בשרי, הרב מחפוד, טבריה

chaia

משתמש מקצוען

קבצים מצורפים

• IMG-20220824-WA0043.jpg
    IMG-20220824-WA0043.jpg
    KB 709 · צפיות: 79

112123

משתמש מקצוען
רק אל תתבלבלו כמו שקרה לי
הייתה מסעדה בטיילת שהיה כתוב בגדול "בשרים הרב מחפוד" ועבדו שם חבר'ה דתיים (אאל"ט אפי' עם חולצות לבנות)
ורק בזמן התשלום אחרי שראיתי שהמחיר מדי זול על אף שהיה ממש טעים (מים גנובים ימתקו) התברר לי שאין תעודה של הרב מחפוד...

תם וחכם

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
יש מסעדה חדשה בהכשר נווה ציון (די מקביל ברמה למחפוד)
בשם שנצלייה.

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
רק אל תתבלבלו כמו שקרה לי
הייתה מסעדה בטיילת שהיה כתוב בגדול "בשרים הרב מחפוד" ועבדו שם חבר'ה דתיים (אאל"ט אפי' עם חולצות לבנות)
ורק בזמן התשלום אחרי שראיתי שהמחיר מדי זול על אף שהיה ממש טעים (מים גנובים ימתקו) התברר לי שאין תעודה של הרב מחפוד...
אין מצב שאני אוכלת בלי לבדוק תעודה!
יש מסעדה חדשה בהכשר נווה ציון (די מקביל ברמה למחפוד)
בשם שנצלייה.
לא עוזר לי הכשרים אחרים.
תודה.

טבריאנער

משתמש רשום
מקווה שאתה ציני.
לקבל תפריט מצומצם יותר מחדר אוכל ישיבתי, לשלם מחיר של פיצה אורי, לקבל מנה דוגמית, ולצאת רעב לא משכנע לחזור לטבריה הרותחת...

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מקווה שאתה ציני.
לקבל תפריט מצומצם יותר מחדר אוכל ישיבתי, לשלם מחיר של פיצה אורי, לקבל מנה דוגמית, ולצאת רעב לא משכנע לחזור לטבריה הרותחת...
א. למה? באבירות ובאומץ יוצאי דופן הזמנתי מנה מוקרצת שבחיים לא טעמתי משהו כשמה, היה ממש טעים, כך שיצאתי מרוצה מאוד. (האבירות הייתה בעיקר משום שאף אחת לא רצתה לקחת איתי סיכון, והזמנתי לבד תוך ידיעה שיתכן ואפסיד את כל הסכום.)
ב. אם זה מצומצם יותר מחדר אוכל ישיבתי, לדבריך אין לבחורים להתלונן כלל!
ג. את פיצה האט כבר טעמתם? ;)אין לי מושג מיהי ומהי פיצה אורי, אני רק מבינה שיקרה מאוד.
ג. המנות לא היו קטנות בכלל!!!
ד. יצאתי שבעה ואני לא חשודה כאדם שאוכל מעט...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה