ירושלים, קהל חסידי י"ם, קרלין סטולין, סלונים, פרושים ונראה לי עוד שתיים שאני לא זוכר) ובבא"ח נראה לי פחות חסידי
זה רק חסידי או גם ליטאי?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה