1. מהקישור של אלי (לא איביי)1. מאיזה קישור הזמנת - או לפחות חברה.
2. זה נראה הסחורה של דיאור, יכול להיות?
2. מזה אומר?
1. מהקישור של אלי (לא איביי)1. מאיזה קישור הזמנת - או לפחות חברה.
2. זה נראה הסחורה של דיאור, יכול להיות?
2. חברה שגיבריט מיבאים, אאל"ט1. מהקישור של אלי (לא איביי)
2. מזה אומר?
לי זה כן נראה על הברז. ז"א שהחנות הזו שולחת את המוצרים שלה תוך 3 ימים.לא נראה לי זה על הברז... זה קישור ל....יש את זה תמיד על כל מוצר
אבל אם אני אשים פה קישור לברז שיגיע תוך 3 ימים אפשר אולי דרך החנות? כי אני רוצה דגם אחר ממה שאני מעלה .... ואין לי מושג איך להכנס לעוד דגמים באותה חנות
מקווה שהובנתי.
אשמח לעזרה תודה רבה
140.61₪ 38% OFF|Quyanre שחור כרום גבוה אגן כיור ברז Slim רחצה כיור מיקסר ברז חם קר מים אגן מנוף ברז אמבטיה ברז|ברזים לכיורים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זהו נכנסתי לשם ולא כתוב 3 ימים כמו בקישור שאני הבאתי...לי זה כן נראה על הברז. ז"א שהחנות הזו שולחת את המוצרים שלה תוך 3 ימים.
אבל -לא סגורה על זה.
תכנסי לחנות הזו כאן ותבחרי איזה ברז שאת אוהבת.
על איזה ברז את מדברת?זהו נכנסתי לשם ולא כתוב 3 ימים כמו בקישור שאני הבאתי...
אבל תודה על העזרה!
לעניות דעתי, המוכר מתחייב לשלוח את המוצר תוך 3 ימים.
תלחצו על המשלוח@פנינה ריימונד , זה אמור להגיע לארץ באמת תוך 3 ימים?
זה מה שמופיע:
רק לשאול איזה צבע קניתם ואיך מחזיק מעמד בניקוי (אם אפשר לצרף תמונה בלי אפקטים חח)1. מהקישור של אלי (לא איביי)
אין לי כח לצלםרק לשאול איזה צבע קניתם ואיך מחזיק מעמד בניקוי (אם אפשר לצרף תמונה בלי אפקטים חח)
הצילום שהבאת זה מהקישור הזה?
זה מופיע בדף המוצרהצילום שהבאת זה מהקישור הזה?
כי לי לא נותן את האופציה... לחצתי על שיטת משלוח.
לא, זה-הצילום שהבאת זה מהקישור הזה?
כי לי לא נותן את האופציה... לחצתי על שיטת משלוח.
בקישור האחרון שלך זה מגיע מסין, והשילוח תוך 3 ימים, מתי יגיע זה סיפור אחר...לא נראה לי זה על הברז... זה קישור ל....יש את זה תמיד על כל מוצר
אבל אם אני אשים פה קישור לברז שיגיע תוך 3 ימים אפשר אולי דרך החנות? כי אני רוצה דגם אחר ממה שאני מעלה .... ואין לי מושג איך להכנס לעוד דגמים באותה חנות
מקווה שהובנתי.
אשמח לעזרה תודה רבה
140.61₪ 38% OFF|Quyanre שחור כרום גבוה אגן כיור ברז Slim רחצה כיור מיקסר ברז חם קר מים אגן מנוף ברז אמבטיה ברז|ברזים לכיורים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
סורי על הבילבול...לא, זה-
בקישור האחרון שלך זה מגיע מסין, והשילוח תוך 3 ימים, מתי יגיע זה סיפור אחר...
לאאאאזה מופיע בדף המוצר
צפה בקובץ המצורף 1371953
זה יגיע ב-השילוח תוך 3 ימים, מתי יגיע זה סיפור אחר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: