נכתב ע"י דאבל אימפקט;2129526:איפה כתוב שחור על גבי לבן רשיון השימוש של הפונטים?
חפש שם יש OFL או משהו כזה...
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2129526:איפה כתוב שחור על גבי לבן רשיון השימוש של הפונטים?
נכתב ע"י sarit_f;2129649:היבו הוא פונט יפהפה, פשוט מושלם!
ממש קיבלתי חשק לעשות עכשיו אתר עם היבו
ועוד כמה משקלים,שיואו! חגיגה אמיתית
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2129736:נכון. ניסיתי אותו והוא ממש יושב טוב.
איזה ריענון כיפי למאגר הקיים!
ונתנו, שוב תודה.
נכתב ע"י eliezer;2130886:אני הכי שמחתי מה"דוד". הוא דומה למקור וזה חידוש גדול. אין שום דוד מלבדו שמוכר לי כיום (לא בדקתי של הגידלה אם ישנו) שנותן את התחושה המעט רכה של המקור.
הפונטים של פלרון מאד קריאים אבל הרבה יותר "טכניים" מהמקור. ככה תחושתי לפחות
אני מאד אהבתי. זה פונט ספר מדהים. שלא היה שמיש עד היום.
ועדיין אנחנו ממתינים לפונט האחרון שלא זכינו לגרסה דיגיטלית שלו:
נרקיס לינוטייפ.
נכתב ע"י dovsafsel;2131171:אין ספק, אני איתך.
רק שהפונט שאתה מדבר עליו הינו במעט צעצועי וגמיש מאשר הדוד הרגיל..
יש לי סוג של שנאה מגיל צעיר לפונט השפיצי הזה. לא מצליח להתחבר אליו.נכתב ע"י eliezer;2130886:אני הכי שמחתי מה"דוד". זה פונט ספר מדהים.
פעם נסיתי לקרוא טקסט שלו בספרים ישנים, עם הפונט המקורי?נכתב ע"י ונתנו10;2131714:יש לי סוג של שנאה מגיל צעיר לפונט השפיצי הזה. לא מצליח להתחבר אליו.
לא. ספרים ישנים לא ממש עושים לי את זה.נכתב ע"י eliezer;2131785:פעם נסיתי לקרוא טקסט שלו בספרים ישנים, עם הפונט המקורי?
נכתב ע"י ונתנו10;2131714:יש לי סוג של שנאה מגיל צעיר לפונט השפיצי הזה. לא מצליח להתחבר אליו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: