לפי הבנתי יש אפשרות לשים לימיטר ואפקט שמשפיע על כל המקצב ביחד ולא על ערוץ בודד וזה לא נמצא בדגמים הקודמיםיש את זה בPA4
לפי הבנתי יש אפשרות לשים לימיטר ואפקט שמשפיע על כל המקצב ביחד ולא על ערוץ בודד וזה לא נמצא בדגמים הקודמיםיש את זה בPA4
61לאיזה מהם? 61 76 או 88
זה פחות או יותר ככה. הצלילי מערכת של קורג זה החלק החלש שלהם.ממש מעניין
בימהה הצלילים אולי יותר מושקעים והכלי פחות...
ובקורג הפוך???
אין מושלם.......
זה פחות או יותר ככה. הצלילי מערכת של קורג זה החלק החלש שלהם.
(ולכן לדעתי לנגן חובב שמנגן בבית להנאתו - עדיף ימהה.
ולנגן באירועים - עדיף קורג, עדיף מושקע עם דגימות ומקצבים.)
רק שגם אם אכן הצלילים הבודדים יותר טובים בימהה, אבל איך שנשמע הכלי באופן כללי - הסאונד והמיקס הסופי של כל הכלים ביחד - בקורג הרבה יותר טוב מימהה.
גם אם תנסו את אותו מקצב שמבוסס על אותם דגימות בשני הכלים - הוא יצא להגברה הרבה יותר טוב בקורג מבימהה.
בדוק ומנוסה.
תבדוק בהגדרותאין סליידר לאיזון בין המקצב לצלילים וזה שוב מצריך התעסקות מיותרת
סיכום מעולה של המעלות והחסרונות של ימההגם אם תיקח את הדגימות של ימאה ותשים על קורג הם לא ישמעו טוב,
הימאה נשמע טוב בגלל המנוע אפקטים שלו, לא בגלל הדגימות (של הקורג יותר איכותיות)
הימאה בסופו של דבר נשמע פחות טוב בהגברה כללית כי הוא דוחס את הצלילים שלו אם אתה מעמיס עליו צלילים (יש מספר מסוים שהאורגן יכול להריץ ואם אתה עובר אותו הוא סוג של מקמפרס את הצליל ואז נאבדים לך תדרים.
יש לי תחושה שזה נמצא בכפתורים ליד הפיידרים בצד שמאל עם שליטה הרבה יותר טובהאין כפתור פיזי להעביר בין הערוצים של המקצב לערוצים של הצלילים, הכל רק במסך וזה סיוט.
תוכל בבקשה להעלות הקלטה של הגיטרות החשמליות דיסטרושנים..?סאונדים חדשים ממש טובים
אין כפתור פיזי...תבדוק בהגדרות
אפשר להנמיך את יד ימין או את המקצב עם שני סליידרים שונים (אתה בעצם יכול להגדיר את הסליידרים)יש לי תחושה שזה נמצא בכפתורים ליד הפיידרים בצד שמאל עם שליטה הרבה יותר טובה
איך שאני הבנתי - ריכזו את כל העריכות בכפתור אחד: יש כפתור משמאל למסך REC/EDIT שפותח גם את עריכת מקצבים וגם את הקלטת שירים וגם את עריכת סאונד וגם את הסמפלרכרגע אי אפשר בכלל לתכנת מקצבים (לא מצאתי את האפשרות לעשות edit למקצב)
מעניין אותי האם הם עשו אפשרות להגדיר את הפיידרים לפי מה שאתה רוצה ואז אולי אפשר להגדיר פיידר אחד לשינוי הבלאנסאין כפתור פיזי...
מעניין אותי האם הם עשו אפשרות להגדיר את הפיידרים לפי מה שאתה רוצה ואז אולי אפשר להגדיר פיידר אחד לשינוי הבלאנס
דבר אחד חשוב שלא הזכירו פה העבירו את הכפתורים של הסטארט והסטופ לצד שמאל מעניין האם זה באמת נמצא במקום נוח שאפשר ללחוץ עליו מבלי להרים את יד שמאל
ועוד רעיון שנפל בזה שהוסיפו את המעברים בין המקצבים האם אפשר לעשות מעבר מעניין בריקודים בין פריילך לדאנס יכול להיות שילוב פצצה...
אוי ואבוי פספוס ענקזה לא מנגן את שניהם ביחד אוטומטי, אתה צריך לכוון שזה ידלק בדיוק באותה שניה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: