יש אפשרות לנסח משהו, אפילו בסיסי?@S234, אולי תני לשחק עם הרעיון של 'מגלידה' ו'מגדילה' אותם אותיות.
מחפשת ברכה להורים מסורים לאחרי לידה אשמח מאודדבבקשה תפרטו! אי אפשר לכתוב ככה כלום!
למשל:
ברכה לבוס שאנחנו מאוד מעריכים אותו, כייף לעבוד לידו והוא תמיד נותן יחס שווה לכולם.
או :
ברכה לעובדים למשלוח מנות, שהם תמיד אתנו, בזמנים רגועים בדיוק כמו בזמנים של עומס, ומאוד מסורים לחנות/ למחלקה/ למפעל.
או:
למדריכה שלנו שאנחנו מאוד אוהבות ותמיד כייף לצאת אתה, או סתם לשבת ולשחנש. ואין עליה בעולם בכלל!!
אחרת אני יכולה פשוט למחזר את אותן ברכות ואיחולים.
פורים שמח/ עליז וזורח/ מלא באושר/ טוב ויושר/ שיהיה לך תמיד מוצלח ונעים/ עד מאה ועשרים.
אין לי צד שמישהו מעוניין בברכה כזו.
אז פירוט- מאוד יועיל
ואת הסיכויים יגדיל
לקבל ברכה מקסימה
מכל הלב והנשמה
על מגש של כסף ממש
בנעימות מתוקה מדבש.
יש לכם רעיון?רעיון לברכה להורים קנינו להם עציף יפה ומרשים
אולי משהו בסגנון כשהמשפחה מתחילה לפרוח(אנחנו 2 זוצים במשפחה צעירה)
משהו יכול אולי???אני מחפשת ברכה לרופאת ילדים שלנו
שאנחנו נמצאים אצלה בערך פעמיים בשבוע....
והיא מטפלת במסירות ובמלא סבלנות
משהי יכולה לעזור לי בעניין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: