דרוש מידע בר מים של חברת ריבר

ayala ayala

משתמש חדש
קנינו בר מים של חברת ריבר, ולמים הקרים יש טעם מאד לא טוב, המתקין אמר לנו שבשביל שהמים יהיו טעימים צריך להתקין עוד פילטרים בסך 1200 ש"ח.
אשמח לשמוע ממישהי שקנתה וקבלה הצעה אחרת יותר זולה

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
מוזר מאד, תתקשרו לחברה

אולי בגלל שהסננים הפנימיים חדשים, זה ייתכן מאד

ישועת השם

משתמש פעיל
ממש מקומם!!!
אין לנו בר מים..אבל נראה לי שעובדים על האנשים
כדי להוציא מהם עוד כסף,על כל התוספים הנלווים.

ממ"ד

משתמש מקצוען
ריבר הם גנבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל כך הרבה אשכולות נפתחו בעניין, וזה חד משמעי!!!!

מתא

משתמש פעיל
אנחנו קנינו עכשיו נועם 1 ובהתחלה היה למים טעם לוואי אבל אז אמרו לנו שזה בגלל שהכל חדש צריך פשוט לפתוח את הברזים לכמה ליטר עד שעובר ובאמת עשינו יומיים הכל במים האלו כמו ליטול ידיים וכו'... אבל לא לשתות חוץ מהמים החמים שבהם לא הרגישו טעם ואחרי יומיים הכל עבר .......

אפקטיביות

משתמש צעיר
למען ישמעו וידעו
אני קניתי נעם1 לפני שנה וחודש, באמת הייתי מרוצה בינתיים
למעט העובדה שאין אפשרות לכוון כמה מעלות יהיה המים החמים והקרים, וכמה ליטר אני רוצה שיהיה במיכל - את שני הדברים האלו יש בריבר ולכן הרבה יותר חסכוני בחשמל.
התקשרו אלי לפני חודש שהולך להיגמר האחריות, סרבתי לחדש אותה.
ואכן במכשיר בגיל שנה וחודש ויש נזילה פנימית, עלות טכנאי 200 ש"ח + חלקים, הביטח זה 54 ש"ח לחודש
אז שכל אחד יעשה את החישוב שלו

אני ממליץ בהחלט על ריבר

>השראה<

מיתוג | אסטרטגיה | עיצוב, אפיון, וקידום אתרים
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
הדמיות בתלת מימד
UX UI
D I G I T A L
עימוד ספרים
אחותי קנתה ריבר ב-3500 במזומן אם אני זוכר טוב והיא לא הוסיפה כסף על מסננים היא קיבלה 3 מסננים אמריקאים ומתקן כוסות מתנה...

ayala ayala

משתמש חדש
קנינו ב2300 ורצו עוד 1000 על הסננים,
מישהו יודע איך מגדירים שם כמה יהיה במיכל?

אהובי ח

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
מה עם תמי 4?
יש פה משהו שממליץ ב100 אחוז?
למיטב ידיעתי אין איתם בעיות.

מתוקה דבש

משתמש רשום
אחותי קנתה ריבר ב-3500 במזומן אם אני זוכר טוב והיא לא הוסיפה כסף על מסננים היא קיבלה 3 מסננים אמריקאים ומתקן כוסות מתנה...

3500 זה עם המסננים.......
גם אנחנו שילמנן אותו סכום בתוספת כסף למסננים

אפקטיביות

משתמש צעיר
למען ישמעו וידעו
אני קניתי נעם1 לפני שנה וחודש, באמת הייתי מרוצה בינתיים
למעט העובדה שאין אפשרות לכוון כמה מעלות יהיה המים החמים והקרים, וכמה ליטר אני רוצה שיהיה במיכל - את שני הדברים האלו יש בריבר ולכן הרבה יותר חסכוני בחשמל.
התקשרו אלי חודש לפני שהולך להיגמר האחריות, סרבתי לחדש אותה.
ואכן המכשיר בגיל שנה וחודש ויש נזילה פנימית, עלות טכנאי 200 ש"ח + עלות החלקים, או חידוש הביטוח בעלות 54 ש"ח לחודש * 36 חודשים = 1944 ש"ח
אז שכל אחד יעשה את החישוב שלו

אני ממליץ בהחלט על ריבר
המשך מעקב:
התקלה הייתה סדק במיכל המים הקרים,
לקחו את המכשיר למעבדה לתיקון, (הטכנאי אמר לנו להתקשר למעבדה לנדנד להם שיתקנו את זה, אחרת זה יכול לקחת הרבה זמן)
אחרי שבוע בערך המכשיר חזר מתיקון, בגלל החגים וסיבות שונות חיברתי אותו רק אחרי סוכות, והופ! התקלה לא תוקנה!!! המכשיר עדיין מטפטף!!!
התקשרתי למוקד מספר פעמים, ברוב המקרים זה עובר מיידית למוקד השארת הודעה! ולא המוקד האנושי כפי שפורסם בעיתונות החרדית בסוכות...
השארתי הודעה - לא חזרו אלי.
יצרתי קשר עם מנהל מוקד השירות, שלחתי לו סמס - ולא חזר אלי.
שלשום סיכמו איתי שיתקשרו אלי בהמשך היום לתאם ביקור טכנאי - ולא התקשרו בהמשך היום.
היום התקשרתי ותיאמו לי טכנאי בעוד שבוע עם מכשיר חילופי.

נמתין ונעדכן.

michal2100

משתמש מקצוען
קנינו בר מים של חברת ריבר, ולמים הקרים יש טעם מאד לא טוב, המתקין אמר לנו שבשביל שהמים יהיו טעימים צריך להתקין עוד פילטרים בסך 1200 ש"ח.
אשמח לשמוע ממישהי שקנתה וקבלה הצעה אחרת יותר זולה
גם אצל חמי כשקנה, אמרו לו במקום שצריך להוסיף עוד 900 ש"ח על מסנן

אז הוא התעקש איתם שיקחו את המכשיר ויצאו מהבית, קצת התווכחו בעניין
ובסוף התקינו הכל כמו גדולים בלי תוספת תשלום.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה