מה עם דיילות?עוד כמה...
זה אפשרי? תודה!אשמח אם אפשר את זה בבקשה עם הכיתוב "לחברי היקר"... תודה!
ואם אפשר בבקשה עוד אחד עם הכיתוב: "לחברי היקר, פורים שמח וכל השנה שמח! אני בטוח שאתה מחייך תמיד גם מאחורי המסיכה, יהי רצון שחג המסיכה הזה ייתן לך את הכוח לעוד שנה שמחה! מחברך _____
תודה רבה!!!!!!
אפשר אולי ברכה לחברה מהסרטים?
תודה!
מהממים!!הנה עוד, ממני:
בעצם עדיף בלי כל הכותרת בכלל רק פורים שמח ומקסים.מהממים!!
יש לך אולי מהקוסמים שמתאים למשפחה? ולא רק לחבר/חברה?
חסידיש פלוס הוציאו אתר חדש, משהו מטורף,יש למישהוא ברכות מעוצבות בוורד?
שיהיה אפשר לשנות את השם של השולח ושל המקבל..
תודה!
יש אפשרות לראות את מה שיש? לקבל השראה,יש לי עיצוב מאוד יפה של רעיון למשלוח מנות תות בננה
בר"ת: תשמח ותודה על כל רגע בהווה
בראותך ניסים ונפלאות הבורא
חיפשתי את זה במחשב ולא מצאתי מסמך מקורי, רק עם שמות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: