עזרה ברכה ל(כמעט)שדכנית

אפרוח קטן

משתמש מקצוען
שידוך שכמעט נסגר ובסוף ירד......

רוצים לקנות מתנה לשדכנית
מחפשת מישהו שיודע לנסח לשרבט לי כמה משפטים חביבים המביעים הכרת טובה על עבודתה המאומצת
תודה
כל הכבוד!
לא לכולם זה ברור ושדכנים עובדים כ"כ קשה ללא תמורה והערכה כשזה יורד....

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איני בא ח''ו לרפות את ידייך, רק צריך לדעת שמה שאת עושה הוא לפנים משורת הדין, ראשית כי בדרך כלל האינטרס של השדכנים זה הם עצמם, וכל מה שהתאמצו זה לטובת עצמם. בדרך כלל.
שנית, לכן השדכנים מקבלים סכומים כאלו גבוהים, בלי יחס לעבודה כמעט, כי זה משלם להם גם על השידוכים שירדו לבסוף.
כאמור אני בעד היוזמה, אבל לדעת...

יודלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אולי זה יעזור:

לכבוד גב' .... השדכנית היקרה!
ננסה במילים אלו לבטא את ההוקרה,

על מאמץ כה רב והשקעת כח וזמן
לבנות בחורבות ירושלים עוד בניין,

ולא לריק עבדת כל כך קשה
מחשבה טובה מצטרפת למעשה,

ויה"ר מלפני אבינו שבשמיים
שתצליחי בכל מעשה הידיים

ותקימי הרבה בתים בישראל
שיעלו יפה, עד ביאת הגואל.

אסתי אחת

משתמש מקצוען
איני בא ח''ו לרפות את ידייך, רק צריך לדעת שמה שאת עושה הוא לפנים משורת הדין, ראשית כי בדרך כלל האינטרס של השדכנים זה הם עצמם, וכל מה שהתאמצו זה לטובת עצמם. בדרך כלל.
שנית, לכן השדכנים מקבלים סכומים כאלו גבוהים, בלי יחס לעבודה כמעט, כי זה משלם להם גם על השידוכים שירדו לבסוף.

אכן

אך למרות זאת עבודתה היתה כ''כ מכל הלב ,מלאת רצון להיטיב ולסייע וכשירד היתה כ''כ מלאת אמפטיה וחיזקה שבוודאי יבוא אחר מתאים יותר...

לא מגיע לה משהו קטן עם כמה מילים טובות?

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
גם אם אתה צודק, מ"מ זו השקעה כדאית!
גם לשדכנית יש הרבה אכזבה, והיא גם צריכה תמריץ להמשיך להשקיע.

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אכן

אך למרות זאת עבודתה היתה כ''כ מכל הלב ,מלאת רצון להיטיב ולסייע וכשירד היתה כ''כ מלאת אמפטיה וחיזקה שבוודאי יבוא אחר מתאים יותר...

לא מגיע לה משהו קטן עם כמה מילים טובות?
לדעתי לא, כמו שכתבתי
וכי את אשמה שזה ירד?
אבל לפנים משורת הדין כן

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
לפנים משורת הדין

כאילו יש פה איזה דין...

יפה מאד להכיר טובה ולהודות על יחס אישי והתמסרות מיוחדת.
כשאדם יוצא מגדר בעל מלאכה ולוקח את הלקוח אישית ומתמסר אליו בכל לב, ודאי שיפה, ראוי ומשובח להודות לו.

חוה ש

משתמש מקצוען

להכיר תודה זו מידה יפה.
לא צריך כאן דינים. פשוט מכירים תודה.

r.c

משתמש פעיל
אולי זה יעזור:

לכבוד גב' .... השדכנית היקרה!
ננסה במילים אלו לבטא את ההוקרה,

על מאמץ כה רב והשקעת כח וזמן
לבנות בחורבות ירושלים עוד בניין,

ולא לריק עבדת כל כך קשה
מחשבה טובה מצטרפת למעשה,

ויה"ר מלפני אבינו שבשמיים
שתצליחי בכל מעשה הידיים

ותקימי הרבה בתים בישראל
שיעלו יפה, עד ביאת הגואל.
אני יכולה להשתמש בברכה הזאת?

r.c

משתמש פעיל
אשמח אם יש פה משהו כשרוני שיכול לחבר לי ברכה ל"כמעט שדכנית"
תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה