15000 זה מחיר נורמלי ככה יצא גם לנו פלוס מינוס....
פשוט כתבת שהמחיר 5000 -5500 אצלי 4000 ועוד 2000 + ועוד 250- 300 רצועות כבר עלול להתקרב ל7000תודה רבה על כך שאני "מנותק מהמציאות" לדבריך.
אני לא מזלזל ברוכשים במחירים כאלו,
אבל אני לרגע לא חוזר ממה שאמרתי.
אני מוכן להרחיב בפרטי בלבד. רק אציין שהמחירים הגבוהים מאוד קיימים במקומות ספייציפים ביותר, וב"ה זה לא נמשך הלאה, ומי שכן גר בפריפריה לדוג' ורכש במחירים האלו קרוב לוודאי שרכש מאחד המקומות הספיציפים הנ"ל.
על פרשיות זה וודאי המחיר. על בתים התכוונתי באיזור 2000+ לא הבנתי מאיפה הבאת 1500.
בד"כ זה נמדד גם אם רוכשים אותם בנפרד או שלא, מי הסוגר ועוד.
אני מוכן להרחיב המון ולשוחח איתך בהרחבה ע"ז ונשתף אחד את השני בזה, אבל רק באישי.
מקווה שהובנתי.
קצת הגזמה... הרבה דברים מהרשימה הזאת אפשר לוותר או שלא חייב לקנות לפני הבר מצווה....מצרפת צילומי מסך של ההוצאות שתראו שלא הגזמתי בכלל.
ואגב אני לא קניתי בגד חדש אלא לקחתי משהו שהיה לי בארון.
לבנות קניתי בסיילים ב150 לכל ילד וכן על זה הדרך מה שהיה ניתן לחסוך חסכנו.
כמובן בהנחה שאנחנו עדיין מדברים על סטנדרט של בשרי כמו שנכתב בתחילת האשכול.....
ולא על בורקס בלינצע.....
מה שמחוק בהלבשה
זה שמות שלנו שלא רציתי שיזהו.....
של 2 הילדים הקטנים שלא פירטנו אלא רק מחיר סופי
והשם שלי
צפה בקובץ המצורף 1637782צפה בקובץ המצורף 1637783צפה בקובץ המצורף 1637784צפה בקובץ המצורף 1637785
שגיא"כ. התכוונתי ל5,500 (אף שיש בפחות). והחשבון הנ"ל עדיין לא מתקרב ל6,500. ואמרת שאין פחות מ7000...פשוט כתבת שהמחיר 5000 -5500 אצלי 4000 ועוד 2000 + ועוד 250- 300 רצועות כבר עלול להתקרב ל7000
איך?ולפי זה אני מניחה שאפשר לסגור סיפור ב20 אל"ש
אברכים "סטנדרטיים" מזמינים בתים אצל "בתים מאכער" כשהמחיר מתחיל ב-4000 שקל ומשם צפונהאני לא מזלזל ברוכשים במחירים כאלו,
אבל אני לרגע לא חוזר ממה שאמרתי.
אני מוכן להרחיב בפרטי בלבד. רק אציין שהמחירים הגבוהים מאוד קיימים במקומות ספייציפים ביותר, וב"ה זה לא נמשך הלאה, ומי שכן גר בפריפריה לדוג' ורכש במחירים האלו קרוב לוודאי שרכש מאחד המקומות הספיציפים הנ"ל.
על פרשיות זה וודאי המחיר. על בתים התכוונתי באיזור 2000+ לא הבנתי מאיפה הבאת 1500.
בד"כ זה נמדד גם אם רוכשים אותם בנפרד או שלא, מי הסוגר ועוד.
אני מוכן להרחיב המון ולשוחח איתך בהרחבה ע"ז ונשתף אחד את השני בזה, אבל רק באישי.
מקווה שהובנתי.
תפילין- באמת לא חשבתי שהם כל כך יקרותאיך?
לפי החשבון שלך 16500 בערך כולל התקליטן
לא חישבת תפילין (הכי חשוב)
זה כבר 23 בערך
מה עם מלצרים? וטיפים למלצרים? לא לקחתם? מי הגיש את האוכל?
וקידוש בשבת?
וסעודת חברים?
וטקס הנחת תפילין?
נשמע שזה כבר מתקרב ל 30- כי הניקים פה כללו הכל לא רק את חגיגת אותו הערב אלא את כל אירועי הבר מצוה
לרגע לא אמרתי את זה.תודה רבה על כך שאני "מנותק מהמציאות" לדבריך.
לא יפה לכתוב דבר שקרי. זה שאדם משלם הרבה מאוד כסף מאחר ששילם הרבה כסף, זה בכלל לא מכריח שקיבל דבר ששווה את זה.ברור שיש סגנונות בזה ויש קהלים וקהילות שאין אצלם את הנורמה הזו להשקיע בתפילין מהודרות.
לרגע לא אמרתי את זה.
אז 5 קפצו. והשאר לא ראו. זה קובע? לכל סקר תאמין?
אני מדבר איתך על מחירים שאני יודע ועובד איתם.
עשרות אברכים קנו דרכי, בני תורה ליטאים ללא שום הגזמה...
לא יפה לכתוב דבר שקרי. זה שאדם משלם הרבה מאוד כסף מאחר ששילם הרבה כסף, זה בכלל לא מכריח שקיבל דבר ששווה את זה.
וקהל היעד שלי ממש ממש לא כדבריך.
וכבר מובן למה אני מעדיף לדבר באישי?! אין עניין לפתוח אשכול על אם כן או לא, והכל בסמכות ניקים בפרוג...
אתה לא מכיר אותי, אני לא אותך, ולכן אני לא מוכן לדבר יותר מזה בציבורי. אתה יכול להמשיך להגיב, אבל אענה לך רק אם תגיב לי באישי. זה לא הולך ככה.
מצחיק אותי שמי שלא בתחום מתווכח איתי מה קורה אצלי... תהיה 20 שנה סוחר ואז....
ואגב אכן לא אמרת את זהלרגע לא אמרתי את זה.
אני שילמתי 4000 על פרשיות מהסופר עצמו.....ו2500 על בתים ממתווך שהבנתי שהביא לי מפולק בחיפה....לרגע לא אמרתי את זה.
אני ביררתי מחירים עכשיו אצל כמה שבתחום שמבחינתי הם אמינים מאוד (חברים וידידים) הנורמה לתפילין מהודרות 8000 פלוס מינוס וככה גם אני הזמנתי.לרגע לא אמרתי את זה.
לא יפה לכתוב דבר שקרי. זה שאדם משלם הרבה מאוד כסף מאחר ששילם הרבה כסף, זה בכלל לא מכריח שקיבל דבר ששווה את זה.
וקהל היעד שלי ממש ממש לא כדבריך.
את דברי כבר אמרתי, האלפיים הנוספים לא מהדרים יותר את התפילין, שתבדוק את רמת הבקיאות של הסופר בהלכות וההידורים שהוא נוהג, ותיוודע שהכסף לא מכריח את זה, תבין שלא ככה קונים תפילין מהודרות.
רוב האברכים לא קונים כמו עוורים תפילין רק לפי הסכום. הם קונים בעיקר לפי בדיקה מיוחדת בקרב כמה סופרים, ברמת הבקיאות, ברמת ההשמה למעשה, בהמלצת מורי הוראה שמכירים אותם...
אני ראיתי הרבה תפילין במחירים גבוהים מאוד, שאני בעצמי מוכר אחד על אחד ב1500 פחות... אני לא מעלה את המחיר כי זה עושק.
וכבר מובן למה אני מעדיף לדבר באישי?! אין עניין לפתוח אשכול על אם כן או לא, והכל בסמכות ניקים בפרוג...
אתה לא מכיר אותי, אני לא אותך, ולכן אני לא מוכן לדבר יותר מזה בציבורי. אתה יכול להמשיך להגיב, אבל אענה לך רק אם תגיב לי באישי. זה לא הולך ככה.
מצחיק אותי שמי שלא בתחום מתווכח איתי מה קורה אצלי... תהיה 20 שנה סוחר ואז....
רק להגיד מילה טובהמצרפת צילומי מסך של ההוצאות שתראו שלא הגזמתי בכלל.
ואגב אני לא קניתי בגד חדש אלא לקחתי משהו שהיה לי בארון.
לבנות קניתי בסיילים ב150 לכל ילד וכן על זה הדרך מה שהיה ניתן לחסוך חסכנו.
כמובן בהנחה שאנחנו עדיין מדברים על סטנדרט של בשרי כמו שנכתב בתחילת האשכול.....
ולא על בורקס בלינצע.....
מה שמחוק בהלבשה
זה שמות שלנו שלא רציתי שיזהו.....
של 2 הילדים הקטנים שלא פירטנו אלא רק מחיר סופי
והשם שלי
צפה בקובץ המצורף 1637782צפה בקובץ המצורף 1637783צפה בקובץ המצורף 1637784צפה בקובץ המצורף 1637785
לאחרונה?! יש כזה דבר?? אולי לא בערים מרכזיות (י-ם, ב"ב), נדמה לי לא פחות מ 1000, ועוד עם 150 מקומות...אולם ב-700
יש להשיג היום מצויינים ב 700-800 ש"חאורגניסט מתחיל
אני חושבת שההוצאות שתיארת סבירות לגמריאמרו לך ששידרגו......
כמו שטענתי כל הזמן ב40 שח אי אפשר לעשות אירוע נורמלי.
תסתכלי בעצמך באתר שלהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: