אולי להוסיף סילאן? תנסי בכמות קטנה ותטעמי.יש לי כמות גדולה של בשר מפורק מוכן וטעים
הבעייה שהוא מידי מלוח
יש עיצה איך למתן את המליחות וליהנות ממנו?
אמור להיות במנה עיקרית
לא שמעתי על זהבעיקרון תפו"א סופח מלח
יש מצב שאת מבשלת עם תפו"א?
ואחכ להוציא אותם והמליחות תתאזן?בעיקרון תפו"א סופח מלח
יש מצב שאת מבשלת עם תפו"א?
נשמע לי שלא יספיקאולי להוסיף סילאן? תנסי בכמות קטנה ותטעמי.
תכננתי להגיש עם פירהתלוי מה את מתכננת להכין איתו למנה עיקרית?
את יכולה למלאות אותו בקראוסונים ואז הם יטשטשו את המליחות (כמובן שעם עוד תוספות)
או להכין ממנו כדורי תפוחי אדמה ממולאים בבשר ואז גם המליחות תטושטש
אני הייתי מכניסה לטשולנט, לא הייתי מגישה לבדבשר שהוכן בשלישי בערב והיה במקרר ולא במקפיא יהיה טוב בשבת?
אמור להיות, כןואחכ להוציא אותם והמליחות תתאזן?
אנסה
מצאתי סימוכין לדבריילא שמעתי על זה
אבל אם זה נכון - את יכולה להכין פירה, להוסיף את הבשר מפורק לפירורים כמה שיותר קטנים, ולמלא בטורטיות / בצק עלים וכו' ולאפות... ואז להגיש עם רוטב פטריות...
זה אומר שחוץ משלושת הימים שהוא היה במקרר הוא יהיה עוד יממה בבישול ארוך. לא מוגזם?אני הייתי מכניסה לטשולנט, לא הייתי מגישה לבד
אם הוא לא עבר חימום באמצע - אז גם לפי משרד הבריאות הבריאות זה אמור להיות מצוין.קופצת על האשכול..
בשר שהוכן בשלישי בערב והיה במקרר ולא במקפיא יהיה טוב בשבת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: