עשיתי משהו זריז למי שזה יעזוראני צריכה מדבקות עם שמות הברכות (מזונות, עץ, אדמה, וכו) עבור משלוח מנות מגע אש
יש למישהו אולי מוכן?
אוכל להכין עיצוב, אבל צריכה רעיון לברכה מתאימה לפס' זרענו וכספנו.. רעיון?אשמח גם
עם המשפט- 'זרענו וכספנו ירבה כחול' למשלוח מנות כחול.
תודה למי שיכולה ממש עזרה ושדרוג במקום בכתב יד....
אוכל להכין עיצוב, אבל צריכה רעיון לברכה מתאימה לפס' זרענו וכספנו.. רעיון?
תוכלי לעזור לנו ברכה כזו בדחיפות?מחפשת רעיון לכיתוב הקשור לשנת השמיטה , שנת השבע יום השביעי וכו
את צירפת פה משו לפורים שמתאים לבובה ואני בדיוק את זה לא מצליחה לפתוח מכל מה שמצורף,עוד כמה
פורים שמח!
מהמםם
מהמםם
תודהה על המהירות ........
יש לך את זה במקרה אולי בצבע אדום?
ואם לא אולי ביחיד?שרשום מהכי בובה בעולם?
ועוד שינוי אחד- אם יש לך את זה שכתוב למשפחה שלי או משו כזה ולא רק לסבא וסבתא?
אפילו אם זה רק על משו אחד ממה שביקשתי גם יעזור לי
תודההה
תעשי פתיחת תמונה בכרטיסיה חדשהואווווווווווו
תקשיבי את אלופה!!!!!!
עם ידיים טובות ולב גדול,
שככה את עושה בכייף ומהר בלי לחשוב פעמיים.....
רק אם תוכלי לשלוח לי את זה עם כוכביות כמו ששלחת לי את הקודם כי שוב נטפרי חוסמים לי את התמונה ואני רואה את זה רק בקטן,
תודה ע-נ-ק-י-ת-!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: