כל הכבוד!שידוך שכמעט נסגר ובסוף ירד......
רוצים לקנות מתנה לשדכנית
מחפשת מישהו שיודע לנסח לשרבט לי כמה משפטים חביבים המביעים הכרת טובה על עבודתה המאומצת
תודה
איני בא ח''ו לרפות את ידייך, רק צריך לדעת שמה שאת עושה הוא לפנים משורת הדין, ראשית כי בדרך כלל האינטרס של השדכנים זה הם עצמם, וכל מה שהתאמצו זה לטובת עצמם. בדרך כלל.
שנית, לכן השדכנים מקבלים סכומים כאלו גבוהים, בלי יחס לעבודה כמעט, כי זה משלם להם גם על השידוכים שירדו לבסוף.
גם אם אתה צודק, מ"מ זו השקעה כדאית!איני בא ח''ו לרפות את ידייך, רק צריך לדעת שמה שאת עושה הוא לפנים משורת הדין, ראשית כי בדרך כלל האינטרס של השדכנים זה הם עצמם, וכל מה שהתאמצו זה לטובת עצמם. בדרך כלל.
שנית, לכן השדכנים מקבלים סכומים כאלו גבוהים, בלי יחס לעבודה כמעט, כי זה משלם להם גם על השידוכים שירדו לבסוף.
כאמור אני בעד היוזמה, אבל לדעת...
לדעתי לא, כמו שכתבתיאכן
אך למרות זאת עבודתה היתה כ''כ מכל הלב ,מלאת רצון להיטיב ולסייע וכשירד היתה כ''כ מלאת אמפטיה וחיזקה שבוודאי יבוא אחר מתאים יותר...
לא מגיע לה משהו קטן עם כמה מילים טובות?
לפנים משורת הדין
איני בא ח''ו לרפות את ידייך, רק צריך לדעת שמה שאת עושה הוא לפנים משורת הדין, ראשית כי בדרך כלל האינטרס של השדכנים זה הם עצמם, וכל מה שהתאמצו זה לטובת עצמם. בדרך כלל.
כאמור אני בעד היוזמה, אבל לדעת...
אפשר להשתמש בברכה?משהו קטן
כדי להודות
ויש בהחלט על מה.
בתפילה שנבשר
בשורות טובות
ובמהרה, עוד ישמע.
אני יכולה להשתמש בברכה הזאת?אולי זה יעזור:
לכבוד גב' .... השדכנית היקרה!
ננסה במילים אלו לבטא את ההוקרה,
על מאמץ כה רב והשקעת כח וזמן
לבנות בחורבות ירושלים עוד בניין,
ולא לריק עבדת כל כך קשה
מחשבה טובה מצטרפת למעשה,
ויה"ר מלפני אבינו שבשמיים
שתצליחי בכל מעשה הידיים
ותקימי הרבה בתים בישראל
שיעלו יפה, עד ביאת הגואל.
אם זה התפרסם פה כנראה אין לו/ה בעיה שישתמשואני יכולה להשתמש בברכה הזאת?
אולי זה יעזור:
יודלה הביא את זה למטרה לעזוראני יכולה להשתמש בברכה הזאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: