סוף סוף:
סוף לסבל התושבים שנתקעים שעות בפקקים בערב החג, וגם לאנשים המקבלים, שהיו צריכים לעמוד שעות ולהתרוצץ מכל קצוות ירושלים.
השנה החלוקה תתקיים לפי שכונות (ברעיון של משנת יוסף).
החלוקה מיועדת *בעיקרון* לציבור מסוים מאוד. והציבור ההוא נרשם בדרך ששלחו לו.איך אני אוהב את זה ...
לתרום את יכול באלף ואחת דרכים...
ולהרשם לך תשיג את שטרן(זה עם הזקן והמשקפיים והכיפה...)
בין מנחה למעריב לפני הקפה ואחרי הפתיבר...
הציבור המיועד במקור אינו גר בערים הללו... החלוקה בירושלים. (אולי גם בב"ב, אני לא מכיר)בביתר ובמודיעין עילית?
עדיין עובדים על זהיש פרטים נוספים, היכן ואיך?
ספרדי- לד’, להודות לו.עד"ז
כשנולד ילד למזל טוב. למי מתקשרים טלפון ראשון?
ליטאי - למוהל.
חסיד - לאדמו"ר לבקש ברכה.
צ'אלמר - לקמחא דפסחא לעדכן שנוסף ילד.
בשביל כזה סדר גודל של סחורה, לענ"ד צריך להיות "בעל חברת עגלות" ולא בעל-עגלה בודדת...יענקל-בעל-עגלה.90567/ אתה הבעל עגלה של הסחורה?
אתה אמור לקבל הודעה מהקופה השכונתית בשכונה שבה אתה גראם אני רשום כמאושר לקבל ועדיין לא קיבלתי מכתב למי אני פונה?
יש תיאום??אתה אמור לקבל הודעה מהקופה השכונתית בשכונה שבה אתה גר
כןיש תיאום??
ממי אפשר לבקש שוב?מי שרוצה לבדוק אם רשום מתקשר למספר הזה
025650472
גם מי שביקש וסורב, לחזור ולדרוש שוב, 90% מצליח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: