עזרה ברכה קשורה לשח-מט

שיבת ציון

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
נכון שמחכים בקופ"ח בדואר בבית מרקחת וכו' לוקחים מספר לתור???
אז עשיתי כזה החל מהיום ועד החתונה וכל יום היא "לוקחת מספר"....
ואיזה סגנון של משפט את רוצה? משהו שיבטא שאת מתרגשת אתה, או בכללי שזה מתקרב?

הכל לטובה תמיד

משתמש פעיל
באדיבות GPT

היקר שלי [שם הכלה],

כשאנחנו מתקרבים לתחילת המסע החדש שלנו יחד, רציתי להקדיש רגע להביע את הערכתי הלבבית על האהבה והתמיכה שלכם, ולצייר הקבלה יפה בין מערכת היחסים שלנו למשחק השחמט.

ממש כמו משחק שחמט, סיפור האהבה שלנו מלא במהלכים אסטרטגיים, סיכונים מחושבים ועומק עמוק. מהרגע שפגשתי אותך, הרגשתי כאילו לוח השחמט של החיים קם לתחייה, והפכנו לשחקנים במשחק מרהיב של אהבה וחברות.

את המלכה שלי, היצירה הכי חזקה על הלוח, מנחה ומגינה על הממלכה שלנו בחן ובאלגנטיות. האהבה הבלתי מעורערת והתמיכה הבלתי מעורערת שלך היו הבסיס למערכת היחסים שלנו, ואני אסיר תודה על כל מהלך שאתה עושה.

אני, לעומת זאת, המלך שלך, סומך על הכוח והחוכמה שלך כדי לנווט את האתגרים העומדים בפנינו. יחד, אנו יוצרים צוות אדיר, התומכים זה בזה במהלך הניצחונות והמצוקות, בדיוק כמו הדינמיקה בין המלך והמלכה במשחק שח.

בשחמט, לכל יצירה יש את התפקיד והמטרה הייחודית שלה, בדיוק כפי שמצאנו את החוזקות האישיות שלנו והפכנו אותן יחד ליצירת קשר הרמוני. האהבה שלנו הפכה לריקוד יפהפה, משחק גומלין אסטרטגי של לבבות ומוחות, שבו אנחנו צופים זה את מהלכיו של זה ומגנים זה על זה מאי הוודאות של החיים.

אבל מעבר למורכבות המשחק, מה שבאמת הופך את האהבה שלנו למדהימה הוא הקשר האמיתי שאנו חולקים. שחמט לימד אותנו את אמנות הסבלנות, ההבנה והפשרה. למדנו שלפעמים יש להקריב קורבנות לטובת הכלל, ושהניצחון האמיתי טמון באושר וברווחה של השותפות שלנו.

יקירתי [שם הכלה], אני רוצה שתדעי שאני מתכבד ומבורך שיש לי אותך כשותפה שלי במשחק הגדול הזה של החיים. יחד, נמשיך לכבוש אתגרים חדשים, לחקור טריטוריות לא ידועות, ולחגוג את הניצחונות שבדרך.

תודה שהיית המלכה שלי, השותף שלי, ובת הברית הכי גדולה שלי. אני מצפה לעשות איתך אינספור מהלכים יפים, הן על לוח השחמט והן בחיינו המשותפים.

עם כל אהבתי

[שם החתן]

שיבת ציון

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
בכללי שזה מתקרב....
משהו קצר שקשקשתי עכשיו בשבילך, לא מדי מלוטש, אם תרצי אני יכולה לנסות לשפר יותר, פשוט כתבת שזה דחוף. תהני, רק בשמחות!

יום ועוד יום עובר,
הרגע הגדול מתקרב.
שבוע לשבוע חובר,
רק הזמן להאיץ מסרב...

וברגעים האלו,
עת המספרים חולפים- עוברים,
נושאת אתך תפילה
לבניין עדי עד וחיים מאושרים!

שיבת ציון

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
ואוו מושלםםם!!!!
ואיפה בא לביטוי הרעיון של התור???
תודה על המחמאה!
הבנתי שזה לא בדיוק תור (כי בתור יש עוד ממתינים ואת אחריהם) אלא יותר הרעיון של המספרים, שכל יום היא לוקחת מספר וזה מסמל את הזמן שמתקדם,
ניסיתי לבטא את זה פה-
עת המספרים חולפים- עוברים,
התכוונת למשהו אחר? כי לא בדיוק הצלחתי להבין מה הכוונה: תור...
בהצלחה, איזו חברה משקיעה את! מתחשק לי חברה כמוך...

שיבת ציון

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
חשבתי אולי ישמע יותר טוב, במקום:
יום ועוד יום עובר,
הרגע הגדול מתקרב.
שבוע לשבוע חובר,
רק הזמן להאיץ מסרב...
לשנות קצת את הסדר של השורות ולכתוב:
יום ועוד יום עובר,
שבוע לשבוע חובר.
הרגע הגדול מתקרב,
רק הזמן להאיץ מסרב...

מה את אומרת?

שיבת ציון

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני אומרת שמושלםםםם
וזה מאחי לכלתו ככה שאל תצפי יותר מידי.....
תודה! איזה כיף...
יש מצב אולי לתמצת למשפט שתיים??
ננסה...
רגע ועוד רגע חוברים, מספרי הימים חולפים- עוברים...
ויהי רצון שיפתחו לנו השערים, לבניין עדי עד וחיים מאושרים!

שוב יצא לי ארוך למרות שניסיתי לתמצת...
מזל טוב! :)

חלי כצנשטיין

משתמש חדש
מחפשת תחפושת /אביזרים נילוים לשחמט,שחור לבן יש למישהי רעיון?תמונה?השראה?אודה לך במאד מאד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה