בפירסום של מכבי זה הופיע שיש הסכם עם הבריכה הזומישהו יודע אם תוכנית אפ אפ של מכבי כוללת גם את הבריכה של בני ברק(ב25 ש"ח)
בפירסום של מכבי זה הופיע שיש הסכם עם הבריכה הזומישהו יודע אם תוכנית אפ אפ של מכבי כוללת גם את הבריכה של בני ברק(ב25 ש"ח)
אני נכנסתי לבריכה עם כללית אקטיב ב-22 ש"חאני לא יודע בדיוק, אבל פעם בדקתי בכללית ובמאוחדת ולא היה, בדר"כ זה אותו רשימת בריכות.
מישהו אמרה לי שבמיוחד אחרי מקרה הטביעה לא נראה שיגיעו איתם להסכם.
מי שיש לו מכבי מגן זהב או מכבי שלימי שיש לו מכבי
איך נרשמים ומקבלים הנחה ?
תבקשו מהם את הרשימה החדשה יותר-מי יודע היכן מופיע ברשימת הספקים של כללית אקטיב את הבריכה שלבני ברק
כי ברשימה שם יש רק את גרייט שייפ בבן גוריון שזה מכון כושר
איך נרשמת?אני נכנסתי לבריכה עם כללית אקטיב ב-22 ש"ח
זה די חדש שהכניסו אותם לרשימות
לאכי כשרוצים להרשם חייבים גם לשלם, יש מצב להגיע לבריכה בלי להרשם?
לבריכה אפשר לבוא בלי להרשם מראש אצלהם?בכניסה לבריכה צריך להגיד את מספר המנוי
באיזה זמנים אפשר לבוא?לא
אם כבר רשומים לכללית אקטיב ויש לך מספר מנוי
מתקשרים ל *2701 משלמים להם כניסה לבריכה ואח"כ יש לך אפשרות להכנס לבריכה בלי להרשם- כמו מנוי (תקף ל-30 יום)
אפשר לשלם מיד 5 כניסות ואז יש 5 כניסות ב-30 יום מתי שרוצים ואפשר לשלם כל פעם על כניסה אחת
בכניסה לבריכה צריך להגיד את מספר המנוי
כןלבריכה אפשר לבוא בלי להרשם מראש אצלהם?
בכל שעות הפתיחהבאיזה זמנים אפשר לבוא?
צריך לעדכן את פריפיט על יום ושעה שרוצים להגיע לבריכה כמו בחדרי כושר?
כרטיסים לבריכה או לפריפיט?מישהו יודע לומר לי
קניתי כרטיסים למחר בבוקר וסוף לא מסתדר לי ללכת
איך אני יכולה לבטל???
שירות לקוחות לא עונים לי
אשמח לעזרה
תודה מראש
איך ?לבריכה.
הסתדרתי תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: